Jump to content

Next Top Model (Ant1)

pagia
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα δείς όταν δεν θα έχει καθόλου νούμερα το next top model πώς θα αρχίσουν σιγά σιγά τα πιπινάκια να φέρονται λίγο πιο σεξουλιάρικα...!!!

δικιο εχεις...μην σου πω θα τους βαλουν να κανουν γυμνη φωτογραφιση να το δουμε...το νησι εχει μεγαλη διαφορα..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το νησι ειναι ψυχοπλακωμα εντελως.Δωστε στο λαο glam,σεξ και βια και θα βγουμε νικητες!:lol:

Περα απο την πλακα εγω ριαλιτι δεν βλεπω αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει ;)

άρχισαν ήδη να κάνουν "εξυπνάδες" για να κλέβουν νούμερα (όπως ο ψεύτικος τσακωμός της Καγιά με το μοντέλο). θέλω να δω πόσες ακόμη "εξυπνάδες" θα κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν. :p

Δοκιμασία ήταν ο τσακωμός, δε νομίζω να κορόιδεψαν κάποιον.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

άρχισαν ήδη να κάνουν "εξυπνάδες" για να κλέβουν νούμερα (όπως ο ψεύτικος τσακωμός της Καγιά με το μοντέλο). θέλω να δω πόσες ακόμη "εξυπνάδες" θα κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν. :p

Πραγματικά, έδειχναν στις διαφημίσεις μονάχα εκείνο το στιγμιότυπο και όλοι πίστεψαν πως η Καγιά είχε κάνει καβγά με την κοπέλα. Δεν μπόρεσαν να σκεφτούν κάτι καλύτερο για να μας τραβήξουν την προσοχή και να δούμε το επεισόδιο.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δοκιμασία ήταν ο τσακωμός, δε νομίζω να κορόιδεψαν κάποιον.

ο τσακωμός ήταν δοκιμασία ναι, αλλά έτσι όπως το πρόβαλαν στις διαφημίσεις ήταν σαν πραγματικός τσακωμός!πήγαν να παραπλανήσουν αλλά δεν πιστεύω να μην το κατάλαβε κανείς