Jump to content

Προβλημα με Vector Master 410 Waterproof

ko_mi19
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους.

Είμαι καινούργιος κάτοχος του Vector Master 410 Waterproof εδω και 2 βδομάδες περίπου και λίγο άσχετος με το θέμα των GPS .

Ισχύουν τα ιδια για το 410 Waterproof οτι και για τα αλλα μοντελα DIS οσο αφορά την εγκατάσταση των λογισμικών και των μενου ??

Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Destnator 7 αλλάζοντας στο αρχείο Engine το \NAVI\Navigation.exe με \Destinator\Destinator.exe στην κάρτα άλλα μου βγάζει το εξής μήνυμα

" A security error of unknown cause has been detected which has corrupted the programms internal state.The programm cannot safely continue execution and must now be terminated.

Programm : Destnator.exe " .

Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη παρόλο που διάβασα και άλλα θέματα που αναφερόταν για εγκατάσταση Destnator σε άλλα μοντέλα της DIS ομως.

Εγκατέστησα το ActiveSync για να ξεκλειδώσει η συσκευή αλλά δεν την βλέπει καθόλου .

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος αν δέχεται ναυτικούς χάρτες το 410WP? Ψάχνοντας στο διαδίκτυο μου βρήκα το εξής "Vector Master 410 WPLS - Χάρτες ξηράς & θαλασσής - PNA" http://www.multirama.gr/products/product?pid=0379260&catid=010400.

Κοιτώντας το φαίνεται να είναι η ιδία συσκευή με αυτήν που έχω όμως στη σελίδα της DIS μόνο ένα μοντέλο 410 υπάρχει.Φαντάζομαι ότι είναι η ίδια συσκευή

Aν μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα φώτα του πως να λύσω το πρόβλημα μου θα ήμουν ευγνώμων .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 2 weeks later...
Για ρίξε μια ματιά εδώ!!!!!Αν πάλι κάτι δεν καταλαβαίνεις,η δεν το καταφέρεις,πες το μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε!!!;)

Ευχαριστω παρα πολυ .

Εψαξα εκει που με παρεπεμψες και νομιζω οτι το ελυσα το προβλημα .μπορεσα και βρηκα και μενου για να το 410WP και εγκατεστησα Igo 8 και destnator 7 .δοκιμασα και το des 8 αλλα οπως και στο 7 ετσι και το 8 εχει προβλημα με την γραμματοσειρα. Διαβαζονται αλλα σου βγαινουν τα ματια για να ξεχωρισεις τα ονοματα των οδων .Το Igo εχει πολυ καλο περιβαλλον και εμφανηση αλλα χαρτες οχι και τοσο ενημερωμενους .πηγα προς Ηγουμενιτσα πλευρα και εχω πατησει ολες τις βουνοκορφες συμφωνα με το προγραμμα δρομος πουθενα μετα τα Γρεβενα . την Ε.Ο Θεσ/νικης - Μουδανιων την λεει Κ.Καραμανλη η κοντα Θερμη .Τελος παντων να μην ειμαστε και αχαριστοι.Για το αλλο με τους ναυτικους χαρτες ξερει καποιος τιποτα ??

Βεβαια οσο αφορα το ξεκλειδωμα τζιφος.

Δεν το βλεπει με τιποτα το activesync (εχω κανει νομιζω τα παντα ,Θυρες εχω προσθεσει firewall κλεισει κ.α)