xpuser Δημοσιεύτηκε February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2004 Έχω μια ΑΤΙ RADEON με 128 ΜΒ μνήμη σε έναν φορητό (Compaq Presario 2527EU) και παρατηρώ μεγάλη δυσολία στην απόδοση των γραφικών στα παιχνίδια (ΝFS underground, Command & Conquer generals ktl)σε ένα σύστημα με επεξεργαστή P4 2,6 kai 512 mb ram. Ti μπορεί να φταίει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 An den kanw lathos o foritos soy exei shared 64. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpuser (12 Φεβ. 2004 , 12:06) Έχω μια ΑΤΙ RADEON με 128 ΜΒ μνήμη σε έναν φορητό (Compaq Presario 2527EU) και παρατηρώ μεγάλη δυσολία στην απόδοση των γραφικών στα παιχνίδια (ΝFS underground, Command & Conquer generals ktl)σε ένα σύστημα με επεξεργαστή P4 2,6 kai 512 mb ram. Ti μπορεί να φταίει? :confused: 128MB einai h megisth apodwsh ths kartas ele3e omws sto BIOS pwsa einai rithmismenh na desmevei apo ta ram kai anevase thn sta 128. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 128 thn exw apo tin prwti imera!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2004 ti exw katalavei lathos? exeis allaksei th mama karta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Όχι είναι η ίδια κάρτα απλώς έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζεται και να μεγαλώνεις τη μνήμη της κάρτας σου τραβώντας από τη RAM (*Shared memory). To Θέμα όμως είναι γιατί παρουσιάζει τόσο μειωμένη απόδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alxnks Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 file mou genika oi kartes me shared mnimi exoun psiloxamiles epidoseis. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 einai sigouro auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Έχω Ατι 7500 με 64ΜΒ μνήμη, σε λάπτοπ 1.8 με 760ΜΒ και το ΝΦΣ μου τρέχει πολύ καλά σε ανάλυση 1024-768 με φούλ όλες τις επιλογές γραφικών... και το Κ&Κ είναι πιο βαρύ μεν αλλά και πάλι σε 800χ600 παίζει μια χαρά. Δοκίμασε να κατεβάσεις τους τελευταίους οδηγούς και κοίτα μήπως έχεις πολλά προγράμματα να δουλεύουν από πίσω.Επίσης δοκίμασε κάποιο register cleaner ;) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Οι shared κάρτες γραφικών "κλέβουν" μνήμη απο την RAM με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοση και της RAM και του επεξεργαστή ο οποίος φορτώνεται με παραπάνω λειτουργίες και φυσικά τα 128 ΜΒ δεν είναι 128 FULL.. Ο Acer Ferrari με ATI Radeon 9200 128MB Mobility δεν έχει πρόβλημα, γιατί δεν κάνει καθόλου share τη μνήμη, τα παίζει όλα ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiKe-Dee (13 Φεβ. 2004 , 14:28) Οι shared κάρτες γραφικών "κλέβουν" μνήμη απο την RAM με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοση και της RAM και του επεξεργαστή ο οποίος φορτώνεται με παραπάνω λειτουργίες και φυσικά τα 128 ΜΒ δεν είναι 128 FULL.. Ο Acer Ferrari με ATI Radeon 9200 128MB Mobility δεν έχει πρόβλημα, γιατί δεν κάνει καθόλου share τη μνήμη, τα παίζει όλα ;) otan les pws den kanei shared th mnimh diladh den klevei apo ta ram? :confused: exei dikia ths mnhmh h karta grafikwn? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alxnks Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος engineer (13 Φεβ. 2004 , 19:20) otan les pws den kanei shared th mnimh diladh den klevei apo ta ram? :confused: exei dikia ths mnhmh h karta grafikwn? :blink: oi kartes grafikon me diki tous mnimi, oxi den klevoun apo ti ram tou pc. eno oi alles nai. ki ego exo mia mobility radeon 7500 (me diki tis mnimi) kai pentium 4 sta 2.0 me 760 mnimi kai ola paizoun mia xara. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. February 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2004 εγώ πάντως έχω την ATI 9000 64mb πάνω της, έχω ανάλυση 1400x1050 και είναι μια χαρά, αλλά εγώ όμως δεν παίζω παιχνίδια μόνο εφαρμογές γραφείου. γενικά τις κάρτες γραφικών με shared μνήμη δεν τις πάω καθόλου θες πάνω από 512 μνήμη για να πεις ότι κάτι κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts