evo481 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 δυσκολο να χει νουμερα οταν εχει απεναντι το μεγαθηριο...μου φαινεται και ψιλοβαρετο σοου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 θα δείς όταν δεν θα έχει καθόλου νούμερα το next top model πώς θα αρχίσουν σιγά σιγά τα πιπινάκια να φέρονται λίγο πιο σεξουλιάρικα...!!! δικιο εχεις...μην σου πω θα τους βαλουν να κανουν γυμνη φωτογραφιση να το δουμε...το νησι εχει μεγαλη διαφορα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Το νησι ειναι ψυχοπλακωμα εντελως.Δωστε στο λαο glam,σεξ και βια και θα βγουμε νικητες!:lol: Περα απο την πλακα εγω ριαλιτι δεν βλεπω αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 άρχισαν ήδη να κάνουν "εξυπνάδες" για να κλέβουν νούμερα (όπως ο ψεύτικος τσακωμός της Καγιά με το μοντέλο). θέλω να δω πόσες ακόμη "εξυπνάδες" θα κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Δοκιμασία ήταν ο τσακωμός, δε νομίζω να κορόιδεψαν κάποιον. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 άρχισαν ήδη να κάνουν "εξυπνάδες" για να κλέβουν νούμερα (όπως ο ψεύτικος τσακωμός της Καγιά με το μοντέλο). θέλω να δω πόσες ακόμη "εξυπνάδες" θα κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν. :p Πραγματικά, έδειχναν στις διαφημίσεις μονάχα εκείνο το στιγμιότυπο και όλοι πίστεψαν πως η Καγιά είχε κάνει καβγά με την κοπέλα. Δεν μπόρεσαν να σκεφτούν κάτι καλύτερο για να μας τραβήξουν την προσοχή και να δούμε το επεισόδιο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Δοκιμασία ήταν ο τσακωμός, δε νομίζω να κορόιδεψαν κάποιον. ο τσακωμός ήταν δοκιμασία ναι, αλλά έτσι όπως το πρόβαλαν στις διαφημίσεις ήταν σαν πραγματικός τσακωμός!πήγαν να παραπλανήσουν αλλά δεν πιστεύω να μην το κατάλαβε κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts