xristos270 Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 Χρειαζομαι την βοηθεια σας,τα φωτα σας και αμεσα....εχω σοβαρο προβλημα.....ανοιγοντας σελιδες στο ιντερνετ μπαινω κανονικα ,απλα οταν προχωραω με το ροδακι προς τα κατωή προς τα πανω, η σελιδα παιζει...κατι σαν να κυματιζει καπως..ειναι πολυ σπαστικο...δεν ξερω εαν εγινα καθολου αντιληπτος ,εαν καταλαβε κανενας και πως διορθωνεται το προβλημα ....εαν βρουμε τι φταει τελικα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Το ίδιο έχω κι εγώ χρόνια. Ξέχασα τελείως το ροδάκι και δουλεύω τη μπάρα δεξιά και είμαι οκ. Θέμα συνήθειας είναι. Ούτε κάν μπαίνω στον κόπο να αλλάξω ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 εμενα δυστηχως το ιδιο με κανει και με την μπαρα δεξια..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Τι οθόνη έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. November 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 lcd....:(.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Μερικές έχουν κάποια ρύθμιση για να αυξάνει την απόκριση των pixel. Για κοίτα αν έχει κάτι σχετικό η δική σου και δοκίμασε να το κλείσεις. Ψάξε για RTA mode, overdrive ή κάτι σχετικό με responsiveness. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, αλλά κάτι τέτοιο παρουσίαζε και η δικιά μου και μόλις άλλαξα τη ρύθμιση, σταμάτησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts