argi_7 Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elefas (22 Απρ. 2004 , 14:18) argi_7 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Η έκδοση firmware που έχω είναι 3.16 είναι απαραίτητο να το πάω για αναβάθμιση? Α και κάτι άλλο, το σονικ αφού το εγκατέστησα δεν έχει επιλογή για απεγκατάσταση στο Tools->Manager. Πώς γίνεται να το απεγκαταστήσω σωστά? τιποτα φιλε μου.δεν ειναι και αναγκαιο να το πας για αναβαθμισει καθως δεν υπαρχουν και τεραστιες διαφορες τσαμπα η ταλεπορια.με εναν file manager(π.χ seleq)θα πας στο e\system\apps και θα κανεις delete το sonikn Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ki omws egw tha proteina tin anavathmish,kathws ginetai aisthita pio grigoro,apokta fade fwtismo kai meiwnontai ta restart sto wap:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 Παιδια πόσο έχει πέσει το 3650(Τιμή). Το έχει ο πατέρας μου και είναι άπαιχτο... Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. April 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2004 μεταχειρισμενο μπορεισ να το βρεις κανα 200 Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina-21- Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 to 3650 poso max size dexete se MMC card? Παράθεση http://www.go2sleep.be/ - ultimate site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από dina-21- to 3650 poso max size dexete se MMC card? 512mb:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Ρε παιδιά το Opera για 3650 τι απαιτήσεις έχει για την σύνδεση? Στις οδηγίες του λέει ότι δεν υποστηρίζει WAP gateways. Έχω Vodafone live. Ξέρει κανείς τι Internet Access Point χρειάζεται? Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elefas (23 Απρ. 2004 , 17:13) Ρε παιδιά το Opera για 3650 τι απαιτήσεις έχει για την σύνδεση? Στις οδηγίες του λέει ότι δεν υποστηρίζει WAP gateways. Έχω Vodafone live. Ξέρει κανείς τι Internet Access Point χρειάζεται? πρεπει να εχεις συμβολεο και αν εχεις πρεπει να ενεργοποιησεις το internet over gprs Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elefas (23 Απρ. 2004 , 17:13) Ρε παιδιά το Opera για 3650 τι απαιτήσεις έχει για την σύνδεση? Στις οδηγίες του λέει ότι δεν υποστηρίζει WAP gateways. Έχω Vodafone live. Ξέρει κανείς τι Internet Access Point χρειάζεται? αν θέλεις να βλέπεις σελίδες στο κινητό με τον Opera συμφέρει να πάρεις μια καρτούλα cosmote που προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε πάγιο ούτε ογκοχρέωση ;) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonfly Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 gia se olous paidia provlima otan peira to kinito 3650 ola htan uperoxa to xa kanei asteri ekane ta panta xthes eipa na peraso sto pc mou to logismiko tou afou to evala kai to logismiko anagnorise to kinito mou piga na tou kano buck up kai kapou sth mesh kolise tora to kinito molis to anoigeis lei oti exeis sfalma kathe efarmogei pou anoigeis px sfalma epafes, sfalma rithmisis, sfalma camera kai alla otan pao na mpo stis rithmisis gia na kano epanafora rithminiseon me petaei apexo ti na kano mou fenetai oti tha to petaxo apo to parathiro h tha to vapso mle kai tha rixo sthn thalassa !!!!!!! Παράθεση Hello Humans... pata edo > http://s2.gladiatus.gr/game/c.php?uid=17295 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dragonfly (24 Απρ. 2004 , 14:43) gia se olous paidia provlima otan peira to kinito 3650 ola htan uperoxa to xa kanei asteri ekane ta panta xthes eipa na peraso sto pc mou to logismiko tou afou to evala kai to logismiko anagnorise to kinito mou piga na tou kano buck up kai kapou sth mesh kolise tora to kinito molis to anoigeis lei oti exeis sfalma kathe efarmogei pou anoigeis px sfalma epafes, sfalma rithmisis, sfalma camera kai alla otan pao na mpo stis rithmisis gia na kano epanafora rithminiseon me petaei apexo ti na kano mou fenetai oti tha to petaxo apo to parathiro h tha to vapso mle kai tha rixo sthn thalassa !!!!!!! Μ'αυτα που ακουω μαλλον το φορματ σε σωζει :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας, Σκέφτομαι αύριο να πάρω ένα σετάκι handsfree για το 3650 μου. Θέλω να είναι με 2 ακουστικά. Ο λόγος που θέλω να το πάρω είναι για να ακούω Mp3 μέσω κάποιου player. Η ερώτηση είναι: Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για αυτόν το σκοπό και αν ναι, κατά την χρήση του handsfree το ηχείο του κινητού θα παίζει και αυτό ταυτόχρονα? Τελικά, σε λίγες γραμμές, λέει η αγορά handsfree για να ακούω μουσική; Μεγάλες απαιτήσεις ποιότητας δεν έχω, απλά να ακουω λίγο μουσικούλα να περνάει η ώρα. