ALEX19 Δημοσιεύτηκε November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 1, 2009 Γεια σε ολους εχω μια απορια και ταυτοχρονα ενα προβλημα μπορω να κανω τον υπολογιστη μου format απο usb ειναι επιτραπεζιος απλα εχει χαλαση το dvd rom Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Γεια σε ολους εχω μια απορια και ταυτοχρονα ενα προβλημα μπορω να κανω τον υπολογιστη μου format απο usb ειναι επιτραπεζιος απλα εχει χαλαση το dvd rom 1) Δες αυτό. 2) Άντε και τον έκανες format. Μετά? Τι θα κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. November 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 1) Δες αυτό. 2) Άντε και τον έκανες format. Μετά? Τι θα κάνεις? που ειναι το προβλημα??? Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 που ειναι το προβλημα??? Πως θα περασεις λειτουργικο εννοει φανταζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. November 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Πως θα περασεις λειτουργικο εννοει φανταζομαι. Δηλαδη δεν γινετε?? Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 και βέβαια γίνετε. και το λειτουργικό περνάει από φλασάκαι και σαφώς τα προγράμματα. προχώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Για να περάσεις κάποιο λειτουργικό windows απο flash μπορείς να ακολουθήσεις την διαδικασία εδώ. Το format το κάνεις την ώρα που διαλέγεις partition. Το χρησιμοποίησα για τα windows 7 και δούλεψε μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. November 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Για να περάσεις κάποιο λειτουργικό windows απο flash μπορείς να ακολουθήσεις την διαδικασία εδώ. Το format το κάνεις την ώρα που διαλέγεις partition. Το χρησιμοποίησα για τα windows 7 και δούλεψε μια χαρά! Επειδη ο Η/Υ ειναι παλιος του εχω xp μπορουμε να βρουμε κατι?? Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Επειδη ο Η/Υ ειναι παλιος του εχω xp μπορουμε να βρουμε κατι?? minimum requirements για Windows 7 αν το pc σου ταιριάζει στα πιο πάνω, τότε πήγαινε με Win7. Τα Win7 μπαίνουν και σε πιο παλιά PC. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. November 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 minimum requirements για Windows 7 αν το pc σου ταιριάζει στα πιο πάνω, τότε πήγαινε με Win7. Τα Win7 μπαίνουν και σε πιο παλιά PC. δεν εχει τα χαρακτηριστηκα αυτα Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. November 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 τιποτα για XP δεν μπορουμε να βρουμε?? Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. November 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Αν και δεν με βοηθησατε και πολυ τα καταφερα μονος μου ηταν πιο απλο απο οτι παριμενα Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts