angski86 Δημοσιεύτηκε September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 21, 2009 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με τον εκτυπωτη δε μου εκτυπωνει το κιτρινο χρωμα το πηγα στο σερβις και μου ειπανε οτι ειναι ολα οκ χρησιμοποιω επανεγεμισμενα μελανια απο τα refill και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα λογο μελανιου υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Δοκίμασε ένα γνήσιο κίτρινο. Πολλά μελάνια έχουν επάνω ένα τσιπάκι και ακόμη και αν τα γεμίσεις καμιά φορά δεν αναγνωρίζουν το χρώμα και συνεχίζουν να δείχνουν άδεια. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να έχει βουλώσει η κεφαλή (αν είναι ξεχωριστή από το μελανοδοχείο) αν και είπες ότι το πήγες στο σέρβις. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. September 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 δοκιμασα και γνησιο μελανι και μου κανει τα ιδια και μου ειχε σπασει τα νευρα υπαρχει τροπος να ξεβουλωσω μονος μου τη κεφαλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts