gkr41 Δημοσιεύτηκε February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2004 Ο screen saver δεν ζητάει password στην επιστροφή παρόλο που είναι επιλεγμένο το "on resume, password protect" (ΧP pro αγγλικά) Μήπως έχει σχέση με το password για login του εκάστοτε user ή του administrator του μηχανήματος; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Δε σε βγάζει το παράθυρο που βγάζουν τα win όταν πρέπει να κάνεις login? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Νope. Μήπως επειδή έχω μόνο έναν user στα XP και δεν του έχω βάλει καν password; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 Ναι γι'αυτό. Πρέπει να ορίσεις password γι'αυτό τον χρήστη. Αυτό θα σου ζητάει και μετά το screensaver. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Τι βλακείες είναι αυτές; Εγώ θέλω μόνο το screensaver να κλειδώνω κι όχι να γράφω passwords σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Τότε να κάνεις Hibernation tsssssss :) ιτ στάντς φορ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2004 Είχα σκεφτεί να το κάνω κι αυτό (κυρίως επειδή άνοιγε πιο γρήγορα), αλλά μόλις επανερχόταν και πήγαινα να μπω internet έκανε restart! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts