bill_viper Δημοσιεύτηκε February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2004 Καλησπέρα σας,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την παραπάνω μητρική!Έχω ένα κουτί ΑΤΧ το οποίο έχει μπροστά δύο θύρες usb.Αλλά τα καλωδιάκια μέσα στο κουτί δεν ξέρω πως πρέπει να τα συνδέσω (έχω βρει σε ποιο μέρος τοποθετούνται αλλά δεν γνωρίζω με ποια σειρά γιατί είναι 8 μονά κλιπάκια)! Το κακό είναι ότι δεν έχω και το manual και στο επίσημο site δεν έχει κάποια απάντηση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας! Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Το manual είναι εδώ ftp://ftp.ecs.com.tw/manual/eng/k7s5a31beng.zip Υπάρχει κι αυτό το forum. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις registration για να το δεις, αλλά δε νομίζω... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (13 Φεβ. 2004 , 22:27) Το manual είναι εδώ ftp://ftp.ecs.com.tw/manual/eng/k7s5a31beng.zip Υπάρχει κι αυτό το forum. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνεις registration για να το δεις, αλλά δε νομίζω... U'r great man!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts