alestr9s Δημοσιεύτηκε September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2009 Ρε παιδιά χρησιμοποιώ συχνά το skype και απ το pc μου και από το laptop και δεν είναι βολικό να ακούς από τα ηχεία. Επίσης επειδή δε γίνεται να κουβαλάω μαζί μου headset μήπως υπάρχει κάνα handsfree με 3.5mm jack? Λέτε να παίζει και το mic και το ακουστικό αν το συνδέσω με PC κ Laptop?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 αν διαθετει blutooth το pc σου, νομιζω οτι μπορεις να συνδεσεις και ακουστικο bluetooth... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Δυστυχώς δεν έχει bluetooth. Αν και το handsfree το απλό θα με βολέψει καλύτερα νομίζω, ούτε φορτίσεις ούτε τίποτα.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Μπορείς να βρεις αρκετά φθηνα ακουστικά+μικρόφωνο με καλώδιο που τα συνδέεις κανονικά στις αντίστοιχες υποδοχές. αν θες ασύρματο είναι λίγο πιο ακριβά ή μπορείς να πάρεις ένα USB bluetooth και να αποκτήσει τέτοια δυνατότητα ο υπολογιστής. π.χ. ενδεικτικά αυτό κάνει 4,40€ Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 alestr9s η γραφή με greeklish και με κομμένες λέξεις, όπως κ, π, τ, τπτ και όλα τα παρόμοια απαγορεύεται. Θα πρέπει να γράφεις με ολόκληρες λέξεις διαφορετικά τέτοια posts θα διαγράφονται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 δεν το εχω δοκιμασει, αλλα πιστευω οτι δεν θα δουλευει. και αυτο γιατι, το pc διαθετει 2 θυρες συνδεσης (στην καρτα ηχου). 1 για ακουστικα και αλλη για μικροφωνο. τωρα εσυ αν συνδεσεις τα hands free στην θυρα εξοδου (αυτη των ακουστικων δηλαδη) δεν θα λειτουργει το μικροφωνο (θυρα εισοδου). ετσι μου φαινεται... ξαναλεω, δεν το εχω δοκιμασει, απλα λεω την γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Και 'γω αυτό πιστεύω.... :/ Αλλά είπα μπας και.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Α ναι, δεν το πρόσεξα ότι δεν θες headset. Handsfree με ένα jack φυσικά και δεν θα δουλέψει. Αν ψάξεις ίσως βρεις έτοιμο μετατροπέα από 3,5mm head+mic σε δύο χωριστές 3,5mm αλλιώς μπορείς να πας σε κάποιο σχετικό κατάστημα ηλεκτρονικών και να ζητήσεις να στο φτιάξουν. Ή και να το φτιάξεις μόνος σου. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts