pan82 Δημοσιεύτηκε November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2009 Καλησπέρα παιδιά μετά από 3,5 χρόνια συνήπαρξης με ένα καταπληκτικό acer 5652 και με τρελλή και ολοημερη χρήση, εκεί που το χρησιμοποιούσα το το σάββατο ξαφνικά γίνεται μαύρη η οθόνη ενώ το pc έπαιζε ακόμα, το κλείνω το ανοίγω νεκρή η οθόνη, το αφήνω λίγη ώρα άνοιξε κανονικά λέω εντάξει κανά κόλλημα θα φαγε. Την επόμενη μέρα το πρωί πάλι το ίδιο μετά από 10 λεπτά μαύρο και από τότε δεν άνοιγε με τίποτα, έδειχνε να δουλεύει αλλά η οθόνη μαύρο. Σκέφτηκα να το συνδέσω με εξωτερική οθόνη και βλέπω ότι δείχνει το αρχικό logo της acer αλλά με κάθετες γραμμές, φτάνει στο logo των windows πάλι με κάθετε γραμμές και εκεί κλείνει και η εξωτερική οθόνη. Μετά από format και επανεγκατάσταση των windows διαπίστωσα ότι έμπαινε κανονικά με κανονικά χρώματα (αλλά με τις κλασικές κάθετες γραμμές στα αρχικά logo) αλλά τη κάρτα γραφικών δε την αναγνωρίζει (nvidia 7600), δοκίμασα να εγκαταστήσω τους drivers από το site της acer αλλά πάλι δε μπαίνει στα windows. Τελευταία ίδεα επαναφορά από backup της acer που ουσιαστικά αντιγράφει όλο το λειτουργικό στο c αλλά προφανώς επειδή εγκαθιστά τους drivers της nvidia δε μπαίνει καθόλου. Και τώρα αναρωτιέμαι, φταίει σίγουρα η κάρτα γραφικών ή μήπως η οθόνη; μπορεί να χάλασαν και τα δύο μαζί; Βλέπω πολλά site που αναλαμβάνουν να τα φτιάξουν αλλά αν έχει πρόβλημα η οθόνη η αλλαγή λέει γύρω στα 150-200€ για κάρτα γραφικών λένε παντού ότι είναι δύσκολο απλά θέλουν καμιά 60αρα ευρώ μονο για να το δουν. Η acer θέλει 35€ να το ελέγξει απλά σκέφτομαι ότι και να φτιάχνεται εκεί θα θέλουν τρελλά λεφτά και σκέφτομαι κάτι τέτοιο http://www.texnikoi.com/laptop-service-repair.html έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
premier78 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ειμαι τεχνικός Η/Υ και έχω στείλει 3 laptop για επισκευή motherboard και 2 hp pavilion για επισκευή vga με κόστος 220€, δεν μου έχει προκύψει κατι αρνητικό. Ένα Toshiba που είχα στείλει ξαναχάλασε, αλλά το κάλυψαν μέσα στην εγγύηση τους χωρίς έξοδα. Αργούν λίγο αλλά κάνουν καλή δουλειά και δίνουν εγγύηση (πολύ σημαντικό για τους πελάτες μου). Αν είναι φθηνό το laptop δεν αξίζει, αν είναι καλό μοντέλο τότε αξίζει γιατι για να αλλάξεις board είναι πολύ ακριβά. α! by the way η Acer δεν επισκευάζει. Ή ανακαλεί μοντέλα (μετά απο πολύ ζόρι) ή αλλάζει board, το ίδιο και οι άλλες αντιπροσωπείες. Το έχω δοκιμάσει παλαιότερα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts