Jump to content

CESIM A9530

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι απλα εμεις το πηραμε πρωτα... αυτο ειναι το θεμα.

Εμενα εκτος απο αυτο με τον οπερα δεν εχει κατι πολυ ενοχλητικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 199
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι απλα εμεις το πηραμε πρωτα... αυτο ειναι το θεμα.

Εμενα εκτος απο αυτο με τον οπερα δεν εχει κατι πολυ ενοχλητικο

εγω το πηρα πτιν κανα 1,5 μηνα και το εστειλα αμεσως πισω.

δεν ειδες τις κριτικες μου

εγω το πηρα πτιν κανα 1,5 μηνα και το εστειλα αμεσως πισω.

δεν ειδες τις κριτικες μου

τις ειδα αλλα αυτο με το φοντο δε με πολυενοχλει. Ιντερνετ ολοι ειπανε οτι συνδεθηκαν ευκολα-δυσκολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας,

μόλις χτες το πήρα και εγω. αντιμετώπισα το πρόβλημα που δεν μπορουσα να καλέσω αριθμός αλλά εισερχόμενες ήταν οκ. έκανα το εργοστασιακό ρισετ και μετα που ξεκίνησε άρχισε calibration. το θέμα είναι ότι το calibration δεν σταματά ποτέ και συνεχίζεται. μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Δεν τα καταφέρνω. μου ζητα να "κτυπήσω" πάνω αριστερά, μετά κάτω δεξία και επαναλαμβάνονται συνέχεια αυτά τα δυό (πανω δεξιά, κάτω αριστερά, πάνω δεξιά, κάτω αριστερά κ.ο.κ). και δε σταματά ποτέ. Τι να κάνω;

Προσπάθησε να τα πατήσεις σταθερά με ένα πενάκι ώστε να μπεις στο μενού του κινητού σου και μετά το αλλό πρόβλημα διορθώνεται

斯塔夫罗斯 :O

Προσπάθησε να τα πατήσεις σταθερά με ένα πενάκι ώστε να μπεις στο μενού του κινητού σου και μετά το αλλό πρόβλημα διορθώνεται

Φίλε δεν το δέχεται με τίποτα. όπου και ενα πατήσεις συνέχιζει ένα ασταμάτητο loop.

σρειλτο πισω

Ξέρεις τι δικαιώματα έχουμε για επιστροφές; μπορούν να μας ξεγελάσουν; (το πήρα από focalprice)

Ξέρεις τι δικαιώματα έχουμε για επιστροφές; μπορούν να μας ξεγελάσουν; (το πήρα από focalprice)

το πιο πιθανον ειναι να πληρωσεις τα μεταφορικα για κινα.

Παντως αν το στειλεις πες μας γιατι αν δε λυσω το προβλημα με τον οπερα θα το στειλω και εγω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε δεν το δέχεται με τίποτα. όπου και ενα πατήσεις συνέχιζει ένα ασταμάτητο loop.
εχεις χαλασμενη touch καπου δεν εχει κατσει καλα η καπου πατιεται περισοτερο στειλτο πισω

Παιδια καλημερα. Τελικα εγω πρεπει να ειμαι πολυ τυχερος γιατι ουτε με το φοντο εχω προβλημα,τα γραμματα τα βγαζει ασπρα και με το ιντερνετ δεν εχω κανενα προβλημα.Μπενει κανονικα και με οπερα.Γενικοτερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να βαλω στις επαφες εικονα ( θα βοηθουσε πολυ να την βγαζει οταν σε καλει καποιος) γιατι ειναι πολυ μικρη η γραμματοσειρα στο ονομα που σε καλει.

μα πολυ τυχερος ομως γιατι και οι αλλοι απο το ιδιο μαγαζι το πηραμε και μας βγηκε αλλη παρτιδα... Αντε τωρα να το αλλαζεις και αν το δεχτουνε...

Εγω παντως με τον οπερα τα εχω παρατησει δε γινεται τιποτα και με τις java εφαρμογες μεγαλο προβλημα σε ολες κολλαει

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια για σας σκεφτομαι να παρω και εγω το τηλ φιλε boupet1 απο που το πηρες το κινιτο?αν γινετε μπορει καποιος να βγαλει μια φοτο οταν σε καλουνε να δω πος φενετε αυτο το προβλημα με τα μικρα γραματα και το μπλε με μαυρο φοντο?επισης μιπος ξερει κανενας αν αυτο το site ειναι εμπιστο γιατι γενικος δεν θελω να πληροσω με πιστοτικι http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6736.ακομα να ροτισω και κατι αλλο το κινιτο εχει flash στιν καμερα ι καπιο φως ωστε να βγαζει και το βραδι φοτο?

