Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elefas (12 Μάι. 2004 , 16:15)

Εμένα το Σονικ παίζει και χωρίς flight mode, απλά φρόντισε να είναι η πρώτη και μόνη εφαρμογή που θα τρέξει το κινητό σου όταν το ανοίξεις για πρώτη φορά. Τώρα αν θες να μπεις σε flight mode, κατέβασε τα system tools και εγκατέστησέ τα στην μνήμη του κινητού σου.

εχει δοκιμασει κανει το ashen σε 3650???

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to dokimasa leei minimi pliris paroloy poy sto site poy to katebasa leei oti paizei kai se 3650 twra tha to dokimasw me flight mode

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Gia to sonicN sto 3650,den xreiazetai na einai se flight mode.Apla kante restart kai kratiste patimeno to molyvaki,etsi wste na min trexoun alles efarmoges sto backround.;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (12 Μάι. 2004 , 23:22)

Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Gia to sonicN sto 3650,den xreiazetai na einai se flight mode.Apla kante restart kai kratiste patimeno to molyvaki,etsi wste na min trexoun alles efarmoges sto backround.;)

κειτα σε 3 3650 που εχω δοκιμασει το sonin χρειαξεται fligth mode

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω .mo clips?

Κατέβασα σήμερα το Mobiclip και έπαθα πλάκα. Αλλά έπηξα στα κινέζικα...

Γνωρίζετε και πως φτιάχνονται αυτά του είδους τα αρχεία?(π.χ αν μπορώ να τα μετατρέψω από αρχεία flash(.swf)?)

takareas

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roverakias (15 Μάι. 2004 , 04:33)

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κανείς σας που μπορώ να βρω .mo clips?

Κατέβασα σήμερα το Mobiclip και έπαθα πλάκα. Αλλά έπηξα στα κινέζικα...

Γνωρίζετε και πως φτιάχνονται αυτά του είδους τα αρχεία?(π.χ αν μπορώ να τα μετατρέψω από αρχεία flash(.swf)?)

flash clips :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roverakias (15 Μάι. 2004 , 20:57)

Τα έχω κατεβάσει ήδη αυτά!

Ευχαριστώ πάντως.

Τώρα που έμαθα και πως φτιάχνονται...μπορει να ανεβάσω εγώ!

Καλη ιδεα :cool: φιλε μου,γιατι οχι :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Καλησπερα σε ολους!

Προκειται να παω το 3650 του αδερφου μου για αναβαθμισμη.

Θελω να σας ρωτησω αν ειναι εκτος εγγυησης το κινητο θα μου παρουν καποια χρηματα??Αν ναι ποσα?/

Thanx :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam (16 Μάι. 2004 , 16:42)

Καλησπερα σε ολους!

Προκειται να παω το 3650 του αδερφου μου για αναβαθμισμη.

Θελω να σας ρωτησω αν ειναι εκτος εγγυησης το κινητο θα μου παρουν καποια χρηματα??Αν ναι ποσα?/

Thanx :)

Καλησπερα φιλε μου,

ναι αν ειναι εκτος εγγυησης το κινητο,

θα πληρωσεις 14 ευρω για την αναβαθμιση.

iPhone 5S Space Grey

Σε ευχαριστω φιλε nervous!

Και κατι ακομα...δυνατοτητα για home update υπαρχει?

(οπως π.χ. γινεται με το SX1 της Siemens)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam (16 Μάι. 2004 , 17:09)

Σε ευχαριστω φιλε nervous!

Και κατι ακομα...δυνατοτητα για home update υπαρχει?

(οπως π.χ. γινεται με το SX1 της Siemens)

Oχι δυστυχως ,δεν εχει την δυνατοτητα αυτη :(

iPhone 5S Space Grey

Καλησπέρα σε όλους.

Απο χθες είμαι ένας κάτοχος και εγώ ενός 3650. :D

Σκέφτομαι να το κάνω αναβάθμιση όμως γιατι επάνω το κινητό έχει την 3.16 έκδοση του software. Ξέρει κανείς να μου πει ποια είναι η τελευταία που έχει βγει ;

Λίγο δύσκολο πληκτρολόγιο έχει, αυτό ήταν το "κόλημα" μου...αλλά τελικά ΟΝΤΩΣ το συνιθίζεις. :whistle:

Το κινητο τωρα ειναι στην f.w. 3.16.....

Αν δεν κανω λαθος η τελευταια ειναι η 4.13 ετσι??

Αξιζει να γινει η αναβαθμιση ή οι βελτιωσεις ειναι ελαχιστες???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (16 Μάι. 2004 , 17:34)

οντως ειναι η 4.13 και κανει το κινητο αρκετα πιο γρηγορο, κατα την γνωμη μου αξιζει ;)

δεν εχει και μεγαλη διαφορα η 3.16 με την 4.13.και η αναβαθμιση μηπως ειναι 15 ευρω???

Re paidia ton teleutaio kairo exw ena akrws ekneuristiko provlima me to 3650.Pio sygkekrimena,enw exw kapoies epafes kataxwrimenes,otan me kaloun,i mou erxetai sms/mms,mou vgazei mono ton arithmo tous:blink:Auto mou to kanei se 10-15 epafes apo tis 170.Any solution?

Re paidia ton teleutaio kairo exw ena akrws ekneuristiko provlima me to 3650.Pio sygkekrimena,enw exw kapoies epafes kataxwrimenes,otan me kaloun,i mou erxetai sms/mms,mou vgazei mono ton arithmo tous:blink:Auto mou to kanei se 10-15 epafes apo tis 170.Any solution?

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (17 Μάι. 2004 , 13:17)

δεν εχει και μεγαλη διαφορα η 3.16 με την 4.13.και η αναβαθμιση μηπως ειναι 15 ευρω???

οχι,τουλαχιστον στην συγγρου :) σημερα πηγα ενα 3650 ενος φιλου που ειχε κλεισει χρονο και μου την εκαναν δωρεαν ;)

Αρχικό Μήνυμα από lagoudakis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (17 Μάι. 2004 , 13:17)

οχι,τουλαχιστον στην συγγρου :) σημερα πηγα ενα 3650 ενος φιλου που ειχε κλεισει χρονο και μου την εκαναν δωρεαν ;)

To thema einai se ti atoma tha peseis.Emena stin 1i anavathmish zitisan apodeiksh,enw stin 2h tpt kai eixe kleisei xrono:p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (17 Μάι. 2004 , 22:12)

οχι,τουλαχιστον στην συγγρου :) σημερα πηγα ενα 3650 ενος φιλου που ειχε κλεισει χρονο και μου την εκαναν δωρεαν ;)[/b]

To thema einai se ti atoma tha peseis.Emena stin 1i anavathmish zitisan apodeiksh,enw stin 2h tpt kai eixe kleisei xrono:p

μηπως επειδη σε ηξεραν δεν σου αητησαν αποδιξει.παντος και εγω και ολοι οι φιλοι μου για αναβαθμισει εχουμε πληρωση.τον δεκεμβριο στην νεα ιωνια νομιζω ειχα πληρωσει 20 ευρω

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (18 Μάι. 2004 , 12:07)

μηπως επειδη σε ηξεραν δεν σου αητησαν αποδιξει.παντος και εγω και ολοι οι φιλοι μου για αναβαθμισει εχουμε πληρωση.τον δεκεμβριο στην νεα ιωνια νομιζω ειχα πληρωσει 20 ευρω

οχι δεν εχω καποια γνωριμια με τα κεντρικα της συγγρου,απλα παω εκει γιατι τα νοκια club το καθενα λεει και τα δικα του,οπως και οτι εχει διαφορετικες τιμες προς τα πανω βεβαια στα αξεσουαρ,ακομα πριν 2 μηνες εδωσα για αναβαθμιση και το ξεχασμενο μου 6210 μου και παλι δωρεαν μου την κανανε,βεβαια τους λεω παντα οτι κολλαει το μενου και αυτοι μου λενε παντα την μαγικη λεξη ''αναβαθμιση'' :p