dpetka2001 Δημοσιεύτηκε February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2004 γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημα με laptop..ειναι NT και ειναι κλειδωμενο..θελω να κανω φορματ και να βαλω εγω οτι θελω..πως γινεται να το κανω αυτο?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 ti enoeis einai nt kai kleidomeno? me partition magic dokimases? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 an einai kleidwmeno to leitourgiko den exeis problhma.den kserw ti ginete me to bios omws.einai diko sou to mhxanima?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. February 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2004 παιδια το λαποπ δεν ειναι δικο μου..ειναι μιας φιλης μου απο Αγγλια και επειδη ο φιλος της δουλευει στην Orange μαντευω οτι το εχουν παρει απο εκει..αν ειναι κλειδωμενο το βιος τοτε ουτε και με φντισκ δε γινεται φορματ?? θα φροντισω να μαθω και αλλες λεπτομερειες..ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts