kostakiss Δημοσιεύτηκε October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 19, 2009 δεν διαβαζω να εχει κανεις προβλημα με τα εξτενσιονς με τον firefox..μονο εγω εχω?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Ούτε εγώ έχω, δοκίμασες να τον επανεγκαταστήσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 οχι!και δυστηχως τωρα ειμαι εκτος θεσσαλονικης!ελπιζω να μην πειραζει που εκανα restore (απο τα xp) με mozbackup.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 οχι!και δυστηχως τωρα ειμαι εκτος θεσσαλονικης!ελπιζω να μην πειραζει που εκανα restore (απο τα xp) με mozbackup.. Πειράζει :p Δε φταίνε τα 7, αλλά το mozbackup. Δεν ξέρω γιατί, αλλά όσες φορές δοκίμασα να κάνω backup-restore με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, δε μου λειτουργούσαν τα extensions.. Υπάρχει λύση, αλλα δεν τη θυμάμαι. Ψάξε στη Google μήπως βγάλεις άκρη, αλλιώς τα σβήνεις όλα και τα περνάς από την αρχή. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 με μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι..να δοκιμασω με febe μηπως?ρωταω γιατι αυτη τη στιγμη δεν ειμαι στον σταθερο μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 πέρασέ τα από την αρχή...η διαδρομή του προφίλ στα xp είναι διαφορετική απ'ότι στα 7, άρα και δε ''κολάει'' το backup..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Εμένα μου το έκανε και από XP σε XP. Επίσης υποθέτω πως τη διαδρομή θα την παίρνει μέσω system variables, όπως το %APPDATA%, οπότε μάλλον δεν είναι αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 να σου πω την αλήθεια δουλεύω το FEBE, αλλά στην μετάβαση στα 7 τα πέρασα από την αρχή...γενικά τα backup δεν πολυσυμπαθούν τα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Προβλήματα με το backup υπάρχουν αλλά έχουν σχέση με extensions κυρίως. Οπότε προτείνω να κάνετε backup όλα τα υπόλοιπα με το mozbackup και να βάζετε τα extensions manually. Συνεχίζουμε στο topic για τον Firefox. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts