isidorosr20595 Δημοσιεύτηκε November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2009 Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα ανασυγκρότησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Κατά την δική μου γνώμη το O&O Defrag είναι από τα καλύτερα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Κατά την δική μου γνώμη το O&O Defrag είναι από τα καλύτερα. Μην ξέρεις κάποιο δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δωρεάν είναι αυτό και σίγουρα θα το βρείς πανεύκολα στο google. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Δωρεάν είναι αυτό και σίγουρα θα το βρείς πανεύκολα στο google. Λέει Download και δίπλα να το αγοράσω 50 ευρώ!:X Στο Google είναι όλα τα προγράμματα και έτσι άντε να βρω. Ενώ εδώ είναι δοκιμασμένα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 χρησιμοποιω το default προγραμμα των windows και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα ή κατι που να με "χαλασε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Για δωρεάν πάντα είναι το defraggler και θα το βρεις http://www.piriform.com/defraggler Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Υπάρχει και το Auslogics Disk Defrag που είναι δωρεάν, με αρκετές έξρτα λειτουργίες από αυτό των Windows και με υποστήριξη του Windows 7 interface. http://www.blogcdn.com/www.downloadsquad.com/media/2009/11/greenshot_2009-11-20_11-14-33.png http://www.blogcdn.com/www.downloadsquad.com/media/2009/11/auslogic-defrag-asdfsad.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. November 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Πολύ καλό φαίνεται και αυτό του Πέτρου. Κατέβασα το O&O Defrag που μου είπε ο Nagata και είναι πολύ καλό. Των Windows δεν μου αρέσει. Το defraggler είχα αλλά πίστευα πως δεν έκανε καλή δουλειά και για αυτό αναφέρθηκα εδώ. Τελικά όπως φαίνεται έκανε καλή συγκρίνοντάς το με το O&O Defrag που κάνει 50 ευρώ. :) Το Auslogics Disk Defrag το έχω ξαναδεί αλλά δεν έχει τύχει να το δουλέψω. Ποια η διαφορά του δωρεάν με του χρεωστικού; την ίδια δουλειά βλέπω πως κάνουν.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts