stefanostam Δημοσιεύτηκε August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2009 Καλημέρα Πρόσφατα αγόρασα ένα Samsung Omnia και μαζί του μου έδωσαν το Garmin Mobile XT.Η συσκευασία περιείχε μονάχα μια Preprogrammed Data Card που μόλις την βάλω στο Omnia μπορώ να τρέξω το Garmin.Μέσα έχει ένα χαρτί με οδηγίες το οποίο λέει να κατεβάσω αναβαθμίσεις απο το http://www.autodrivehellas.gr.Κατέβασα ένα προγραμματάκι απο εκεί το οποίο θεωρητικά κάνει εγκατάσταση αλλα δεν προχωράει η εγκατάσταση αλλά βγάζει μύνημα λάθους. Γενικά χάρτες Ελλάδας και Γαλλίας που θέλω απο που μπορώ να κατεβάσω; (Τώρα δεν έχει κανένα χάρτη μέσα) thanks!!! Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Τον γενικό χάρτη τον έχει και εμένα. Και είναι κάπου 800 mb. 'Ομως, δυστυχώς, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έχει σχεδόν κανέναν δρόμο (της Αθήνας). Φαντάσου ότι δεν έχει συνοικιακούς δρόμους, παρά μόνο μεγάλες αρτηρίες π.χ. λεωφόρο Νάτο, Αττική οδό κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. August 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Τον γενικό χάρτη τον έχει και εμένα. Και είναι κάπου 800 mb. 'Ομως, δυστυχώς, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έχει σχεδόν κανέναν δρόμο (της Αθήνας). Φαντάσου ότι δεν έχει συνοικιακούς δρόμους, παρά μόνο μεγάλες αρτηρίες π.χ. λεωφόρο Νάτο, Αττική οδό κ.λ.π. Και χάρτες δεν μπορούμε να κατεβάσουμε πουθενά;Το Destinator που το έχω σε μία άλλη συσκευή μπορώ να κατεβάσω απο το Internet χάρτες γι αυτό;; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Αν ακόμα καίγεσαι για το garmin, στείλε μου p.m! 'Εχω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts