niknik Δημοσιεύτηκε October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2009 Εκεί που έχει ανοιχτό ένας φίλος μου τον υπολογιστή του, του πετάει ένα popup με captcha. Αυτό γίνται συνέχεια απ'ότι μου είπε. Επειδή είμαι μακρυά και δεν μπορώ να δω το πρόβλημα του, πρέπει να του πω, πώς να το κλείσει. Μέσα από msconfig γίνεται δουλειά? Σημ. έχει windows (δεν ξέρω ποιά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 niknik το να πετάει στα καλά καθούμενα popup μάλλον με κάποιο adware, trojan και συναφή μου κάνει. Θα πρότεινα ένα scan με όλα τα σχετικά προγράμματα για δεις τί πραγματικά συμβαίνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Δεν ξέρω αν του το κάνει όσο είναι στο internet ή με το που ανοίγει το PC. Θα μάθω περισσότερα αν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Όταν θέλεις να ρωτήσεις κάτι όμως, πρέπει να δίνεις περισσότερες λεπτομέρειες, γενικά να περιγράφεις καλύτερα το πρόβλημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ας κάνει ένα scan όπως είπε και ο zxr, με κάποιο antispyware προγραμμα. Το πιθανότερο είναι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 31, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Αυτά τα στοιχεία έχω δυστυχώς. Σκέφτηκα μήπως έχει πειράξει τις ρυθμίσεις και έχει να κάνει με την ασφάλεια των windows, αλλά πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Μάλλον πρόκειται για ιο. Του είπα να κάνει scanning. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts