architect_duth Δημοσιεύτηκε September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2009 Σήμερα το βράδυ καθώς άνοιγα το laptop και λειτουργούσε κανονικά, άνοιξα τον mozilla και εκεί που περίμενα να ανοίξει, κόλλησε η οθόνη και έβγαλε παχιές μπλε οριζόντιες γραμμες (η κάτω κάτω μπάρα ήταν ΟΚ, αλλά δε λειτουργούσε). Πάτησα ctrl+alt+del, έκανε 2 πολύ δυνατά μπιπ όπως το κουμπί του LOST!!! (ενώ δεν είχα ηχεία) και τον έκλεισα κρατώντας πατημένο το κουμπί. Τον ξανάνοιξα αμέσως, άλλαξε η φωτεινότητα της οθονης, δλδ δεν πρέπει να κάηκε η οθόνη, αλλά ως εκεί, ούτε γραφικά, ούτε BIOS, τίποτα και μετά από 1-2 λεπτά που λειτουργεί ο σκληρός, κλείνει και η οθόνη... ο υπολογιστής παραμένει ανοιχτός! Τι λέτε να έπαθε? Η γνωμη μου είναι ότι παίζει να κάηκε η κάρτα γραφηκών!!! Επίσης το απόγευμα που έπεζα Pro Evulotion, ξαφνικά 1-2 φορές και για για λίγο, χαλούσε η οθόνη, σαν να είχε έγχρωμα χιόνια (όπως δλδ στην τηλεόραση, αλλά χρωματιστά). Τι στο καλό έπαθε??? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Και εμενα η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι καηκε η καρτα γραφικων...Αλλα χωρις να ειμαι 100% σιγουρος...Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση παρα να το παρεις στους ειδικους αφου δεν μπορεις να δεις τιποτα στην οθονη και δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε... Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Πήρα τηλέφωνο στην HP και από Δευτέρα θα το πάω στο συνεργαζόμενο service. Θα δούμε πόσο βαρύς θα είναι ο χρηματικός πέλεκις!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. October 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Λοιπόν... αλλαγή μητρικής λόγω ελλατωματικού chip της Nvidia!!! Υπήρχε εγγύηση έξτρα 1 χρόνος, αλλά το δικό μου κλείνει 3 χρόνια (1+1=2), οπότε πληρώνω.... 315€ για μητρική και φπα και 90€ για εργατικά, δηλαδή... 405 € !!!!!!! Σιγά μην τα δώσω! Έλεγα να παραγγείλω από e-bay τη μητρική και να μου την περνούσαν με κανένα 50€. Βρήκα με 100-150€, αλλά απ' ότι διάβασα και τα υπόλοιπα θα βγάλουν κάποια στιγμή το πρόβλημα, γιατί είναι στο chip της nvidia! Όσοι έχετε HP με chip Nvidia, ψαχτείτε λίγο για να μην πληρώνετε μετα! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. October 7, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τελικά αποφάσισα να στραφώ στην εύκολη - φτηνή λύση της ACER. Θα πάρω όπως όλα δείχνουν το ACER ASPIRE 5738g που έχει το *-shop με 600€ + 40€ για επέκταση εγγύησης από 2 σε 3 χρόνια. Άμα χαλάσει μετά τα 3 χρόνια, ε εντάξει. Θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του!!! Υπάρχει κανένας με το ίδιο μηχανάκι? Δε βρήκα τίποτα εδώ... Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Έχεις ακόμα τον ΗΡ?? Επειδή κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα στο δικό μου, άκου τι θα κάνεις για να λειτουργήσει κανονικά! Άνοιξε τον, να δουλέυει, και σκέπασέ τον με μια κουβέρτα ή με μια πετσέτα ώστε να μην χάνει την θερμότητα και κάποια στιγμή να κλείσει μόνος του λόγω υπερθέρμανσης. Ξαναάνοιξέ τον και... ΘΑΥΜΑ! :Ρ Το έκανα και στον δικό μου και δούλεψε μια χαρά! Φυσικά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση, αλλά 370+€ δεν δίνω για καινούργια μητρική που είναι αποδεδειγμένα προβληματική και θα μου ξαναχαλάσει... Όταν και άμα καεί τελείως θα τα δώσω σε καινούργιο και πιθανότατα όχι ΗΡ! Αυτά...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carib_ Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Έχεις ακόμα τον ΗΡ?? Επειδή κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα στο δικό μου, άκου τι θα κάνεις για να λειτουργήσει κανονικά! Άνοιξε τον, να δουλέυει, και σκέπασέ τον με μια κουβέρτα ή με μια πετσέτα ώστε να μην χάνει την θερμότητα και κάποια στιγμή να κλείσει μόνος του λόγω υπερθέρμανσης. Ξαναάνοιξέ τον και... ΘΑΥΜΑ! :Ρ Το έκανα και στον δικό μου και δούλεψε μια χαρά! Φυσικά δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση, αλλά 370+€ δεν δίνω για καινούργια μητρική που είναι αποδεδειγμένα προβληματική και θα μου ξαναχαλάσει... Όταν και άμα καεί τελείως θα τα δώσω σε καινούργιο και πιθανότατα όχι ΗΡ! Αυτά...! Παλιότερα το "κόλπο αυτό" το πουλούσαν και στο ebay για 10$ περίπου. Δυστυχώς όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες επισκευής του mainboard. Ενημερωτικά το mainboard με αυτό το πρόβλημα επισκευάζεται με 90Ευρώ +ΦΠΑ. Παράθεση www.computer-systems.gr Laptop Service στη Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts