myrtosgr Δημοσιεύτηκε July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2009 Παιδια γεια σας & καλες διακοπες σε οσους δεν εχουν φυγει ακομα. Παρακαλω την βοηθεια σας στο εξης προβλημα. Εχω ενα Wrt610n router συνδεδεμενο στο δορυφορικο δικτυο στο επανω πατωμα. συνδεετει με ασθενες σημα & πολλα drop outs με το κομπουτερ του ισογειου μεσω του dual band usb adaptor wusb600n (& πιανει στο ισογειο μονο την 2,4 μπαντα). to wrt610n ειναι αδυνατον να φυγει απο εκει που ειναι λογω της συνδεσης με το δορυφορικο. εχω δοκιμασει ολους του δυνατους συνδιασμους σε auto , 2,4, 5 μπαντες καθως & αναβαθμισεις των firmwares. Το κομπουτερ τρεχει με windows 7rc. Επειδη δεν περισσευουν τα χρηματα για powerplay & συνδεση στις ηλεκτρικες μπριζες του σπιτιου ή αλλα range extenders, πειτε μου αν μπορω να κανω το παλιο wag200g να λειτουργησει wireless ως access point με το wrt610n & πως το κανω αυτο αν γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων myrtos Υ.Γ. ελπιζω να εκανα post στο σωστο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts