alfa 156 Δημοσιεύτηκε February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2004 Οι καινούργιες ΜΒ έχουνε και IDE και SATA connectors ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Ναι, δεν έχω δει κάποια που έχει Serial ATA να μην έχει IDE. Άλλωστε οι δίσκοι IDE εξακολουθούν να είναι πάρα πολλοί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (15 Φεβ. 2004 , 15:39) Ναι, δεν έχω δει κάποια που έχει Serial ATA να μην έχει IDE. Άλλωστε οι δίσκοι IDE εξακολουθούν να είναι πάρα πολλοί. Αχα! Ιδέα μου ήρθε....μόλις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 και στην ουσία μην νομίζεις οτι η διαφορά του ΣΑΤΑ τελικά είναι μεγάλη ... το 150μβ/σεκ που πλασάρουν δεν έρχεται ποτέ.... έχω μια μητρική albatron και με sata και με IDE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2004 Υπάρχουν όμως δίσκοι Serial ATA που είναι πολύ γρήγοροι (με επιπλέον κόστος φυσικά). Για παράδειγμα ο Raptor της Western Digital. Επίσης ούτε τα ATA100/133 έπιαναν την ταχύτητα 100 και 133ΜΒ/s. Αυτό είναι το μέγιστο θεωρητικό bandwidth που διαθέτει ο δίαυλος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 gia ena pc pou den exei sata, mia pci me sata poso paei peripou? exw sata skliro kai thelw na ton paw stou bro to pc pou einai pio palio kai exei ide.. Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 καμιά 40αριά ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Sunix PCI Sata Controller από το Πλαίσιο o φθηνότερος κι έχει και RAID. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. February 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (19 Φεβ. 2004 , 14:41) Sunix PCI Sata Controller από το Πλαίσιο o φθηνότερος κι έχει και RAID. Μιχάλης :alien: ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts