thief Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Γενικά το κλικ της οθόνης σας πώς είναι; Στο δικό μου, στα άκρα της οθόνης (στο πάνω μέρος και στο κάτω όταν είναι portrait) δεν νιώθω καθόλου το κλικάρισμα. Πχ όταν γράφω σε landscape, το enter δε μου δίνει καμία αίσθηση click, καθώς και άλλα πλήκτρα που είναι στις "κακές" περιοχές της οθόνης που είπα πριν. Νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό και έκανα το κλασικό κολπάκι με το χαρτάκι κάτω από τη μπαταρία, οπότε και βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση, αλλά πήγα χθες στο πλαίσιο και το Storm που είχαν για επίδειξη είχε άψογο clicking καθ'όλη την επιφάνεια της οθόνης, ακόμα και στις γωνίες. Σήμερα το πήγα στη Vodafone και το άησα στο σέρβις, αν και αυτό που είχαν οι ίδιοι για επίδειξη ήταν όπως το δικό μου (προβληματικό κατ' εμέ). Εσάς πώς είναι; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Εχω κάνει αναβάθμιση σε 141 αλλά μαλλον για να εφαρμοστει η φωνητική κληση θα πρεπει να φτάσει στην 1410 (Υποτίθετε οτι εφοσον το εισάγουν επίσημα στην Ελλάδα θα πρέπει και να το υποστηρίζουν τουλάχιστον στα βασικά απο vodafone :mad:) Κρίμα :( Σχετικα με το άλλο ερώτημα και με το iphone ισχύει το ίδιο, παρόλο που εισάγεται και αυτό επίσημα στην ελλάδα! Επίσης με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω σε μια επαφή προεπιλογή αριθμού για κλήση οτα εχω 2 η 3 αριθμους.*** ξέρει καποιος αν γίνετε η θα φάω πικρα και σε αυτό θα σε στεναχωρήσω πάλι! με το που πατάς το κουμπί της κλήσης σε μια επαφή σου εμφανίζει όλους τους αριθμούς που έχεις αποθηκευμένους, έτσι είναι σχεδιασμένο το ος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Thief και εμενα στις γωνιες το πατημα(κλικαρισμα)της οθονης δεν ειναι απολυτα σαφες. Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Κι εμένα και νομίζω σε όλα έτσι είναι... Τουλάχιστον παντού στο νετ αυτό διαβάζω.:) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 έτσι είναι! γι αύτο κυκλοφόρησε στο νετ και η τελείως μπακαλίστικη λύση του να τοποθετήσεις ένα χαρτάκι πίσω απο την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 [ΣΩΣΤΑ!! Ποιος ο λόγος να βγει η χαζομάρα με το χαρτάκι (άσε που διάβασα ότι μόνο κακό κάνει) εάν είχε την ίδια αίσθηση παντού?? :p Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ΣΩΣΤΑ!! Ποιος ο λόγος να βγει η χαζομάρα με το χαρτάκι (άσε που διάβασα ότι μόνο κακό κάνει) εάν είχε την ίδια αίσθηση παντού?? :p το πρώτο touch της blackberry είναι. είναι λογικό να υπάρχουν αυτά! όπως είπε και ο Moment_v εμείς φταίμε που τρέξαμε και το πήραμε μόλις πρωτόβγηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 το πρώτο touch της blackberry είναι. είναι λογικό να υπάρχουν αυτά! όπως είπε και ο Moment_v εμείς φταίμε που τρέξαμε και το πήραμε μόλις πρωτόβγηκε! Ρε c, δεν είναι πρόβλημα πάντως αυτό... Τι έγινε δηλαδή που τρέξαμε και το πήραμε? Εδώ μιλάμε για τηλέφωνα που αλλού πατάς και αλλού δείχνει όταααααααν θυμηθεί να ανταποκριθεί στο πάτημα... Και μιλάμε για τηλέφωνα μίας περιουσίας. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ρε c, δεν είναι πρόβλημα πάντως αυτό... Τι έγινε δηλαδή που τρέξαμε και το πήραμε? Εδώ μιλάμε για τηλέφωνα που αλλού πατάς και αλλού δείχνει όταααααααν θυμηθεί να ανταποκριθεί στο πάτημα... Και μιλάμε για τηλέφωνα μίας περιουσίας. εγώ δεν εχω πρόβλημα! Im happy with my berry! κατενθουσιασμένος για την ακρίβεια! και όλα αυτά που διάβαζα στα φόρουμ για την ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις είναι χαζομάρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Και εγω ειμαι Οκ σχετικα με το αυτο ΒΒ. Δεν ψαχνω το τελειο και δεν ηταν πολυ ακριβο τηλεφωνο. Τα ΗΤC ΗD & iphone ειναι αρκετα ακριβοτερα Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ακριβότερα & κατώτερα :) Βαριά δήλωση (για το κατώτερα) :) Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αν πάντως περάσει κανείς από πλαίσιο Αργυρούπολης, ας κοιτάξει το storm που έχουν. Η οθόνη έκανε κλικ σε όλα τα σημεία της, όπως ήταν στη μέση ήταν και στις γωνίες! Γι'αυτό και το πήγα στη vodafone. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Αν πάντως περάσει κανείς από πλαίσιο Αργυρούπολης, ας κοιτάξει το storm που έχουν. Η οθόνη έκανε κλικ σε όλα τα σημεία της, όπως ήταν στη μέση ήταν και στις γωνίες! Γι'αυτό και το πήγα στη vodafone. σε όλους μας κάνει, απλά το θέμα μας είναι οτι έχει διαφορετική αίσθηση! και αυτό είναι απόλυτα λογικό λόγω της θέσης της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 σε όλους μας κάνει, απλά το θέμα μας είναι οτι έχει διαφορετική αίσθηση! και αυτό είναι απόλυτα λογικό λόγω της θέσης της μπαταρίας Και λόγω χρήσης. Άλλο πάτημα κάνω εγώ ένα μήνα τώρα με το μέγεθος και την κλίση του δαχτύλου μου και άλλο ο Χ. Μετά από τόση χρήση. Λογικό. Άλλη πίεση ασκώ εγώ άλλη εσύ. Άλλη η ταχύτητα μου στο γράψιμο, κοκ. ΥΓ: Το τηλέφωνο τρέξαμε και το πήραμε γιατί τα σπάει. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 ΣΩΣΤΑ!! Ποιος ο λόγος να βγει η χαζομάρα με το χαρτάκι (άσε που διάβασα ότι μόνο κακό κάνει) εάν είχε την ίδια αίσθηση παντού?? :p Υπάρχει και η λύση με το κατσαβίδι torx 6. Διορθώνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Υπάρχει και η λύση με το κατσαβίδι torx 6. Διορθώνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Ε όχι και κατσαβίδια στο κακόμοιρο :p Μα τόσο πολύ ενοχλεί? Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου και δεν το βρίσκω σαν μειονέκτημα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ε όχι και κατσαβίδια στο κακόμοιρο :p Μα τόσο πολύ ενοχλεί? Εμένα δεν με απασχολεί καθόλου και δεν το βρίσκω σαν μειονέκτημα... Δεν κατάλαβες. Τα πρώτα storm βγήκαν από το εργοστάσιο με παραπάνω απ'ότι έπρεπε σφιγμένες τις βίδες. Τις χαλαρώνεις το πολύ 3 βόλτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Υπάρχει και η λύση με το κατσαβίδι torx 6. Διορθώνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Ποιά λύση με κατσαβίδι..??? Μπορείς να το περιγράψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Δεν κατάλαβες. Τα πρώτα storm βγήκαν από το εργοστάσιο με παραπάνω απ'ότι έπρεπε σφιγμένες τις βίδες. Τις χαλαρώνεις το πολύ 3 βόλτες δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το πειράξεις, εγώ δεν θα το έκανα. ολόκληρη ΒΒ και δέν σκέφτηκε να τις ξεσφίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ποιά λύση με κατσαβίδι..??? Μπορείς να το περιγράψεις? http://forums.*****berry.com/f135/screen-click-problem-torx-fix-109036/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το πειράξεις, εγώ δεν θα το έκανα. ολόκληρη ΒΒ και δέν σκέφτηκε να τις ξεσφίξει? Πως ? Αφου είχαν ΒΓΕΙ από το εργοστάσιο και πωλούνταν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Πως ? Αφού είχαν ΒΓΕΙ από το εργοστάσιο και πωλούνταν κανονικά. "5. I used to have to fix my console gamepads by doing this, so It just popped in my head to try this an it worked", πρόκειται για μια "εφεύρεση ενος τύπου! Και πάλι ποιος μου εξασφαλίζει ότι δεν έχω ένα storm σωστά βιδωμένο από το εργοστάσιο διευκρινίζω! δεν σου σπαμάρω το πόστ απλά δεν πολυεμπιστεύομαι αυτές τις πατέντες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 "5. I used to have to fix my console gamepads by doing this, so It just popped in my head to try this an it worked", πρόκειται για μια "εφεύρεση ενος τύπου! Και πάλι ποιος μου εξασφαλίζει ότι δεν έχω ένα storm σωστά βιδωμένο από το εργοστάσιο διευκρινίζω! δεν σου σπαμάρω το πόστ απλά δεν πολυεμπιστεύομαι αυτές τις πατέντες! No problem. Στο δικό μου δούλεψε μια χαρά στο γνωστό πρόβλημα στα κάτω άκρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Ψύθηκα τελικά..! (διάβασα πολλά σχόλια στο ξένο φόρουμ και όσοι το έκαναν λένε πολύ καλά λόγια) Θα το δοκιμάσω το πρωί και θα σας πώ γνώμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 και γω τώρα που έκανα μια "έρευνα" θετικά σχόλια βρήκα. πάντως μια συμβουλή, καλύτερα να μην πειράξεις το αυτοκόλλητο, τα service ήδη ψάχνουν αρκετές δικαιολογίες για να βγάλουν συσκευές εκτός εγγύησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts