Jump to content

Παρακολουθηση MSN

Domingo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση?ειναι δυνατον σε χωρο εργασιας καποιος να ειναι σε θεση να παρακολουθει το msn messenger 'η τα mail που στελνονται απο το hotmail? 'η ακομα κ to facebook?τα windows einai xp. και δεν εννοω να καθησει στον υπολογιστη του χρηστη και να δει ιστορικο 'η τα temporary internet files k cookies..αν μπορει να τα παρακολουθησει μεσω του server 'η αν αποθηκευονται εκει καπως..Γνωριζει κανεις τπτ επι του συγκεκριμένου? Οποια πληροφορια θα ειναι πολυ χρησιμη
Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p

Δηλαδη αν μπεις απο καπου που ειναι συνδεδεμενοι πολλοι υπολογιστες(πχ νετ καφε) μπορει ο αλλος με προγραμμα να παρακολουθει το Messenger???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δίχως να θέλω να μπω σε πιο hardcore θέματα παρακολούθησης, και εφόσον ο υπολογιστής είναι εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι κάποιος διαχειριστής ή IT Manager μπορεί να έχει πρόσβαση σ' αυτόν, η παρακαλούθηση είναι εύκολη υπόθεση με την απλή εγκατάσταση ενός VNC server στο μηχάνημα του εργαζόμενου.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

ο admin, όχι μονο msn μπορεί να δει τι γραφεις, σχεδόν τα πάντα, από συνομιλίες msn μέχρι κωδικούς email, άμα μπαίνεις και τράπεζα από κει, τα πάντα.

με ένα απλό πρόγραμμα που είναι και free :P

το wireshark :)

• 9 months later...
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MSN MESSENGER ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ? ΑΣΥΡΜΑΤΟ? ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ MESSENGER ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ

Καλώς ήρθες στο forum.

Δεν πρέπει να γράφεις με κεφαλαία γιατί απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

To software που περιγράφεις κατατάσσεται στην κατηγορία malware και επομένως αν έχεις κάποιο antivirus λογικά θα το βρει. Αυτό για την περίπτωση που χρησιμοποιείς το msn από έναν υπολογιστή. Στο κινητό σου είναι δύσκολο να συμβαίνει αυτό.

Συνεχίζουμε στο αρμόδιο topic για το MSN: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=138909

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...