GBEG Δημοσιεύτηκε July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2009 Καλημέρα σε όλους! Αγόρασα πρόσφατα το Vector Master 410 από γνωστή αλυσίδα που το είχε σε προσφορά. Η αγορά έγινε βασιζόμενως σε 2 ''ατού'' της συσκευής. 1ον: είναι έτοιμο για χρήση σε μηχανή, και 2ον: σύμφωνα με αυτό προσφέρεται για διαφορα. Εχω ήδη περάσει το μενού που βλέπετε στο πιό πάνω thread (σε ξεχωριστή κάρτα) και μου τρέχει κανονικά το Papago R12. Δεν μπορώ όμως να τρέξω τα άλλα δύο προγράμματα. Επειδή δεν έχω εμπειρία, μάλλον δεν βάζω τα αρχεία τόσο για το Dest7 όσο και για το Igo8 στις σωστές θέσει μάλλον.......!:O Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει? (ίσως και κάποιο screen print για το ποιά αρχεία πάνε που....:D). Επίσης, σε επικοινωνία που είχα με την DIS με ενημέρωσαν ότι πλέον δίνουν το IGO 8 με δικούς τους χάρτες έναντι 50 ευρώ, και ότι είναι καλύτερο σαν πρόγραμμα από το Papago κλπ κλπ κλπ. Αξίζει να τα δώσω τα χρήματα ή όχι? Οι χάρτες της DIS λένε γενικώς ή να βρώ το πρόγραμμα από αλλού ( με χάρτες αλλης εταιρέιας, αν θέλω να το δουλέψω?) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248740 βάζεις στην κάρτα την κατάλληλη έκδοση προγράμματος για pna και αλλάζεις στο engine.ini την διαδρομή. Το igo είναι πολύ καλύτερο πρόγραμμα από το papago.Οι χάρτες είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχεις τώρα στο papago. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBEG Δημ. July 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Φίλε bbbb, Αν καταφέρω δλδ να περάσω το IGO, μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο χάρτι που έχω τώρα με το PAPAGO? (Βέβαια στην περίπτωση που αγοράσω το πρόγραμμα θα έχει φαντάζομαι τους δικούς του χάρτες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Τα δεδομένα είναι ίδια.Το φορμάτ του χάρτη είναι διαφορετικό για κάθε πρόγραμμα.Αν περάσεις το igo8 θα βάλεις τον χάρτη της dis που είναι φτιαγμένος για το igo8.Εκτός από αυτόν τον χάρτη της dis,κυκλοφορούν άλλοι 4 και μπορείς να διαλέγεις ανάλογα την περιοχή.http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=4175 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts