Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα την 151.

Δεν γουστάρει μια τα εξτρα θέματα πλιν το default θεμα.

Κατα τα αλλα μια χαρα.

γρήγορες αποκρίσεις και πιο ομερφες εναλλαγές μεταξύ οθονών..

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβαλα την 151.

Δεν γουστάρει μια τα εξτρα θέματα πλιν το default θεμα.

Κατα τα αλλα μια χαρα.

γρήγορες αποκρίσεις και πιο ομερφες εναλλαγές μεταξύ οθονών..

Ωχ,μην λές τέτοια για τα θέματα γιατί τώρα που τα συνήθησα δεν μπορώ χωρίς..το default είναι λιτό και βαρετό..

Αν δεν έχει διαφορά στο lock-unlock και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μένουμε με την 141.:cool:

Black :knife: Ops

ρε παιδιά προσπαθώ να στείλω στο ρημάδι εναν ήχo μέσω bluetooth. πως το λαμβάνει??τι κάνω λάθος?bluetooth>listen?
Πρωτα pair και μετα listen

Πριν μερικες ημερες ειχα το ιδιο προβλημα προσπαθησα να στειλω μια φωτο στο 9500 αλλα δεν την δεχοταν με τιποτα. Τι πρεπει να κανω? Μπορειτε να μου απαντησετε αναλυτικα γιατι η συσκευη δεν ειναι δικη μου και δεν θελω να ψαχνομαι.. :O

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ωχ,μην λές τέτοια για τα θέματα γιατί τώρα που τα συνήθησα δεν μπορώ χωρίς..το default είναι λιτό και βαρετό..

Αν δεν έχει διαφορά στο lock-unlock και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μένουμε με την 141.:cool:

Εγώ προτιμώ την εξέλιξη. Οι διάφορες είναι αρκετές. Θα κολλάει πιο δύσκολα, θα παίζουν καλύτερα τα video κλπ κλπ. Πάντως αν θες να μείνει με 141 βάλε την hybrid και θα δεις σημαντική διαφορά στην μπαταρία. Εγώ την έβγαλα αλλά δεν την ξαναπερνάω γιατί είναι θέμα ωρών να βγει η european

παίδες καλη ειναι ι 151 με αναφορές οτι η μπαταρία διαρκει 'πολυ' περισσότερο και διάφορα άλλα... Μόλις βγει καμιά υβριδική θα ειμαστε τελεια..

αμα βγει δεν το λετε και εδω με κανα λινκ κτλ?για να δεχτεισ ΒΤ πας media->receive using BT

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Πριν μερικες ημερες ειχα το ιδιο προβλημα προσπαθησα να στειλω μια φωτο στο 9500 αλλα δεν την δεχοταν με τιποτα. Τι πρεπει να κανω? Μπορειτε να μου απαντησετε αναλυτικα γιατι η συσκευη δεν ειναι δικη μου και δεν θελω να ψαχνομαι.. :O

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Menu>set up bluetooth>search>pair device -θα σου ζητήσει ενάν κωδικό,βάλε δικό σου τετραψήφιο- κ accept ..αυτά για να δεχτεί:)

Black :knife: Ops

ωρών? που το ξέρουμε? :p

Σχήμα λόγου! Ηδη έχουν αργήσει!

αμα βγει δεν το λετε και εδω με κανα λινκ κτλ?

Μόλις βγει θα γραφτεί στο thread για τα hybrid... Ελπίζω!

όταν συνδέω το ΒΒ με κάποιο pc μέσω bt μου κάνει κάτι τρελά ανάλογα τον υπολογιστή. δηλαδή στον έναν όταν βάζω να παίξει κάποιο media ο ήχος περνάει στο ΒΒ και όχι στα ηχεία, στον άλλο όταν μιλάω στο τηλέφωνο η συνομιλεία δεν ακούγεται στο ακουστικό αλλά στα ηχεία του υπολογιστη.

ωραία όλα αυτα, ψαρωτικά μπορώ να πώ και χρησιμα, αλλά τι γίνεται αν δεν τα θέλω όλα αυτα? τι κάνω?

Evala thn 151 .. Pio grhgoro mou fainetai to STORM twra , h diarkeia ths mpatarias mallon exei aukshthei alla den exw kanei akoma kanoniko test , kai to lock unlock diorthwthike kai ginetai arketa grhgora mono me to lock plhktro pleon kai oxi me ta alla sthn vash tou kinhtou ..

Ta paixnidia kai alles application trexoun kanonika , theme den exw na epivevaiwsw oti uparxei provlhma me to neo firmware

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

Evala thn 151 .. Pio grhgoro mou fainetai to STORM twra , h diarkeia ths mpatarias mallon exei aukshthei alla den exw kanei akoma kanoniko test , kai to lock unlock diorthwthike kai ginetai arketa grhgora mono me to lock plhktro pleon kai oxi me ta alla sthn vash tou kinhtou ..

Ta paixnidia kai alles application trexoun kanonika , theme den exw na epivevaiwsw oti uparxei provlhma me to neo firmware

το feature που δεν πατιούνται κουμπια όταν εχεις το τηλέφωνο στο αυτί σου λειτουργει (ρωτάω γιατί στο hybrid Μου δέν δούλευε)? και κατι ακόμα η εφαρμογή του youtube παίζει τώρα? Plz plz πες μου ΝΑΙ!:lol:

το feature που δεν πατιούνται κουμπια όταν εχεις το τηλέφωνο στο αυτί σου λειτουργει (ρωτάω γιατί στο hybrid Μου δέν δούλευε)? και κατι ακόμα η εφαρμογή του youtube παίζει τώρα? Plz plz πες μου ΝΑΙ!:lol:

Youtube εμείς πότε θα δούμε????

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

να επιβεβαιώσω για την .151 ότι αυξήθηκε εντυπωσιακά η διαρκεια της μπαταριας.Εμφανεστατη διαφορα.
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

να επιβεβαιώσω για την .151 ότι αυξήθηκε εντυπωσιακά η διαρκεια της μπαταριας.Εμφανεστατη διαφορα.

μπορείς να δείς για το youtube?

μπορείς να δείς για το youtube?

μπαινοντας στο site απο τον browser (youtube.com) και πατώντας ενα οποιοδηποτε βιντεο με ρωταει switch to wap του παταω yes και επειτα που παει να φορτώσει εμφανιζει το an error has occurred attemting to play media.Και error playing.

Δεν ξέρω μήπως με πρόγραμμα youtube μήπως μπορει να τα παιξει..αλλά δεν το εχω

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

μπαινοντας στο site απο τον browser (youtube.com) και πατώντας ενα οποιοδηποτε βιντεο με ρωταει switch to wap του παταω yes και επειτα που παει να φορτώσει εμφανιζει το an error has occurred attemting to play media.Και error playing.

Δεν ξέρω μήπως με πρόγραμμα youtube μήπως μπορει να τα παιξει..αλλά δεν το εχω

κρίμα περίμενα οτι θα έπαιζε! ευχαριστώ πολύ! πάντως αν θές να δοκιμάσεις την εφαρμογή την κατεβάζεις απο το m.google.com απο την συσκευή σου!

ούτε το πρόγραμμα αυτό δουλεύει.

ποιός ο λόγος να βγάλουν την εφαρμογή τότε? ας μην μας άφηναν να την κατεβάσουμε, σαν το google app πχ!

Να υποθέσω οτι μιλάτε για την .151 την ασιατική και όχι την ευρωπαϊκή;;;

ναι, ευρωπαική δεν υπάρχει ακόμα δυστυχώς!

an error has occurred attemting to play media.Και error playing.

Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου :mad::mad:

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)