φωτο δεν γινεται να βαλεις στις επαφες οπως ειπε και ο φιλος boupet1 πιο πανω.

Φλας εχει αλλα μη νομιζεις οτι θα πας σε κανα club και θα βγαζεις φωτο.. Ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κοιταξεις αν παρεις τετοιο κινητο.

Και τελος αυτο με τα γραμματα δεν βλεπεις τιποτα αν εισαι εξω και εχει ηλιο. Μεσα κατι γινεται..

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πιο πιθανον ειναι να πληρωσεις τα μεταφορικα για κινα.

Παντως αν το στειλεις πες μας γιατι αν δε λυσω το προβλημα με τον οπερα θα το στειλω και εγω

Φίλε το έχω στείλει σήμερα με συστημένο. τους έχω ενημερώσει για το track number και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.

Φίλε το έχω στείλει σήμερα με συστημένο. τους έχω ενημερώσει για το track number και ζήτησα επιστροφή χρημάτων.

Απο εξοδα αποστολης? Δεν επικοινωνησες μαζι τους πρωτα? Τι σου ειπαν?

Εγω τους εστειλα mail σημερα να δω τι θα μου απαντησουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο εξοδα αποστολης? Δεν επικοινωνησες μαζι τους πρωτα? Τι σου ειπαν?

Εγω τους εστειλα mail σημερα να δω τι θα μου απαντησουν

Είχα κάνει RMA request και τους είπα ότι θέλω να το στείλω. Σου ζητούν να το στείλεις με τον φθηνότερο τρόπο με κάποια στοχεία που ζητούνε (αριθμός παραγγελίας κλπ). Για τα έξοδα αποστολής μου πρότειναν να μου δώσουν ένα μέρος τους σε δωροκουπόνι από το site. Το έστειλα registered airmail αν και μετά ανακάλυψα ότι υπάρχει πιο φθηνή επιλογή το SAL το οποίο όμως κάνει λίγο περισσότερο να πάει.

Άν έστειλες μόνο τη συσκευή με registered mail λογικά θα σου πήγε κάνα 10ρικο και θα το παραλάβουν σε 5-7 μέρες.Το SAL γενικά δεν συμφαίρει ως τρόπος αποστολής,καθυστερεί πάααρα πολύ

Άν έστειλες μόνο τη συσκευή με registered mail λογικά θα σου πήγε κάνα 10ρικο και θα το παραλάβουν σε 5-7 μέρες.Το SAL γενικά δεν συμφαίρει ως τρόπος αποστολής,καθυστερεί πάααρα πολύ

μονο 10 ειναι? καλα ειναι τοτε. Οταν λες τη συσκευη μονο εννοεις χωρις το κουτι του? Με το βαρος παει ή ογκο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το βάρος χρεώνεται...Αν στείλεις τη συσκευή σκέτη χωρίς καπάκια μπαταριές κτλ είναι αρκετά πιο χαμηλή η τιμή...

Δες εδώ στα ακανόνιστα για λοιπές χώρες http://www.elta.gr/pricelist1.pdf

Παιδιά να τα βάλω στη σειρά: αφού είχα μια επικοινωνία μαζί τους για το πρόβλημα και μου έλεγαν κάτι του στυλ να το πάρω σε τοπικό κατάστημα για επιδιόρθωση ή να ψάξω στο ιντερνετ αποφάσισα ότι θα το στείλω πίσω σύμφωνα με τις οδηγίες τους Help για να είμαι καλυμμένος με τις μέρες. έκανα ταυτόχρονα και το RMA request. Σε αυτήν την επικοινωνία μου είπαν στην αρχή τα ίδια και όταν τους είπα το στέλλω πίσω μου έδωσαν κάποιες οδηγίες (αυτά που έγραψα πιο πάνω). το έστειλα συστημένο (περίπου 13 ευρώ) όλο το πακέτο και ζήτησα επιστροφή κα εάν στο κάτω κάτω θέλω καινούριο αυτοί θα προτιμήσουν.

πάντως δείτε λίγο το Help τους γιατί κάτι γράφει για 30 μέρες κλπ. Εγώ το έστειλα σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την μέρα που το παρέλαβα γιατί το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρο και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί. στην αρχή σου λένε για επιδιόρθωση ή αλλαγή αλλά εγώ επέμενα. προς το παρόν φαίνονται αρκετά καλοί στην εξυπηρέτηση. θα δείξει όμως στο τέλος.

θα γράψω ότι προκύψει.