hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Το πήρα προχθές από το V service όπου το είχα αφήσει λόγω του κλικ της οθόνης και τα παιδιά έκαναν το θαύμα τους πάλι. Μου το επέστρεψαν μετά από 15 μέρες έχοντας κάνει απλά μια... αναβάθμιση :D:D Εννοείται ότι με την οθόνη δεν ασχολήθηκαν καν. ποτέ μου δεν είχα μπλέξει με το v service γιατί είχα δει τα προβληματα του (εκτος εγγύησης τηλέφωνα χωρίς λόγω, αργοπορεία κλπ) τώρα όμως είμαι αναγκασμένος και απο αυτά που γράφονται στο φόρουμ δεν είναι και τα καλύτερα. τί έκανες μετά, πήρες πάλι να δείς τι έγινε, μήπως έκαναν κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 και κερατας και γδαρμένος... και χωρις τηλ 15 μερες και στο φερανε χωρις να το φτιαξουν.... τι να πω? κεγω σε γενικες γραμμες δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για v services Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 όπως βλέπετε η 151 με ελληνικά αργεί ακόμα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 όπως βλέπετε η 151 με ελληνικά αργεί ακόμα. παλιό καλό μου Hybrid. και δεν ξέρω γιατί αργεί τοσο πολύ. αντε μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα, το change log είναι πολλά υποσχόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas_21 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 paidia mipos kserete pos mporo na kano "format" sthn siskebi kai mipos skerete apo pou mporo na katebaso to kirio programa gia to blackberry (tin 151) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 paidia mipos kserete pos mporo na kano "format" sthn siskebi κάνε wipe! δές στο FAQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ποτέ μου δεν είχα μπλέξει με το v service γιατί είχα δει τα προβληματα του (εκτος εγγύησης τηλέφωνα χωρίς λόγω, αργοπορεία κλπ) τώρα όμως είμαι αναγκασμένος και απο αυτά που γράφονται στο φόρουμ δεν είναι και τα καλύτερα. τί έκανες μετά, πήρες πάλι να δείς τι έγινε, μήπως έκαναν κάποιο λάθος? Πήρα εννοείται. Τους είπα τι συνέβη και με κάλεσε την επόμενη μέρα μια κυρία η οποία μου είπε να το ξαναπάω και να την ενημερώσω ώστε να το παρακολουθεί η ίδια και να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η επισκευή ή η αντικατάσταση αν κριθεί απαραίτητο. Της είπα ότι θα το πάω σε λίγο καιρό, όχι ακόμα. Προς στιγμήν βολεύομαι με χαρτάκι στη μπαταρία + πείραγμα βιδών. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Πήρα εννοείται. Τους είπα τι συνέβη και με κάλεσε την επόμενη μέρα μια κυρία η οποία μου είπε να το ξαναπάω και να την ενημερώσω ώστε να το παρακολουθεί η ίδια και να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η επισκευή ή η αντικατάσταση αν κριθεί απαραίτητο. Της είπα ότι θα το πάω σε λίγο καιρό, όχι ακόμα. Προς στιγμήν βολεύομαι με χαρτάκι στη μπαταρία + πείραγμα βιδών. αφού βολεύεσαι και προσωρινα τότε μια χαρά! εύχομαι να το πάρεις σύντομα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Προφανώς δεν έκριναν οτι χρειάζεται να πειραχτεί κάτι στην οθόνη. Btw η vservices είναι συνεργάτης της vodafone και όχι η ίδια η vodafone. http://www.v-services.gr/site/xHome.asp Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 Προφανώς δεν έκριναν οτι χρειάζεται να πειραχτεί κάτι στην οθόνη. Btw η vservices είναι συνεργάτης της vodafone και όχι η ίδια η vodafone. http://www.v-services.gr/site/xHome.asp έχει το σέρβις σχεδόν όλων τον κινητών στην ελλάδα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Προφανώς δεν έκριναν οτι χρειάζεται να πειραχτεί κάτι στην οθόνη. Btw η vservices είναι συνεργάτης της vodafone και όχι η ίδια η vodafone. http://www.v-services.gr/site/xHome.asp Τα προχωρημενα κινητα οπως το storm δεν τα πειραζουν σχεδον καθολου. Φευγουν κατευθειαν για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Έχεις δίκιο. Για το storm μου είπαν στην αρχή οτι πάει για αντικατάσταση. Θα δείξει όμως. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Έχεις δίκιο. Για το storm μου είπαν στην αρχή οτι πάει για αντικατάσταση. Θα δείξει όμως. Και μενα καρφωτο για αντικατασταση το πηγαν Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Ρε παίδες, μην γράφετε posts αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε... Τον τελευταίο καιρό μπαίνω στο thread να ενημερωθώ και νομίζω ότι είμαι σε chatroom Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Πήρα εννοείται. Τους είπα τι συνέβη και με κάλεσε την επόμενη μέρα μια κυρία η οποία μου είπε να το ξαναπάω και να την ενημερώσω ώστε να το παρακολουθεί η ίδια και να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η επισκευή ή η αντικατάσταση αν κριθεί απαραίτητο. Της είπα ότι θα το πάω σε λίγο καιρό, όχι ακόμα. Προς στιγμήν βολεύομαι με χαρτάκι στη μπαταρία + πείραγμα βιδών. Το πείραγμα βιδών το είχες κάνει και πρίν το πάς για service;;Ρωτάω για να ξέρω εαν αυτό επηρεάζει την εγγύηση όπως είχε αναφερθεί (κάπου διάβασα οτι ξεκολλόντας το αυτοκόλλητο καταλαβαίνουν στο service οτι έχει πειραχτεί η συσκευή).Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;; :cool: Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Το αυτοκόλλητο αν το βγάλεις προσεκτικά, δε φαίνεται ότι βγήκε. Στο σέρβις πήγε με τις βίδες σφιγμένες όπως ήταν αρχικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Ρε παίδες, μην γράφετε posts αν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να προσθέσετε... Τον τελευταίο καιρό μπαίνω στο thread να ενημερωθώ και νομίζω ότι είμαι σε chatroom βάλε ημερήσια ενημέρωση στο μειλ σου αντι άμεση για καθε ποστ.εγω αυτο εκανα και ησύχασα Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 στην 151 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν έφυγε το bug με την κεραία και την μπαταρία? σαν δλδ είσαι 0% και το βάλεις στο ρεύμα ανοίγει αμέσως? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 στην 151 μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν έφυγε το bug με την κεραία και την μπαταρία? σαν δλδ είσαι 0% και το βάλεις στο ρεύμα ανοίγει αμέσως? Με την 148 (που είναι ουσιαστικά η 151) λειτουργούσε κανονικά. Με το που έμπαινε στην πρίζα άνοιγε και η κεραία. Έτσι κι αλλιώς το γράφει στο change log ότι διορθωθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 να δούμε πότε θα βγει να έχει και ελληνικά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Τελικά είμαι πολύ απογοητευμένος από το Storm. Ακομη και μετά από 2.5μήνες χρήσης εντατικής, κάθε μέρα διαπιστώνω πόσο άχρηστο είναι, ειδικά σε επαγγελματική χρήση. Ειδκά τα κολλήματά του (ακόμη και στην 141) είναι χωρίς προηγούμενο. Κολλάει εκεί που πληκτρολογώ έναν αριθμό στο dialpad δείχνοντάς μου το ρολογάκι, χτες έβγαλε ρολογάκι (και δεν έλεγε να ξεκολλήσει) στο ξυπνητήρι - ήταν τυχερό που δεν είχα τα νεύρα μου αγουροξυπνημένος και του έβγαλα την μπαταρία, αντί να το πετάξω από το παράθυρο. Για να μην αναφέρω το απίστευτο που έκανε που κάποια στιγμή στο dialpad μου έγραφε ... γράμματα αντί για αριθμούς. Γενικά, κάθε τρις και λίγο κολλάει, επιδεικνύοντας περίτρανα παντελή έλλειψη αξιοπιστίας. Πριν λίγο καιρό θα έλεγα σε κάποιον ότι το Storm είναι ιδανικό, αν θέλει κλήσεις και μηνύματα push, πλέον ούτε αυτό μπορεί να κάνει. Οποιοδήποτε κινητό είναι καλύτερο από το Storm. Για να μην μπω σε θέματα browsing, φωτογραφιών ή βίντεο εκεί η κατάσταση είναι απλά εφιαλτική. Πραγματικά απορώ με την RIM που έβγαλε τέτοια μπακατέλα αλλά και με όλους αυτούς που το χρησιμοποιούν επαγγελματικά. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Περιμένω σήμερα πώς και πώς το καινούριο iPhone να βρω την υγειά μου. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Τα περισσότερα από τα προβλήματα, αν όχι όλα, που λες λύνονται. Browsing βάζεις όπερα Φωτο και κολληματα βαλε την υβριδική και θα ησυχάσεις. Και εγώ είχα απογοητευτεί αλλά όσο υπάρχουν update το τηλ όλο και βελτιώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Τα περισσότερα από τα προβλήματα, αν όχι όλα, που λες λύνονται. Browsing βάζεις όπερα Φωτο και κολληματα βαλε την υβριδική και θα ησυχάσεις. Και εγώ είχα απογοητευτεί αλλά όσο υπάρχουν update το τηλ όλο και βελτιώνεται. Δυστυχώς θα διαφωνήσω. α) Κατέβασα τον Opera mini και είναι τρις χειρότερος. Δεν καταλαβαίνει portrait/landscape, δεν λειτουργεί το autocmplete... Ίσως και αυτά να λύνονται, αλλά δεν έχω διάθεση να το ψάξω παραπέρα. β) Κατά γενική ομολογία, οι hybrid πρέπει να αποφεύγονται. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Μια ερώτηση. Εχασα το καλώδιο σύνδεσης του Storm με τον υπολογιστή. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω τέτοιο καλώδιο? Ειτε της Blackberry ή από κάπου αλλού? Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Έχει η nokia και η Motorola τηλέφωνα με το ίδιο βίσμα. Πήγαινε σε ένα nokia club και θα βρεις. Πληροφοριακά έχει γύρω στα 20ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts