Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους σας...

Συγνωμη αν σας κουρασω αλλα το τοπικ ειναι παρα πολυ μεγαλο και δυστυχως δεν μπορεσα να το διαβασω ολο.

Εδω και κανα μηνα εχω το 3650 με μια καρτα 16mb. Μπορω να πω οτι μου την δινει το μενου του και εχω ψιλοσπαστει και δεν το εχω ψαχουλεψει πολυ. Εχω κανα δυο προβληματακια, 1ον συνεχεια βγαζει οτι κλεινουν εφαρμογες (κυριως σταματαει το μητρωο να καταγραφει κλησεις) και 2ον (κουφο για μενα) οταν με καλουν απο σταθερα τηλεφωνα (μονο σταθερα) που δεν εχω στον τηλεφωνικο καταλογο το τηλεφωνο κτυπαει πολυ χαμηλα, σχεδον δεν ακουγεται. Εχω κανει φορματ και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το προβλημα συνεχιζεται.

Επισης μπορειτε να μου πειτε που θα δω τι firmware εχω και απο που μπορω να κατεβασω εφαρμογες? Ψαχνω το προγραμμα για το remote control (και οχι μονο).

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Ενα τεμπελακος χρηστης.

punto madness

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Gia na deis to Firmware se katastasi anamonis pata *#0000#

Gia games kai apps koita sto mIRC se briefcases tou pathfinder(koita sto briefcase tis ipografis mou)kai sto aivanet.com...

ayta...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος puntomad (19 Αύγ. 2004 , 02:55)

v 2,50

13/02/2003

NHL-8

Πρεπει να ειναι λιγο παλιο ε?

Μπορω να κανω update μονος μου?

δυστιχος οχι,μονο σε club nokia.γιατι δεν το πουλας οσο το εχεις καινουργιο.το λεο αυτο γιατι εχουν βγει καλυτερα κινητα,και μετα αν πας να το πουλησης δεν θα μπορεις ή θα το δωσεις με εξευτελιστικη τιμη :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος puntomad (19 Αύγ. 2004 , 02:55)

v 2,50

13/02/2003

NHL-8

Πρεπει να ειναι λιγο παλιο ε?

Μπορω να κανω update μονος μου?

V. 4.13

20-08-2003

NHL-8

Η τελευταία έκδοση.

Όχι, δεν μπορείς μόνος σου...θα σου κοστίσει 15 ευρώ σε nokia club. :confused:

καλησπέρα σε όλους!

όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά η τελευταία έκδοση είναι η

v.4.17

30-01-2004

NHL-8

καλό βράδυ!

I do it my way... The right way!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pantelas (20 Αύγ. 2004 , 02:35)

καλησπέρα σε όλους!

όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά η τελευταία έκδοση είναι η

v.4.17

30-01-2004

NHL-8

καλό βράδυ!

τι εχεις στο κινητο σου???αν ναι εχει μεγαλες διαφορες απο την 4.13 η δεν αξιζει καν να την κανει κανεις???

Καλησπέρα.Το κινητό μου πετάει το εξής σφάλμα αρκετά συχνά: Μνήμη πλήρης, διαγράψτε δεδομένα( ή κλείστε κάποιες εφαρμογές ), ενώ έχω 13MB στην MMC και τα 4MB του κινητού είναι άδεια..στη ram αναφέρεται το σφάλμα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO (20 Αύγ. 2004 , 16:37)

Καλησπέρα.Το κινητό μου πετάει το εξής σφάλμα αρκετά συχνά: Μνήμη πλήρης, διαγράψτε δεδομένα( ή κλείστε κάποιες εφαρμογές ), ενώ έχω 13MB στην MMC και τα 4MB του κινητού είναι άδεια..στη ram αναφέρεται το σφάλμα;

ναι λογικα αναφερεται στην ραμ ειναι και λιγει πανα θεμα την

Καλησπέρα και πάλι!

Δεν έχω παρατηρήσει καμία σπουδαία αλλαγή του software στην v.4.17 σε σχέση με την v.4.13....αν κάποιος έχει βρεί κάτι ας μας πεί

Οποιος εχει την 4.17,μπορει να δοκιμασει να βαλει να ανοιξει φωτογραφια τραβηγμενη απο siemens cx65?εχει στο preview του myphone
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (21 Αύγ. 2004 , 02:35)

Οποιος εχει την 4.17,μπορει να δοκιμασει να βαλει να ανοιξει φωτογραφια τραβηγμενη απο siemens cx65?εχει στο preview του myphone

τι,λες να φτεει η εκδοση???

Το σκεφτηκα κι αυτο,γιατι σε ολα τα αλλα κινητα νοκια και μη παιζουν κανονικα...

Εργαλεία->Ρυθμίσεις->Τηλέφωνο->Λειτουργίες Αναμονής->Εικόνα στο φόντο

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pantelas (21 Αύγ. 2004 , 02:27)

Καλησπέρα και πάλι!

Δεν έχω παρατηρήσει καμία σπουδαία αλλαγή του software στην v.4.17 σε σχέση με την v.4.13....αν κάποιος έχει βρεί κάτι ας μας πεί

Έχεις προσπαθήσει να στείλεις κάποιο αρχείο sis ή Mid με bt ή irda σε άλλο κινητό?Aναρωτιέμαι μήπως η νόκια έκανε καμμιά βλακεία και τα κλείδωσε.

Exo ena problem me to to 3650 mou..

Apo programmata ola ok..

Alla molis ekana tin anabathmisi 4.13 mou bgazei synexeia otan anoigo to kinito LoaderThread ekleise..

Opoios kserei ti einai auto mporei na me bohthisei..

AAAAA kai otan kano mia klhsh..otan koitao tis teleutaies klhseis leei oti ginan mia ora prin...

Thanxxxxxxx..

thodoris

ted eixa ena paromio problem oxi otan ekana anabathmish alla mallon logo kamias kakhs efarmoghs.. telika ekana format kai ola ok :)

ennoite oti den ekana format gia afto :p

Re paidia, oute ego mporo na steilo mid arxeia ktlp. Omos xreisimopoiontas enan opoiondipote file explorer mporeis aneta na steileis ta panta!

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis_fx2 (24 Αύγ. 2004 , 03:45)

Re paidia, oute ego mporo na steilo mid arxeia ktlp. Omos xreisimopoiontas enan opoiondipote file explorer mporeis aneta na steileis ta panta!

και εγω με το 3650 που εχω ουτε εγω μπορουσα.αλλα με τον μανατζερ ηταν ολλα οκ

ted eixa ena paromio problem oxi otan ekana anabathmish alla mallon logo kamias kakhs efarmoghs.. telika ekana format kai ola ok

ennoite oti den ekana format gia afto

Na kano format h moni lhsh??

Einai istoria to back up!!

Thanxx

thodoris

Η έκδοση v.4.17 δεν έχει τίποτα κλειδωμένο,οι υπέρυθρες και το bluetooth λειτουργούν κανονικά έχω στείλει φωτογραφίες και αρχεία sis στο 3660 μου και τα έλαβε κανονικότατα

Καλησπέρα. Μόλις σύνδεσα στο pc μου το MA-620 USB infrared Adapter. Όλα καλά με την εγκατάσταση.Το πρόβλημα είναι το εξής: ανοίγω το πρόγραμμα, ανοίγω και τις υπέρυθρες στο κινητό αλλά δεν γίνεται σύνδεση, λέει κάτω συνέχεια "Προσπάθεια σύνδεσης με το κινητό". Τι να κάνω;Ευχαριστώ!

prepei na steileis ena programma pou iparxei mesa sta arxeia tou programmatos pou exeis sto PC na to steileis sto kinito gia na mporeun na sindethoun...