nikoskat Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ακόμα ένα πρόβλημα. Ενώ έχω εγκαταστήσει τον OggPlay στο κινητό μου και παίζει τα τραγούδια όταν τα ανοίγω μέσο αυτού. Δεν μπορώ να τα βάλω ως ηχώ κλήσης. Όπως επίσης δεν μπορώ να εγκαταστήσω τελείως τον Recognizer επειδή δεν έχω κάρτα μνήμης (αυτό μου γράφει το κινητό). Τι κάνω λάθος? η αληθεια ειναι οτι εγκαθιστα το codec στην καρτα μνημης αλλα δε ξερω αν γινεται να το βαλεις στη μνημη τηλεφωνου και φοβαμαι πως οχι γιατι αυτο θα συνεχιζει να ψαχνει για καρτα μνημης δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Δοκιμαστε να κανετε install την εφαρμογη σε καποιο S60 ενος φιλου σας το οποιο εχει καρτα μνημης και μετα παρτε τα αρχεια που εχουν εγκατασταθει στην καρτα μνημης του φιλου σας και βαλτε τα στο ιδιο directory της μνημης του κινητου σας και ισως δουλεψει. Για να ειστε και σιγουροι ποια ειναι ακριβως τα αρχεια χρησιμοποιηστε το UnMakeSis... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 συγκεκριμενα ειναι τα 101FF683.RSC και OGGTREMORCONTROLLER.DLL και βρισκονται στο E:\system\libs\plugins\ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex82 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Α κάτι ακόμα, ανακάλυψα ότι παίζει δυνατά σαν ήχους κλήσεις wav αρχεία αλλά σαν μειονέκτημα είναι ότι δεν επαρκεί η μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Exω ενα 7650 το οποιο θα φυγει καμια ωρα απο τον 5 οροφο. Λοπον οταν το ανοιγω μου λεει ''ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟ ΣΑΣ'' . Το κινητο δεν κανει τιποτα ουτε λεει να μπει ποτε μεσα. Του εχω κανει απειρες προσπαθειες για να εκκινισει αλλα τιποτα ολο το ιδιο λεει. Το πηγα στην nokia στην αθηνα και μου ειπανε οτι θελει 350 Εuro για αλλαγη πλακετας :cry: :cry: :wacko: :blink: . Τρελαθηκα. Πειτε μου κανεναν τροπο να εκκινισει γιατι θα φυγει απο τον 5 οροφο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Exω ενα 7650 το οποιο θα φυγει καμια ωρα απο τον 5 οροφο. Λοπον οταν το ανοιγω μου λεει ''ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟ ΣΑΣ'' . Το κινητο δεν κανει τιποτα ουτε λεει να μπει ποτε μεσα. Του εχω κανει απειρες προσπαθειες για να εκκινισει αλλα τιποτα ολο το ιδιο λεει. Το πηγα στην nokia στην αθηνα και μου ειπανε οτι θελει 350 Εuro για αλλαγη πλακετας :cry: :cry: :wacko: :blink: . Τρελαθηκα. Πειτε μου κανεναν τροπο να εκκινισει γιατι θα φυγει απο τον 5 οροφο Αν καταφερεις να το ανοιξεις τοτε μπορεις να του κανεις format (*#7370#) ή διαφορετικα μπορεις να πεις στην Nokia να σου περασουν το νεοτερο firmware. Ειναι αστειο να σου ζητανε τοσα λεφτα για αυτο το κινητο πλεον. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Αν καταφερεις να το ανοιξεις τοτε μπορεις να του κανεις format (*#7370#) ή διαφορετικα μπορεις να πεις στην Nokia να σου περασουν το νεοτερο firmware. Ειναι αστειο να σου ζητανε τοσα λεφτα για αυτο το κινητο πλεον. :O Πριν απο λιγο μολις μιλησα με εναν τεχνικο και μου ειπε οτι το κινητο ειναι τελειως νεκρο και δεν μπορει να παρει τιποτα :blink: :( :( :( :( Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Τοτε δεν γινεται τιποτα δυστυχως.Ή δινεις τα λεφτα (προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο) ή απλα το αφηνεις στην ακρη και μπαινει στην συλλογη σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Τοτε δεν γινεται τιποτα δυστυχως.Ή δινεις τα λεφτα (προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο) ή απλα το αφηνεις στην ακρη και μπαινει στην συλλογη σου. ΘΑ το αφησω στη συλλογη. Τhanks παντος. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 file to exw pathei 2 fores auto.eixe gemisei teleiws i mnimi tou kai den anoige kai mou ekane ta idia kolpa.Ta dedomena pou exeis mesa den mporeis na ta ksanavreis.to mono pou xreiazetai einai ena format(oxi me patima pliktrwn alla mesw kalwdiou) pragma pou kostizei 10 eurw i kapou ekei kai eisai ok. Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 file to exw pathei 2 fores auto.eixe gemisei teleiws i mnimi tou kai den anoige kai mou ekane ta idia kolpa.Ta dedomena pou exeis mesa den mporeis na ta ksanavreis.to mono pou xreiazetai einai ena format(oxi me patima pliktrwn alla mesw kalwdiou) pragma pou kostizei 10 eurw i kapou ekei kai eisai ok. Εστω οτι το παιρνω το καλοδιο. Με ποιον τροπο θα κανω format? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 den mporeis na to kaneis esu file.xreiazesai kai to kainourgio firmware.prepei na to pas se eidiko. Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 den mporeis na to kaneis esu file.xreiazesai kai to kainourgio firmware.prepei na to pas se eidiko. Αφου ο ιδιος ο τεχνικος της Nokia του ειπε οτι το τηλεφωνο ειναι τελειως νεκρο και θελει αλλαγη πλακετας. Και εγω του προτεινα να του περασουν νεο firmware αλλα του ειπαν οτι δεν γινεται. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Αφου ο ιδιος ο τεχνικος της Nokia του ειπε οτι το τηλεφωνο ειναι τελειως νεκρο και θελει αλλαγη πλακετας. Και εγω του προτεινα να του περασουν νεο firmware αλλα του ειπαν οτι δεν γινεται. :O eixa to idio problima kai luthike etsi...ti na pw.kai malista 2 fores egine. Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Λιγο μ@λ@κι@ αυτο που θα πω. Μπορω να βρω το firmware και να το βαλω μονος μου??? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Λιγο μ@λ@κι@ αυτο που θα πω. Μπορω να βρω το firmware και να το βαλω μονος μου??? Οτι μπορεις μπορεις αλλα θα πρεπει να εχεις και τον καταλληλο εξοπλισμο και πανω απ'ολα να ξερεις πως να το περασεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 einai megali diadikasia.xreiazesai ena eidiko ergaleio gia na vgaleis to pliktrologio.meta to kalwdio pou tha vreis tha to ennoeis me tin kalwdiotainia i kapws etsi ginetai.to vlepa otan mou to ftiaxne ena filaraki.pantws an den ksereis asto giati tha to apoteleiwseis Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayridopoylos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Γεια.γνωρίζει κανείς αν υπάρχει συσκευή bluetooth gps gia nokia 7650 (τιμή?) ποιό είναι το κατάλληλο πρόγραμμα που πρέπει επίσης να αγοραστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 geia xara paidia,exw ena 7650 kai edw kai arketo kairo den leitourgoun ta pliktra sto slide meros tou kinitou.diladi leitourgoun mono ta pliktra katw apo tin otkoni. yparxei kapoios tropos na kanw format sto kinito xwris na xrisimopoiisw ta pliktra...?? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Δυστυχως οχι. Πρεπει να πας στην Nokia... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 paidia to black list gia 7650 uparxei ? oxi demo omws.an nai pou ?dwste mou link plz! Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Kαλησπέρα Βρέθηκα με ένα 7650 το οποίο έχει το εξείς πρόβλημα το ανοίγω βάζω το πίν λέει δεκτό βγαίνουν και τα δύο χέρια και σβήνει (το τηλέφωνο γι'αυτό μου το χάρισαν :D ) έχει σχέσει με αυτά που διάβασα ποιό πάνω γιά ρησέτ κλπ κλπ thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Kαλησπέρα Βρέθηκα με ένα 7650 το οποίο έχει το εξείς πρόβλημα το ανοίγω βάζω το πίν λέει δεκτό βγαίνουν και τα δύο χέρια και σβήνει (το τηλέφωνο γι'αυτό μου το χάρισαν :D ) έχει σχέσει με αυτά που διάβασα ποιό πάνω γιά ρησέτ κλπ κλπ thanks καλυτερα να το πας για αναβαθμηση αφου ειναι και τσαμπα αμαρτια ειναι να το εχεις χαλασμενο :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 αναβάθμιση τζάμπα στήν Νόκια χωρίς απόδειξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 αναβάθμιση τζάμπα στήν Νόκια χωρίς απόδειξη; Oυτως η αλλος πρεπει να ειναι και εκτος εγγυησης οποτε ,15€ θα σου στοιχισει η αναβαθμιση. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts