texas4444 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο χρησιμεύει ως water decector. Το αφαιρείς προσεκτικά και το ξανατοποθετείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο χρησιμεύει ως water decector. Το αφαιρείς προσεκτικά και το ξανατοποθετείς. Το ξαναδιάβασα αυτο για το ότι το αυτοκόλλητο είναι water decector... Τί θέλει να πεί??? :confused: Λοιπόν το έκανα!!!! Πολύ καλό αποτέλεσμα..!! Παντού πατιέται κανονικά! Τις ξέσφηξα 1,5 στροφές και τις δύο.. Και με δύο στροφές μάλλον καλά θα είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Το ξαναδιάβασα αυτο για το ότι το αυτοκόλλητο είναι water decector... Τί θέλει να πεί??? :confused: Λοιπόν το έκανα!!!! Πολύ καλό αποτέλεσμα..!! Παντού πατιέται κανονικά! Τις ξέσφηξα 1,5 στροφές και τις δύο.. Και με δύο στροφές μάλλον καλά θα είναι.. Ας πούμε ότι σου πέφτει στην πισίνα του σπιτιού σου. Το στεγνώνεις και το πας στην Vodafone/Cosmote/Wind και τους λες ότι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει... Ο γάτος τεχνικός το ανοίγει βλέπει ότι από κόκκινο το αυτοκόλλητο έγινε μπλε και στο δίνει πίσω για ενθύμιο. Χαίρομαι για την λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ποιες ακριβώς βίδες? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ποιες ακριβώς βίδες? Κάποιοι ξεσφίγγουν και τις 6. Απο προσωπική εμπειρία αρκεί τις πλαινές. Πίσω από το water detector και απέναντι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Κάποιοι ξεσφίγγουν και τις 6. Απο προσωπική εμπειρία αρκεί τις πλαινές. Πίσω από το water detector και απέναντι. μολις το εκανα και δουλευει αψογα.ειχα προβλημα στο κατω μερος ειδικα οταν εγραφα δεν καταλαβαινα οθονη και τωρα με τις 2πλαινες μια χαρα.ισως πειραματιστω και με αλλους συνδυασμους αλλα εφοσν τωρα δουλευει το αφηνω ετσι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 μολις το εκανα και δουλευει αψογα.ειχα προβλημα στο κατω μερος ειδικα οταν εγραφα δεν καταλαβαινα οθονη και τωρα με τις 2πλαινες μια χαρα.ισως πειραματιστω και με αλλους συνδυασμους αλλα εφοσν τωρα δουλευει το αφηνω ετσι Αν σου δουλεύει ΜΗΝ το πειράξεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Να σημειωσω για οσους εχουν προβλημα, οτι οι βιδες θελουν ελαχιστο ξεσφιξιμο,ουτε καν μιση ή ολοκληρη περιστροφη , αλλιως δεν θα εχει το επιθυμητο αποτελεσμα Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 "5. I used to have to fix my console gamepads by doing this, so It just popped in my head to try this an it worked", πρόκειται για μια "εφεύρεση ενος τύπου! Και πάλι ποιος μου εξασφαλίζει ότι δεν έχω ένα storm σωστά βιδωμένο από το εργοστάσιο διευκρινίζω! δεν σου σπαμάρω το πόστ απλά δεν πολυεμπιστεύομαι αυτές τις πατέντες! Προσοχή με τις βίδες, δηλαδή γιατί οι bbάκιδες τις έχουν έτσι βιδωμένες? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Θα χαθει εγγυηση και θα γινει και πιο ευκολο να χαλασει. Η οθονη κανει 280€ περιπου. Προσοχη με τις σαχλαμαρες στο youtube. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 αυτοκολλητάκι με το απαγορευτικό δέν είναι για την υγρασία (αυτό βρίσκεται στον χώρο της μπαταρίας), είναι για να δούν απο το service άν έχει ανοιχτεί το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 katevasa sto berry mou to msn kai thelw na rwthsw an kserei kaneis poso me xrewnei oso eimai mesa! pls peite mou Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 katevasa sto berry mou to msn kai thelw na rwthsw an kserei kaneis poso me xrewnei oso eimai mesa! pls peite mou Φαντάζομαι ότι το χρησιμοποιείς μέσο BIS, οπότε δεν σε χρεώνει τίποτα πέρα από τον όγκο σε KB που είναι "τιποτένιος"... :) Εγώ το έχω ανοιχτό όλη την ημέρα μαζί με το google talk... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 katevasa sto berry mou to msn kai thelw na rwthsw an kserei kaneis poso me xrewnei oso eimai mesa! pls peite mou έχεις ΒΒ μην αγχώνεσαι για τον όγκο! με το ζόρι καταναλώνονται τα 30mb. πόσα mb έχεις στο πρόγραμμα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Φαντάζομαι ότι το χρησιμοποιείς μέσο BIS, οπότε δεν σε χρεώνει τίποτα πέρα από τον όγκο σε KB που είναι "τιποτένιος"... :) Εγώ το έχω ανοιχτό όλη την ημέρα μαζί με το google talk... ti ennoeis bis?to katevasa apo to aplications pou emfanisthke molis energopoihthikan kai ta mails mou.kai exei apothikeftei sto instant messaging. den kserw na voithisa katholou..:( έχεις ΒΒ μην αγχώνεσαι για τον όγκο! με το ζόρι καταναλώνονται τα 30mb. πόσα mb έχεις στο πρόγραμμα σου? exw to surf & mail250 einai kala? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 τελεια ειναι Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosp77 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Kukloforhse kai h .148 !!! Mono gia 9530 pros to paron ... Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ti ennoeis bis? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=243313 είναι ΥΠΕΡαρκετά τα 250! εγω με 150 και προσπαθώ απεγνωσμένα να τα φτάσω! Kukloforhse kai h .148 !!! Mono gia 9530 pros to paron ... η 141 για το 9500 βγήκε σχεδόν αμέσως μετά από αυτήν του 9530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ti ennoeis bis?to katevasa apo to aplications pou emfanisthke molis energopoihthikan kai ta mails mou.kai exei apothikeftei sto instant messaging. den kserw na voithisa katholou..:( Στείλε μου π.μ. με το email σου να σου στείλω ένα καταπληκτικό manual για το BIS που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα. υ.γ. Ισχύει και για όποιον άλλο το χρειάζεται. :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 paidia sas efxaristw para polu gia tis grhgores apadhseis sas!! rokko sou sou stelnw twra Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εγω κοντα 2 περιστροφες τις εκανα και ολα τελεια τελεια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ακομα ΔΕΝ μπορω να αναβαθμισω σε 141 (απο 131) γιατι δεν μου το βγαζει στο DM Update αλλα ουτε και μπορω να την κατεβασω ολοκληρη απο Vodafone GR or UK...... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 ακομα ΔΕΝ μπορω να αναβαθμισω σε 141 (απο 131) γιατι δεν μου το βγαζει στο DM Update αλλα ουτε και μπορω να την κατεβασω ολοκληρη απο Vodafone GR or UK...... κάνε unistall desktop manager και οποιοδήποτε os έχεις και δοκίμασε να βάλεις μια παλαιότερη official. κάνε battery pull και κάνε update απο το desktop manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εμενα σημερα το καυτο μαιλ :p αρνειτε να κατεβασει οτιδηποτε.gmail μια χαρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 εμενα σημερα το καυτο μαιλ :p αρνειτε να κατεβασει οτιδηποτε.gmail μια χαρα. γενικά έχω ακούσει ότι το hotmail δεν αποτελεί και ένα από τα καλύτερα Pop, msn και πολύ του είναι! gmail rulz! πέραν απο την πλάκα δοκίμασες να κάνεις battery pull και να ξαναστείλεις τα service books? αν και αυτό δεν έκανε τίποτα ίσως έχει κάποιο πρόβλημα ο server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts