niknik Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2009 Τί πληροφορίες μπορεί να μας δώσει μία I.P. address? Αν έχω π.χ. μία I.P. address μπορώ να μάθω από που προέρχεται, έστω περιοχή και αν ναι τί ποσοστό επιτυχίας έχει? Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Πιστεύω εδώ θα σου λυθεί η απορία Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Βρήκα κάποια άκρη, τουλάχιστον με την περιοχή. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Είσαι σίγουρος? Η περιοχή συνήθως είναι του ISP και όχι του τελικού συνδομητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Πόσο μακρυά μπορεί να είναι από αυτό ο συνδρομητής? Π.χ. η I.P. που έψαχνα μου 'έβγαλε' Λάρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Πόσο μακρυά μπορεί να είναι από αυτό ο συνδρομητής? Π.χ. η I.P. που έψαχνα μου 'έβγαλε' Λάρισα. μέσα στο νομό Λάρισας. εκτός και αν στο συγκεκριμένο κέντρο του ISP συνδέονται και συνδρομητές από γειτονικούς νομούς (για τους βιαστικούς, δεν αναφέρομαι στα dslam) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts