harisg7 Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2009 Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα modem-router ενσύρματο (διότι τα ψιλοφοβάμαι τα ασύρματα) και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες καλές λύσεις. Η γραμμή μου είναι στα 2 Mbps αλλά σύντομα θα την αναβαθμίσω. Ευχαριστώ εκι των προτέρων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 για ενσυρματο προτεινω το siemens cl-110. για ασυρματο το τομσον τ858. γιατι ομως τα φοβασαι τα ασυρματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisg7 Δημ. July 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Έχω ακούσει για πονοκεφάλους και τέτοια με το ασύρματο. Μπορεί να είναι χαζομάρες, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω ανάγκη την ασύρματη σύνδεση, οπότε δεν θα το διακινδυνεύσω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ok! Παντως εγω που εχω το siemens δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα! πολυ αξιοπιστο και φθηνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αρμόδιο forum για αυτά τα θέματα είναι το Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα όπου υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τέτοιο εξοπλισμό. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts