Teisos Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2009 Ενα παλιο συστημα που εχω αποτελειται απο pentium 4 - 2.66 επεξεργαστη kai GeForce 4 mx440 sta 128mb καρτα γραφικων. Το θεμα ειναι οτι επεσε στα χερια μου μια GeForce 6200 sta 256mb, αλλα οντας λιγο αργοτερο μοντελο δεν κουμπώνει στο mobo μου. Η 6 ειναι αυτη, ενω η παλιοτερη που εχω αυτη. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο ειναι το απαραιτητο mobo που θα εχει αυτη τη θυρα. Η ερωτηση φυσικα ειναι ποιο (το φθηνοτερο δυνατο) mobo να παρω (ας πουμε απτο Plaisio.gr / eshop.gr) που να κουμπωνει και pentium 4 επεξεργαστης και η Geforce6. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Θελεις μια μητρηκη που να εχει θυρα PCI-Express X16 οπως αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522741 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εγω θα προτεινω αυτη σαν κατι καλυτερο χωρις να λεω οτι αυτη που προαναφερθηκε δεν ειναι καλη.Ειναι και η ιδια μαρκα[ASUS] Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι η Geforce 4 mx 440 είναι agp, άλλωστε δε θυμάμαι να βγήκε ποτέ σε pci express αυτό το μοντέλο. Είναι πολύ πιθανό ότι ο επεξεργαστής σου (άρα και η μητρική) είναι socket 478 (που θα βρεις δύσκολα πλέον) και όχι 775 που είναι τα δύο μοντέλα που προτείνουν τα παιδιά. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει μητρική με socket 478 που να μην έχει agp, αλλά να έχει pci express. Έχω την εντύπωση πως δεν βγήκε ποτέ κάτι τέτοιο. Επειδή όμως έχουν περάσει μερικά χρόνια από τη μετάβαση από socket 478 σε 775 και την μετάβαση από agp σε pci express (έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα αυτά), δεν είμαι σίγουρος, καλό θα είναι να το ψάξεις αρκετά πριν αγοράσεις κάτι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 I get the point. Παιδια ευχαριστω για τις γνωσεις σας, απ'οτι φαινεται θα μεινω με την παλια καλη θορυβωδη gf4. Ηλπιζα σε κανα 20€ tops, αλλα μαλλον δε θα ταιριαζει ο επεξεργαστης. Οκει, θα την κρατησω και αμα κατσει κανα παλιοεπεξεργαστης, θα παω σε αγορα. Να ρωτησω και κατι ακομα; Επειδη εβγαλα την καρτα σε μια προσπαθεια να καθαρισω το motherboard κατι επαθε το ανεμιστηρακι και παραγει αρκετο βουητο. Εχει ενα τζογο δηλαδη, και ακουγεται. Και η ασπρη παστα που εμφανιστηκε αφου ξεκολλησα το ανεμιστηρακι δεν αντικατασταθηκε και μαλλον δεν γινεται καλη απαγωγη θερμοτητας. Την επαγωγικη παστα και το ανεμιστηρακι πως μπορω να το βρω, χωρις να παω με την καρτα μου σε κπ καταστημα, γιατι κοντα μου (τωρα ειμαι βολο) δεν εχω πλαισιο και αλλο καταστημα δε μπορω να σκεφτω. Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts