Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα είχα δοκιμάσει και μια νεότερη.

mertaghon2, δεν είχα δει τις ερωτήσεις που έκανες. Βρήκες τελικά λύση στο πρόβλημά σου;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 4.7; Ποια έκδοση δοκίμαζες μετά το wipe;

scordp, τα πλήκτρα κάτω από την οθόνη αλλάζουν σχετικά εύκολα και φθηνά, μπορείς να πάρεις ανταλλακτικό από ebay για παράδειγμα. Το 0 και τα γράμματα με προβληματίζουν, η οθόνη γενικότερα ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα σημεία όταν είσαι εκτός πληκτρολόγησης;

η οθόνη γενικότερα ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα σημεία όταν είσαι εκτός πληκτρολόγησης;

συγνώμη αλλά δεν καταλαβα?

Λες για το 0 και 3-4 γράμματα πως δεν ανταποκρίνονται. Αυτά τα γράμματα εμφανίζονται σε συγκεκριμένο σημείο της οθόνης πάντα. Όταν είσαι στο μενού για παράδειγμα και ακουμπήσεις την οθόνη στα σημεία αυτά, τότε και πάλι δεν ανταποκρίνεται σωστά; Επίσης, το πρόβλημα είναι στο touch ή στο click;

Th|eF

Λες για το 0 και 3-4 γράμματα πως δεν ανταποκρίνονται. Αυτά τα γράμματα εμφανίζονται σε συγκεκριμένο σημείο της οθόνης πάντα. Όταν είσαι στο μενού για παράδειγμα και ακουμπήσεις την οθόνη στα σημεία αυτά, τότε και πάλι δεν ανταποκρίνεται σωστά; Επίσης, το πρόβλημα είναι στο touch ή στο click;

Ωραία ευχαριστώ για την διευκρίνιση

δεν ανταποκρίνεται στο touch και παίρνει στο κλικ το διπλανό του γράμμα και αναγκάζομε να το γυρίζω πλάγια που αλλάζουν θέση αλλά και δω άλλα γράμματα δε υπακούν.

περίπτωση σκόνης η βρομιάς υπάρχει από την έκθεση στο περιβάλουν μόνιμα χωρίς θήκη?

Είναι μάλλον πρόβλημα στο digitizer. Η σκόνη/βρωμιά δεν έχει δουλειά εκεί και όπως το περιγράφεις δε φταίει το κουμπί του κλικ (υπάρχει ένα κουμπί πίσω από το κέντρο της οθόνης το οποίο πατιέται κατά το κλικ, που με τον καιρό γίνεται πιο "ανεκτικό" στο πάτημα με αποτέλεσμα το κλικ να μην ανταποκρίνεται πολύ καλά στα περιφερειακά σημεία της οθόνης).

Th|eF

Καλημέρα.

Μήπως κάποιος παρακαλώ πολυ να μου πεί πως θα βγάλω το έξυπνο κείμενο καθώς γράφω στην συσκευή BLACKBERRY STORM.

Ευχαριστώ πολύ.

• 1 month later...

Καλησπερα ,

μηπως μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κλειδωσω την οθονη εκτος απο το κουμπι πανω αριστερα ? Εχει χαλασει το κουμπι.

Εχω ακουσει για το lock τυπου I-Phone (slide) που υπαρχει σε μορφη application .

Πως μπορω να το βρω ? λειτουργει σε συνδυασμο με το κουμπι lock ?

χμμ όταν το βάζεις στη θήκη δεν κλειδώνει??

ή απλά εμένα όταν το βάζω δε μου έχει τύχει να πατηθεί τίποτε..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Την εφαρμογή τύπου iphone δεν τη γνωρίζω, έχω όμως χρησιμοποιήσει αρκετά το patternlock, το οποίο δε χρειάζεται το πλήκτρο για να λειτουργήσει.

Th|eF

Καλησπερα,

Επειτα απο αρκετο ψαξιμο σε αρκετα forum και εδω και μην μπορωντας να βρω απαντηση σε μερικες αποριες μου αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα.

Ειμαι κατοχος ενος bb 9530 της verizon το οποιο οσον αφορα την χρηση sim ειναι ξεκλειδωτο (vodafone χρησιμοποιω). Το προβλημα μου ειναι το εξης, το gps ειναι κλειδωμενο στο vz navigator, δεν με αφηνει να χρησιμοποιησω bb maps οπως ουτε και να εγκαταστισω το google maps. Μεχρι στιγμης οσον αφορα το ιντερνετ χρησιμοποιω το opera mini 6 και εννιοτε το bolt και το κινητο δεν με αφηνει να κατεβασω αρχεια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.(δεν εχω κανει ακομα bis χρησιμοποιω το vodafone 500MB της cu). Οποια βοηθεια δεκτη. (Οσον αφορα το os εχω εγκαταστησει το 5.0.0.419 της Bell mobility και η διαδικασια εχει γινει σωστα)

Ευχαριστω πολυ

λοιπον , κατεβασα μια εφαρμογη , την berryslider, και θελω να την εγκαταστησω στο bb moy.

εχω εναν φακελο με τα cods και ενα αρχειο jad. Πως τα εγκαθιστω στο τηλεφωνο ? Δεν υπαρχει alx αρχειο για να το κανω απο το app loader και δεν εχω και προσβαση στο internet απο το τηλεφωνο.

Ουφφφφ

Βάλτα όλα σε ένα φάκελο, κάνε copy τον φάκελο στην memory card, πήγαινε μέσα από την συσκευή στον explorer>memory card και άνοιξε το jad αρχείο...

Υπάρχει σχετική ανάρτηση εδώ

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Αν το έκανες σωστά τότε και σου βγάζει αυτό το μήνυμα, δοκίμασε να κάνεις extract τα cod αρχεία που έχεις σε έναν άλλο φάκελο και μετά βάλε εκεί το jad αρχείο και κάνε πάλι copy όλο τον ΝΕΟ φάκελο στην κάρτα μνήμης.

Extract τα cod αρχεία θα τα κάνεις με το winrar.

Καλησπερα,

Επειτα απο αρκετο ψαξιμο σε αρκετα forum και εδω και μην μπορωντας να βρω απαντηση σε μερικες αποριες μου αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα.

Ειμαι κατοχος ενος bb 9530 της verizon το οποιο οσον αφορα την χρηση sim ειναι ξεκλειδωτο (vodafone χρησιμοποιω). Το προβλημα μου ειναι το εξης, το gps ειναι κλειδωμενο στο vz navigator, δεν με αφηνει να χρησιμοποιησω bb maps οπως ουτε και να εγκαταστισω το google maps. Μεχρι στιγμης οσον αφορα το ιντερνετ χρησιμοποιω το opera mini 6 και εννιοτε το bolt και το κινητο δεν με αφηνει να κατεβασω αρχεια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.(δεν εχω κανει ακομα bis χρησιμοποιω το vodafone 500MB της cu). Οποια βοηθεια δεκτη. (Οσον αφορα το os εχω εγκαταστησει το 5.0.0.419 της Bell mobility και η διαδικασια εχει γινει σωστα)

Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα. Το GPS του Verizon 9530 έχει ξεκλειδωθεί αρκετό καιρό τώρα (οι τελευταίες εκδόσεις google maps το χρησιμοποιούν κανονικά, όπως και το Blackberry Maps). Το ότι δε σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις BB maps κλπ οφείλεται στην έλειψη bis - χωρίς bis δεν δίνει τέτοια δυνατότητα το τηλέφωνο, είναι απαραίτητο.

Th|eF

το winrar δεν τα αναγνωριζει τα cod αρχεια. Τι μπλεξιμο και αυτο !!!

Φίλε μου κάνε δεξί κλικ στο αρχείο και πήγαινε στο "άνοιγμα με..." και εκεί επέλεξε το winrar και θα σου το ανοίξει..

Καλησπέρα. Το GPS του Verizon 9530 έχει ξεκλειδωθεί αρκετό καιρό τώρα (οι τελευταίες εκδόσεις google maps το χρησιμοποιούν κανονικά, όπως και το Blackberry Maps). Το ότι δε σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις BB maps κλπ οφείλεται στην έλειψη bis - χωρίς bis δεν δίνει τέτοια δυνατότητα το τηλέφωνο, είναι απαραίτητο.

Βρηκα απαντηση για internet χωρις bis και κανονικα download, (εχω bb 9530 verizon unlocked) τουλαχιστον σε μενα λειτουργει

http://bb.anworm.com/enable-blackberry-browser-without-bisbes-2/

οποιος εχει απορια ας μου πει και αν μπορω θα τον βοηθησω

Ναι, αυτή η μέθοδος όμως δε σχετίζεται με το GPS. Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτό.

Th|eF

Αμεσα οχι , εμμεσα ναι, απλα τωρα μπορω ελευθερα να χρησιμοποιω το Internet με καρτοκινητο και οσον αφορα το gps, με το google maps που μπορεσα και κατεβασα μπορω να το χρησιμοποιησω.

Σωστά, το ξέχασα το google maps. Χαίρομαι που λειτουργεί. Το ΒΒ maps λογικά δε θα σου λείψει, αφού δεν είναι κάποιο κορυφαίο πρόγραμμα.

Th|eF

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω τους χρηστες του bb 9530 ή οποιονδηποτε εχει αποψη να μου πει ποιο θεωρει το καλυτερο os για το 9530. εγω εχω το 9530AMEA_v5.0.0.419_P4.2.0.179 και τελευταια εχει αρχισει και μου κολλαει, π.χ. οταν γραφεις μηνυμα ή παιρνεις τηλεφωνο πανω δεξια στην οθονη εμφανιζεται ενα συμβολο (123) το οποιο δεν φευγει εκτος και αν το κλεισω και το ξανανοιξω.

Ευχαριστω

Υπάρχουν και νεότερες εκδόσεις, πχ 5.0.0.724, 5.0.0.797. Δυστυχώς εδώ θα βρεις κάνα δυο 9530 μόνο, που δε γνωρίζω καν αν παρακολουθούν το φόρουμ, αφού στην Ελλάδα είχαμε το 9500. Οπότε δύσκολο να βρεις κάποια άποψη. Το "123" πάντως παλαιότερα το πάθαινε και το 9500 μου, είχε φύγει με αλλαγή λογισμικού.

Th|eF

οκ ευχαριστω, θα δοκιμασω παντως να ξαναπερασω και την ιδια εκτος του να δοκιμασω και τις αλλες, μπορει να εγινε και κανα λαθος κατα την εγκατασταση.