radiodj105 Δημοσιεύτηκε August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2009 Γειά χαρά. 'Εκανα κι εγώ τη βλακεία και εμπιστεύθηκα το ΕΒΑΥ για να αγοράσω ένα κινέζικο ραδιόφωνο για το αμάξι μου. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250387857041&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_20811wt_957 Από design καλό, αλλά δυστυχώς στην Κίνα δεν ξέρουν τι θα πει "quality control". 'Ετσι το εργαλείο μου εμφανίζει διάφορα bugs. Στο κομμάτι του GPS θέλω να ρωτήσω το εξής. Από τη μάνα του, η κάρτα μνήμης (μια SD 2 giga) έχει το Route66. Δυστυχώς το συγκεκριμένο είναι όπως ήταν πριν από 5 χρόνια (που είχα το Nokia 6110 navigator). Δηλαδή, από την Τρίπολη έχει μόνο 2 κεντρικούς δρόμους. Στο site που κάνεις αναβάθμιση για το Route 66 (Sync-κάτι λέγεται), έχει κανονικά την Τρίπολη και τα γύρω χωριά. 'Οταν έβαλα την κάρτα SD στον υπολογιστή, δεν αναγνώρισε το Route και δεν με άφησε να κάνω αναβάθμιση. Στο ίδιο μηχάνημα προσπάθησα να περάσω Garmin 5.00.10 αλλά και 5.00.20 αλλά τζίφος. 'Οταν πάει να τρέξει το πρόγραμμα, βγάζει μια κλεψύθρα και μετά επιστρέφει στο κεντρκό μενού. Από φίλο μου που έχει το IGO (σε αντίστοιχο κινέζικο) είδα πως είναι καλύτερο το IGo αλλά και πάλι του λείπουν δρόμοι και δείχνει ότι οδηγείς από λιβάδια. Μπορείτε να δείτε, σας παρακαλώ, από τα χαρακτηριστικά του ραδιοφώνου, τι στην ευχή κάνω λάθος και το garmin είναι γκαγκανιασμένο; Η ερώτηση είναι... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts