Eorlingas Δημοσιεύτηκε August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2009 Καλησπέρα παιδιά, εχω ένα πρόβλημα. Προσπαθώ να επεκτείνω το WLAN μου με 2 router και κάτι δε μου πάει καλά με τις ρυθμίσεις. Ψάχνω και ψάχνομαι αλλά τίποτα. Η πιο βιώσιμη ρύθμιση που έχω καταλήξει (αλλά δε δουλεύει) είναι : HOST : Tilgin Vood 452w_a IP : 192.168.1.1 (subnet mask 255.255.255.0 εννοείται..) DHCP : 192.168.1.2 - 192.168.1.254 DHCP VPI/VCI : 0.35 (δεν αλλάζει) Bridge Filtering : off Firewall/NAT : on UPnP : on Wireless AP : on SSID : tilgin Hidden SSID : off Channel : 11 802.11 mode : mixed (B/G υποθέτω..) 4x : on (?????????...........) User Isolation : off Security : WEP Authentication Type : Open , Shared , >Both< Access List : off CLIENT : Speedtouch 585i v6 Service Name : Bridge VPI/VCI : 0.35 UPnP : on IP : 192.168.1.254 static (Auto-IP : off) DHCP : off (αλλά παίρνει κάποιες ρυθμίσεις) Server : 192.168.1.254 (δεν αλλάζει) Default Gateway : 192.168.1.1 Primary DNS : 192.168.1.1 Secondary DNS & WINS : 0.0.0.0 Always give same address to DHCP clients : off WLAN : on Physical Address : τάδε.. (διαφορετική απ' αυτή που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο πίσω απ' το router) SSID : tilgin Interface Type : 802.11 b/g Channel Selection : Manual -> 11 Allow multicast from Broadband Network : on (?????????.........) Broadcast Network Name : off Allow New Devices : automatically Encryption : WEP (με το ίδιο κλειδί) WDS : on Accessible Access Points : (SCAN) -> βρίσκει tilgin (λογικά του Vood) -> (on) Νομίζω ότι δεν μπορώ να γίνω πολύ πιο λεπτομερής αλλά και πάλι κάτι μπορεί να μου ξεφεύγει. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί!!! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Αν εννοείς ότι προσπαθείς να επεκτείνεις το ασύρματο σου δίκτυο, να σου πω α) ότι πολλοί το έχουμε προσπαθήσει, λίγοι το έχουν καταφέρει να δουλεύει ικανοποιητικά και β) ότι το σωστό thread είναι αυτό. Να σου συστήσω να εξαντλήσεις τη δυνατότητα να συνδέσεις τα δύο ρουτερς ενσύρματα πρώτα. Θα είναι για πάντα η πιο απροβλημάτιστη λύση. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eorlingas Δημ. August 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 ναι αυτό προσπαθώ.. θα κοιτάξω τώρα και το thread. απλά αναρωτιέμαι μήπως δε γίνεται καν με το συνδυασμό αυτών των δύο router. καλά, το ζήτημα είναι να ξεφορτωθώ τα καλώδια. με καλώδια πάνε όλα ΚΑΡΦΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eorlingas Δημ. August 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 πωωωω.... 100 σελίδες thread!! ξεκινάνε απ τις πρώτες DSL και στο τελος λενε μεχρι και για τριφασικα ρευματα!!!!!!!! αν το ξερα απ το 2005 θα γραφομουνα και σ ενα ΤΕΙ Η/Υ να τελείωνα! ευχαριστω πολύ παντως. αν έχει κανείς κάποια πιο στοχευμένη βοήθεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Δε σου έδωσα το thread για να το διαβάσεις, αλλά για να ρωτήσεις εκεί που είναι το σωστό topic ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts