Jump to content

[Off-topic] Microsoft Windows 7

kostakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν διαβαζω να εχει κανεις προβλημα με τα εξτενσιονς με τον firefox..μονο εγω εχω??

οχι!και δυστηχως τωρα ειμαι εκτος θεσσαλονικης!ελπιζω να μην πειραζει που εκανα restore (απο τα xp) με mozbackup..

οχι!και δυστηχως τωρα ειμαι εκτος θεσσαλονικης!ελπιζω να μην πειραζει που εκανα restore (απο τα xp) με mozbackup..

Πειράζει :p

Δε φταίνε τα 7, αλλά το mozbackup. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όσες φορές δοκίμασα να κάνω backup-restore με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δε μου λειτουργούσαν τα extensions..

Υπάρχει λύση, αλλα δεν τη θυμάμαι. Ψάξε στη Google μήπως βγάλεις άκρη, αλλιώς τα σβήνεις όλα και τα περνάς από την αρχή.

με μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι..να δοκιμασω με febe μηπως?ρωταω γιατι αυτη τη στιγμη δεν ειμαι στον σταθερο μου

πέρασέ τα από την αρχή...η διαδρομή του προφίλ στα xp είναι διαφορετική απ'ότι στα 7, άρα και δε ''κολάει'' το backup..;)

Εμένα μου το έκανε και από XP σε XP. Επίσης υποθέτω πως τη διαδρομή θα την παίρνει μέσω system variables, όπως το %APPDATA%, οπότε μάλλον δεν είναι αυτό.

να σου πω την αλήθεια δουλεύω το FEBE, αλλά στην μετάβαση στα 7 τα πέρασα από την αρχή...γενικά τα backup δεν πολυσυμπαθούν τα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα..;)

Προβλήματα με το backup υπάρχουν αλλά έχουν σχέση με extensions κυρίως. Οπότε προτείνω να κάνετε backup όλα τα υπόλοιπα με το mozbackup και να βάζετε τα extensions manually. Συνεχίζουμε στο topic για τον Firefox.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...