grafman Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπερα. Εχω το storm και εχω το εξης προβλημα. ΔΕΝ μπορω να στειλω SMS. Το OS που εχει ειναι το 5.0.0.216. Το περιεργο ειναι οτι βαζοντας την sim στο ετερο storm που υπαρχει στο σπιτι, με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις, μπορει και στελνει. Η ληψη sms δεν εχει κανενα προβλημα. Και ο Παροχος ειναι η cosmote. Σας ευχαριστω Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisg Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικά με το αν ειναι δυνατον τα sms απο την συσκευή μπορούν να σωθούν στον υπολογιστή. Οχι ως back-up αλλα αναγνώσιμα....... Ευχαριστώ προκαταβολικα Edited May 2, 2010 by stratisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα με το autolock εχω την 9500_5.0.0.484 και αν κα ειναι ενεργο το autolock δεν λειτουργει, τα permisions τα εχω ολα στο "επιτρεπεται". κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικά με το αν ειναι δυνατον τα sms απο την συσκευή μπορούν να σωθούν στον υπολογιστή. Οχι ως back-up αλλα αναγνώσιμα....... Ευχαριστώ προκαταβολικα Πηγαινε σε αυτη τη σελιδα http://www.processtext.com/abcblackberry.html Στο μεσο της σελιδας λεει <<download demo version>> Κατεβασε το προγραμμα και καντο extract-εγκατασταση στο pc σου Μετά ανοιξε desktop manager και παρε backup το blackberry σου Μετα ανοιξε το .ipd backup file μεσα σπο το προγραμμα που κατεβασες Εκει θα δεις πολλες επιλογες, οπως για ποραδειγμα τι θες να κανεις extract και σε τι pc format Καλη τυχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Παιδια εχω ενα προβλημα με το autolock εχω την 9500_5.0.0.484 και αν κα ειναι ενεργο το autolock δεν λειτουργει, τα permisions τα εχω ολα στο "επιτρεπεται". κανω κατι λαθος? κανεις δεν εχει αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 απο οσο ξερω το autolock δεν παιζει σε storm που εχουνε 5.0 software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 απο οσο ξερω το autolock δεν παιζει σε storm που εχουνε 5.0 software χμ, ... και γιατι το εχει μεσα στο Os, υπαρχει κατι αλλο που να παιζει? ειναι πολυ πρακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 χμ, ... και γιατι το εχει μεσα στο Os, υπαρχει κατι αλλο που να παιζει? ειναι πολυ πρακτικο. Χρησιμοποίησε το password lock. Βάλε ένα απλό κωδικό και χρόνο που θες να κλειδώνει. Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Χρησιμοποίησε το password lock. Βάλε ένα απλό κωδικό και χρόνο που θες να κλειδώνει. Σε μένα δουλεύει μια χαρά. Δυστυχώς δεν με βολεύει... το ιδανικό είναι το auto lock η έστω κάποια εφαρμογή παρόμοια. Να'σαι καλά πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δυστυχώς δεν με βολεύει... το ιδανικό είναι το auto lock η έστω κάποια εφαρμογή παρόμοια. Να'σαι καλά πάντως. Δοκίμασε αυτό http://www.geekandproud.net/blackberry/autolock/autolock.jad και αν θέλεις να αγοράσεις κάποια εφαρμογή αγόρασε τομ addonis Που σου προσφέρει auto lock και πολλά άλλα σε μια εφαρμογή. (http://www.mobihand.com/product.asp?id=37544&n=AddOnis-%7C-Nominated-for-Best-Productivity-App-of-2009) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Δοκίμασε αυτό http://www.geekandproud.net/blackberry/autolock/autolock.jad και αν θέλεις να αγοράσεις κάποια εφαρμογή αγόρασε τομ addonis Που σου προσφέρει auto lock και πολλά άλλα σε μια εφαρμογή. (http://www.mobihand.com/product.asp?id=37544&n=AddOnis-%7C-Nominated-for-Best-Productivity-App-of-2009) Thanks θα το δοκιμασω ... ελπιζω να κανει. Τελικα κανενα απο τα δυο δεν δουλευει, τα εκανα εγκατασταση εδωσα δικαιωματα αλλα δεν κλειδωνει.... Edited May 10, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Άσχετο. Ο opera mini είναι πολύ βλακεία. Πχ, μπαίνω myphone.gr/forum και μετά πάω να μπω στο blackberry section. Ε, δε μπαίνει, και κάνει reload την αρχική σελίδα του φορουμ. Ξέρει κανείς τιποτα; Κι εμένα μου το κάνει, αλλά με την τέταρτη προσπάθεια μπάινει. Μεγάλη βλακεία ο bb browser αλλά και ο opera mini.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_pyrros Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Γεια σας... Εχω το 9500 storm. Παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις κατά την ομιλία. Παρατηρώντας γιατί και πότε το κάνει...είδα οτι γίνεται αυτό κατά την διάρκεια που "αλλάζει" η ποιότητα δικτύου...από 3g se gprs ή το αντίστροφο. Τότε πάντα σχεδόν μου κλείνει η σύνδεση . Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ORIGINAL211980 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 γεια σε ολους!εχω ενα storm 9500 και δεν μπορω να δω κλιπ sto you tube! ξερετε καποιο τροπο;εχω κατεβασει και youtube player αλλα τιποτα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Αν δεν το έχεις, κατέβασε το Player for YouTube από το AppWorld Πάντως, παιδιά, δε καταλαβαίνω, σε κανέναν δε παίζουν και στο δικό μου όλα ΟΚ, με τον μαμά browser κιόλας. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Και σε άλλους παίζει κανονικά, όπως και σε μένα μέχρι που το άλλαξα. Πριν μερικές σελίδες είχε συζητηθεί κάτι, αλλά άκρη δε βγάλαμε. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Αν δεν το έχεις, κατέβασε το Player for YouTube από το AppWorld Πάντως, παιδιά, δε καταλαβαίνω, σε κανέναν δε παίζουν και στο δικό μου όλα ΟΚ, με τον μαμά browser κιόλας. Μέσω WiFi βλέπεις τα βίντεο από YouTube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Δεν έχει wifi το 9500. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Μέσω WiFi βλέπεις τα βίντεο από YouTube? Ναι. Αύριο που θα έχω το 9700 μου, θα δοκιμάσω και με 3G. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Ναι. Αύριο που θα έχω το 9700 μου, θα δοκιμάσω και με 3G. Δε νομίζω να τα καταφέρεις... Μέσω wifi έτσι κι αλλιώς βλέπεις youtube από τον browser! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Με μπλέξατε :p One tree hill, για το 9500 συζητάμε εδώ και νόμιζα ότι λες γι'αυτό. Εγώ έβλεπα κανονικά με 3G από το 9500, όπως βλέπω και τώρα από το 9520. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα ενω εχω κανονηκα ενεργοποιημενο το BIS στο Storm δεν μ εμφανηζει το εικονιδιο του GPs ουτε του ινετερντ το εικονιδιο. τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 παιδια εχω το εξης προβλημα ενω εχω κανονηκα ενεργοποιημενο το BIS στο Storm δεν μ εμφανηζει το εικονιδιο του GPs ουτε του ινετερντ το εικονιδιο. τι μπορω να κανω? Μηπως τα εκανες hide; Μπορει να εγινε και απο λαθος.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Δοκίμασε να στείλεις τα service books εκ νέου, είτε από το email settings στη συσκευή είτε από το online web περιβάλλον. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλησπερα. Μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορω τη συνδεση που εχω στο κινητο μου για ιντερνετ, να την αξιοποιω απο τον υπολογιστη μου; Ποιες ρυθμισεις να περασω στο προγραμμα; Εχω vf παροχο στο κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts