bedazzled Δημοσιεύτηκε July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 12, 2009 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να δω την ταχύτητα σύνδεσης σε αυτό το usb modem; Στο utility σύνδεσης δείχνει μόνο το σήμα (μέχρι 5 μπάρες) και το mode (GPRS/UMTS/HSPA)... θα ήθελα να βλέπω στα πόσα kbps/mbps συνδέεται. :) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Γιατι δεν δοκιμαζεις το http://www.speedtest.net για να δεις online upload & download speed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. July 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Γιατι δεν δοκιμαζεις το www.speedtest.net για να δεις online upload & download speed? Γιατί θέλω να δω την ονομαστική ταχύτητα που κλειδώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. August 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Κανείς δεν γνωρίζει; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Κανείς δεν γνωρίζει; :( Χθες το πήρα κι εγώ και μου είπαν ότι δε γίνεται να δω ταχύτητα κλειδώματος. Με επιφύλαξη για την ορθότητα της πληροφορίας βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts