Jump to content

Πρόβλημα με dual boot

nagiakoll
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο υπολογιστης μου εχει 2 κοσμους.ετσι το εφτιαξε ο τεχνικος.απο το πρωι προσπαθω να μοω στον εναν αλλα με βαζει απο μονο του στον αλλον.ξερετε τι μπορω να κανω?γιατι εχω ολα τα σημαντικα μου εγγραφα σε αυτον που δεν με βαζει?στο παρελθον οταν συνεβαινε αυτο απλα τον εκλεινα κ τον ξαναανοιγα αλλα τωρα οσες φορες κι αν εχω προσπαθησει με βαζει μονο στον εναν

Όταν λες "κόσμους" υποθέτω ότι εννοείς δυο λειτουργικά συστήματα (dual boot). Δοκίμασε να μπεις με κάποιο live cd για να πάρεις τουλάχιστον τα αρχεία σου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εαν τα αρχεία σου υπάρχουν στον υπολογιστή σου, τότε δοκίμασε να ''μπεις'' με safe mode. Ανοιξε την εξερεύνηση των windows πήγενε C:\Documents and Settings αφού έχεις επιλέξει να σου εμφανίζει τα κρυφά αρχεία. Εκεί θα δεις τα έγγραφα που έχουν ''οι δύο κόσμοι''. επέλεξε το όνομα που είχες πριν, και δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή και μετά επικόλληση όλων των αρχείων που υπάρχουν εκεί μέσα. για να είσαι σίγουρος/ρη ότι θα δουλέψει δοκίμασε με κάποιον File explorer π.χ. total commander να κάνεις την αντιγραφή. Σε ότι μύνημα και αν σου βγάλει απλά επέλεξε αντικατάσταση ή εάν δεν είναι δυνατή η αντιγραφή κάποιου αρχείου επέλεξε συνέχεια.

Τώρα μπορείς να έχεις 90 % επιτυχία χρησιμοποιόντας κάποια έκδοση windows για το stickaki σου για παράδειγμα, για να μπορέσεις να αποδεσμεύσεις αρχεία τα οποία θα χρησιμοποιούνται. :):happy:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

καλημερα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.ηθελα απλα να ρωτησω αν μπορω να κανω κατι ωστε να ανοιγει ο υπολογιστης ξανα στο αρχικο λειτουργικο συστημα οπου εχω και ολα τα προγραμματα μου και τα εγγραφα μου?

Τουλάχιστον τα έγγραφά σου θα επανέλθουν πάλι, και ένα ποσοστό από τα προγράμματά σου, αρκετά μεγάλο όμως. Αρκεί να γίνει, αλλιώς ένα φορμάτ και είσαι ''καινούργιος'' αρκεί βέβαια να πάρεις τα αρχεία σου με τον τρόπο που ανέφερα...

"" Τώρα μπορείς να έχεις 90 % επιτυχία χρησιμοποιόντας κάποια έκδοση windows για το stickaki σου για παράδειγμα, για να μπορέσεις να αποδεσμεύσεις αρχεία τα οποία θα χρησιμοποιούνται ""

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

αυτό που δεν μας έχεις πει και είναι σημαντικό είναι: ποιά λειτουργικά συστήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή περασμένα στον υπολογιστή σου;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr