Phoenix Δημοσιεύτηκε February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2004 Ξερει κανενας καποιον compiler για sql για τοπικη χρηση;; Βρηκα κανα-δυο, αλλα θελουν συνδεση με server, εγω θελω να εχει να κανει μονο με τον υπολογιστη μου οπως η access πχ. αλλα σε γραμμη εντολης Ξερετε τιποτα;; Ευχαριστω. :) Υγ. να κανει δημιουργια, προβολη, επεξεργασια και ο,τι αλλο εννοειται... Δεν εχω προβλημα να ειναι σε Dos, αρκει να ειναι ικανο για πληρεις εργασιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Η Sql δέν είναι γλώσσα προγραμματισμού, είναι Βάση δεδομένων και άρα ο όρος compiler είναι λάθος. Επειδή είναι βάση, πρέπει να υπάρχει server. Μπορείς να τον στήσεις local στο μηχανημά σου. Κατέβασε την mysql ή την postgres και κάνε την δουλειά σου. Και στην access από πίσω τρέχει sql server για τις διάφορες διεργασίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Βροχοποιε ευχαριστω, εγκατεστησα τον σερβερ της mysql. Τωρα το ειπα compiler γιατι εψαχνα για editor καταρχας, εξου και το λαθος... (δεν ηξερα οτι εχει και αλλο ορισμο) Ωραια και "τωρα αρχιζουν τα δυσκολα"... :p Το θεμα μπορει να κλειδωθει. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts