Jump to content

CESIM A9530

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποιος το παρει πρωτα ας πει αν το καπακι πισω ειναι πλαστικο η μεταλλικο....

να ρωτησω, με το airmail που πας να το πάρεις το κινητο? στο ταχυδρομείο?

στα τελωνεία? δεν το εχω πολυκαταλάβει.....τι μπορει να παει στραβα???

κι αν εγώ θελω να πάρω και αλλα αξεσουαρ θα το κανουν θέμα στην παραλαβή???

Μανώλη για δώσε τα φώτα σου...:-)

• Απαντήσεις 199
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σου ερχεται συστημενο δεμα.

να περνεις ενα ενα τα πραγματα.

ετσι κανω εγω , εχω παρει κοντα στα 20 κινητα και 5-6 bluetooth χωρις κανενα προβλημα

οποιος το παρει πρωτα ας πει αν το καπακι πισω ειναι πλαστικο η μεταλλικο....

να ρωτησω, με το airmail που πας να το πάρεις το κινητο? στο ταχυδρομείο?

στα τελωνεία? δεν το εχω πολυκαταλάβει.....τι μπορει να παει στραβα???

κι αν εγώ θελω να πάρω και αλλα αξεσουαρ θα το κανουν θέμα στην παραλαβή???

Μανώλη για δώσε τα φώτα σου...:-)

ΤΟ Α9530 ΤΟ ΕΧΩ,ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ(ΓΔΕΡΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΗΠΙΑ ΧΡΗΣΗ)

ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ(ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Υ.Γ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WIFI, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ(ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ BOLT ΟΥΤΕ ME OPERA MINI 3 ΝΑ ΜΠΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?

ΤΟ Α9530 ΤΟ ΕΧΩ,ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ(ΓΔΕΡΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΗΠΙΑ ΧΡΗΣΗ)

ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ(ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

Υ.Γ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ WIFI, ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ(ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ BOLT ΟΥΤΕ ME OPERA MINI 3 ΝΑ ΜΠΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?

Διάβασε ότι έχουμε πει για το κ599,τα ίδια θα ισχύουν και για το Α9530.

Ανέβασε καμιά φωτογραφία του,πες μας θετικα και αρνητικα της συσκευής,ώστε να βοηθήσεις και τους επόμενους αγοραστές της.

斯塔夫罗斯 :O

Το ελληνικο μενου ειναι οκ?υπαρχει κανενα προβλημα με τα sms?

Καταρχην πεσ μας απο που το πηρες και αν εχει μενου στυλ Iphone ή blackberry.

Αν πιανει καλα η TV αν δουλευουν χωρις προβλημα οι 2 SIM μαζι και γενικα τι σου αρεσε και τι οχι!

Για το WIFI δοκιμασε και καποια αλλη εφαρμογη οπως MSN για να δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και το συστημενο πας και το παιρνεις απο το ταχυδρομειο της περιοχης σου δηλαδη???

αν ειναι ετσι δεν βλεπω να δημιουργειται καπου προβλημα...και 5 μαλακιτσες να εχεις παρει

μαζι με το κινητο, λιγο πιο μεγαλο κουτι θα ειναι...!?

και το συστημενο πας και το παιρνεις απο το ταχυδρομειο της περιοχης σου δηλαδη???

αν ειναι ετσι δεν βλεπω να δημιουργειται καπου προβλημα...και 5 μαλακιτσες να εχεις παρει

μαζι με το κινητο, λιγο πιο μεγαλο κουτι θα ειναι...!?

Το κουτί μαζί με ότι άλλο έχεις πάρει θα είναι μέσα σε φάκελο.Ο ταχυδρόμος θα στο φέρει σπίτι ή θα σου φέρει ειδοποίηση να πας την επόμενη μέρα από το ταχυδρομείο να το παραλάβεις

επομενως δεν τιθεται θεμα προβληματος / τελωνείου με το airmail...

thankz παιδιά! θα περιμένω καμια απάντηση από τους κατοχους και θα το παραγγειλω κι εγω...

επομενως δεν τιθεται θεμα προβληματος / τελωνείου με το airmail...

thankz παιδιά! θα περιμένω καμια απάντηση από τους κατοχους και θα το παραγγειλω κι εγω...

Το αν θα εκτελωνιστεί είναι μια άλλη ιστορία.Αυτό έχει να κάνει με τα κέφια του τελώνη όταν περάσει από τα χέρια του.Πάντως δεν πληρώνεις τα 3 ευρώ παράστασης στο τελωνείο που θα πλήρωνες μέσω EMS. Αν θες να το παραγγείλεις από το focalprice να πώ ότι εμένα μου είχε φανεί λίγο αργό στις διαδικασίες του και δεν ήξεραν καλά καλά τα χαρακτηριστικά αυτού που πουλούσαν.Πάντως οτι έχω πάρει από εκεί ,ακομά και τα μικροπράγματα που δεν είναι συστημένα,έχει έρθει κανονικά,πάντα μετά τις 15-20 μέρες.

εγω θα το παραγγειλω σημερα.

εγω θα κανω παλι το τεστ οπως και με το f006 ελπιζω να μην την πατησω παλι και δεν δειχνει τα ελληνικα. γιατι κατα τα αλλα το f006 ειναι πολυ πιο καλο απο το κ599 για εμενα.

Το αν θα εκτελωνιστεί είναι μια άλλη ιστορία.Αυτό έχει να κάνει με τα κέφια του τελώνη όταν περάσει από τα χέρια του.Πάντως δεν πληρώνεις τα 3 ευρώ παράστασης στο τελωνείο που θα πλήρωνες μέσω EMS. Αν θες να το παραγγείλεις από το focalprice να πώ ότι εμένα μου είχε φανεί λίγο αργό στις διαδικασίες του και δεν ήξεραν καλά καλά τα χαρακτηριστικά αυτού που πουλούσαν.Πάντως οτι έχω πάρει από εκεί ,ακομά και τα μικροπράγματα που δεν είναι συστημένα,έχει έρθει κανονικά,πάντα μετά τις 15-20 μέρες.

κι αν δεν εκτελωνιστει τι γινεται? προφανως δεν σου ερχεται ποτε η ειδοποιηση απο

το ταχυδρομειο? γιατι αν καταλαβα καλα στο ταχυδρομειο εχει τελειωσει το θεμα...

κι αν δεν εκτελωνιστει τι γινεται? προφανως δεν σου ερχεται ποτε η ειδοποιηση απο

το ταχυδρομειο? γιατι αν καταλαβα καλα στο ταχυδρομειο εχει τελειωσει το θεμα...

Απο το τελωνείο περνάνε όλα τα δέματα.Κάποια κρίνει ο τελώνιακός ότι πρέπει να εκτελωνιστούν και να πληρωθούν φόροι.Άλλα τα περνάει χωρίς τίποτα...είναι καθαρά θέμα πως θα ξυπνήσει ο υπάλληλος.Πάντως γενικότερα τα αντικείμενα που είναι με registered mail δεν τα κυνηγάνε και τόσο πολύ.Μετά το τελωνείο τα δέματα καταλήγουν στα κατά τόπους ταχυδρομεία και στον προορισμό τους

το ελληνικο μενου δεν το χρησιμοποιω λογω της "περιεργης" μεταφρασης(πιστευω οτι εξυπηρετει καλυτερα στα αγγλικα).

στα sms κλασσικα 70 χαρακτηρες(στα ελληνικα) και το space στο εικονικο πληκτρολογιο δεν λειτουργει!!!(το πατας και "κανει" backspace!!

Καταρχην πεσ μας απο που το πηρες και αν εχει μενου στυλ Iphone ή blackberry.

Αν πιανει καλα η TV αν δουλευουν χωρις προβλημα οι 2 SIM μαζι και γενικα τι σου αρεσε και τι οχι!

Για το WIFI δοκιμασε και καποια αλλη εφαρμογη οπως MSN για να δεις.

To αγορασα απο focalprice.com περιπου 100ευρω free shipping συστημενο.το στυλ του ειναι blackberry

στη tv στο αυτοματο ψαξιμο κανει αποθηκευση πολλες φορες το ιδιο καναλι αλλα εχει καλο σημα!!οι 2 sim δουλεουν μαζι,εχεις και τη δυνατοτητα για μια μονο.

Υπαρχει και η επιλογη για gsm preffered και wlan prefered και gsm only και wlan only για να επιλεγεις την απενεργοποιηση της λειτουργιας ως κινητο αλλα μονο ως wlan!

σε γενικες γραμμες λειτουργικο(αν λυσω και το μικροπροβλημα με το wifi)

To αγορασα απο focalprice.com περιπου 100ευρω free shipping συστημενο.το στυλ του ειναι blackberry

στη tv στο αυτοματο ψαξιμο κανει αποθηκευση πολλες φορες το ιδιο καναλι αλλα εχει καλο σημα!!οι 2 sim δουλεουν μαζι,εχεις και τη δυνατοτητα για μια μονο.

Υπαρχει και η επιλογη για gsm preffered και wlan prefered και gsm only και wlan only για να επιλεγεις την απενεργοποιηση της λειτουργιας ως κινητο αλλα μονο ως wlan!

φιλε ελληνικα ζιαβαζει κανονικα?

καταφερες να μπεις ιντερνετ? πως δειχνει τις σελιδες?

τα ελληνικα τα διαβαζει κανονικα(στα μηνυματα και στις επαφες).

δεν εχω τσεκαρει ακομα τις σελιδες αλλα μαλλον και εκει δεν θα υπαρχει προβλημα με τα ελληνικα.

οταν θα εχω νεοτερα θα postaro.

ευχαριστω για την ενημερωση.

το παραγγηλα και εγω και με καιει!!:)

την δευτερα θα το εχω

ευχαριστω για την ενημερωση.

το παραγγηλα και εγω και με καιει!!:)

την δευτερα θα το εχω

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω για Δευτερα.Εγω απο την Παρασκευη και ακομη κανενα νεο.Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να το εχω.

Σε ευχαριστω για τις πλοιροφοριες.

Πολυ αισιοδοξο σε βλεπω για Δευτερα.Εγω απο την Παρασκευη και ακομη κανενα νεο.Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να το εχω.

φιλε το στελνουν απο αγγλια και κανει το πολυ 4 μερες !ειανι βεβαια λιγο (10ε) πιο ακριβο αλλα δεν εχεις το ρισκο του τελωνειου να φας εκει καθυστερηση.

μια φορα εχω φαει καθηστερηση εκει στα 20 που εχω παρει!

φιλε το στελνουν απο αγγλια και κανει το πολυ 4 μερες !ειανι βεβαια λιγο (10ε) πιο ακριβο αλλα δεν εχεις το ρισκο του τελωνειου να φας εκει καθυστερηση.

μια φορα εχω φαει καθηστερηση εκει στα 20 που εχω παρει![/QU

Απο ποιο site εκανες την αγορα?

το ελληνικο μενου δεν το χρησιμοποιω λογω της "περιεργης" μεταφρασης(πιστευω οτι εξυπηρετει καλυτερα στα αγγλικα).

στα sms κλασσικα 70 χαρακτηρες(στα ελληνικα) και το space στο εικονικο πληκτρολογιο δεν λειτουργει!!!(το πατας και "κανει" backspace!!

Και πως χρησιμοποιεις το space οταν θελεις? :confused:

Ειδα επιλογη για εγγραφη τηλεορασης! την εχεις χρησιμοποιησει και αν ναι σε τι μορφη τα αποθηκευει? Πες μας και για τα ακουστικα λιγο απο ποιοτητα τι λενε και αν εχουν δυνατο ηχο γιατι με την υποδοχη που του βαλανε δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τα δικα μας!

Οπερα μινι εχει, λογικα θα τα δειχνει οπως και στα αλλα κινητα. παντως στο βιντεο που εχει στο site που λες πιο πανω δεν το δειχνει καθολου αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

λογικο να μην το δειχνει αφου δεν τον ενδιαφερει αν εμφανιζει ελληνικα στο ιντερνετ.

υπομονη την δευτερα θα το εχω κατα 99% και θα σας τα πω ολα.

αν παραλαβει καποιος πιο μπροστ ας μα πει!!