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από elefas Παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας, Σκέφτομαι αύριο να πάρω ένα σετάκι handsfree για το 3650 μου. Θέλω να είναι με 2 ακουστικά. Ο λόγος που θέλω να το πάρω είναι για να ακούω Mp3 μέσω κάποιου player. Η ερώτηση είναι: Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για αυτόν το σκοπό και αν ναι, κατά την χρήση του handsfree το ηχείο του κινητού θα παίζει και αυτό ταυτόχρονα? Τελικά, σε λίγες γραμμές, λέει η αγορά handsfree για να ακούω μουσική; Μεγάλες απαιτήσεις ποιότητας δεν έχω, απλά να ακουω λίγο μουσικούλα να περνάει η ώρα. Hands free gia mp3 se 3650?Den tha to proteina.Egw den katafera na to kanw na akougetai apo to akoustiko,mono apo to ixeio tou kinitou.An thes mp3,giati den koitas to mp3-radio handsfree Nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (25 Απρ. 2004 , 23:30) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Hands free gia mp3 se 3650?Den tha to proteina.Egw den katafera na to kanw na akougetai apo to akoustiko,mono apo to ixeio tou kinitou.An thes mp3,giati den koitas to mp3-radio handsfree Nokia? Προτείνεις δηλαδή να μην το πάρω; Κατανοώ ότι η ποιότητα θα ναι ψιλοχάλια, δεν θα ακούγεται όμως καλύτερα μέσω του handsfree σε σχέση με το ηχείο του κινητου; Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω κάποιο επιπλέον gadget, απλά θέλω να εκμεταλλευτώ τις όποιες δυνατότητες μου δίνει το κινητό μου. Να τολμήσω να ρωτήσω αν το 2πλό ακουστικό του handsfree προσφέρει stereo δυνατότητα;;;;; Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elefas (25 Απρ. 2004 , 23:42) Να τολμήσω να ρωτήσω αν το 2πλό ακουστικό του handsfree προσφέρει stereo δυνατότητα;;;;; Σιγουρα οχι για το 3650 :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taramas Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 απο την αλλη,το mp3 handsfree της nokia,εχει μνημη μονο για μια ωρα μουσικης (και μαλιστα σε δικη του μορφη,σε μορφη mp3 μονο 30min)....επειδη το εζχω και εγω,και ψαχνομαι για αναβαθμιση της καρτας του,ξερετε αν κανουν οι mmc των s60? Παράθεση PapaYoitsi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina-21- Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 exei bgei h prokite na bgei kamia allh version gia to 3650? ektws apo th 4.13...! :) episis ean exw kanei backup sthn MMC to phone mem ke meta apo format kanw restore, 8a epanel8oun ke ta programmata mou? euxaristw :P Παράθεση http://www.go2sleep.be/ - ultimate site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 re paidia pou boro na bro auto to mp3-radio handsfree? kanei gia 6600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim22378 (27 Απρ. 2004 , 17:48) re paidia pou boro na bro auto to mp3-radio handsfree? kanei gia 6600? και βεβαια κανει και για 6600 αφου τι ιδιες υποδοχες εχουν Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mitsos (25 Απρ. 2004 , 23:30) Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Hands free gia mp3 se 3650?Den tha to proteina.Egw den katafera na to kanw na akougetai apo to akoustiko,mono apo to ixeio tou kinitou.An thes mp3,giati den koitas to mp3-radio handsfree Nokia? για να ακουγεται μονο στα ακουστικα θελει κολπο.βαζεις αργα αργα την υποδοχη και εχει αρκετα συμπαθιτικο ηχο.επειδει το εχω ψαξει πολυ αμα παρεις τα καταληλα χαντσ φρι ακουγεται παρα πολυ καλα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (27 Απρ. 2004 , 18:45) και βεβαια κανει και για 6600 αφου τι ιδιες υποδοχες εχουν Pou tha to bro omos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim22378 (27 Απρ. 2004 , 19:25) Pou tha to bro omos? καλη η ερωτηση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 exo rotisei Germano,Vodafone all kanenas den exei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina-21- (26 Απρ. 2004 , 12:52) episis ean exw kanei backup sthn MMC to phone mem ke meta apo format kanw restore, 8a epanel8oun ke ta programmata mou? euxaristw :P Θα χρειαστει να κανεις install παλι,τουλαχιστον αυτο ειναι καλυτερο :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (27 Απρ. 2004 , 18:49) για να ακουγεται μονο στα ακουστικα θελει κολπο.βαζεις αργα αργα την υποδοχη και εχει αρκετα συμπαθιτικο ηχο.επειδει το εχω ψαξει πολυ αμα παρεις τα καταληλα χαντσ φρι ακουγεται παρα πολυ καλα argi_7 σίγουρα δουλεύει το κόλπο που λες? εμένα δεν με πολυνοιάζει η ποιότητα του ήχου, γνωρίζω πολύ καλά ότι αγόρασα κινητό και όχι mp3όφωνο, απλά θέλω να ξέρω αν δουλεύει. μπορείς μόνο να μου πεις με τι μάρκα handsfree το δοκίμασες, δουλεύει με όλα, με μονό η διπλό ακουστικό? Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts