Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το holster είναι η καλύτερη θήκη.

100% συμβατή με την τεχνολογία της rim. :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι αν παρατηρήσεις το holster έχει έναν μικρό μαγνήτη. όταν το βάλεις μέσα ή πάνω στην θήκη η οθόνη του τηλεφώνου σου σβήνει για εξοικονόμηση ενέργειας. επίσης μπορείς να αλλάξεις το πως χτυπάει το τηλέφωνο σου (δόνηση και μετα κουδούνισμα κτλ) όταν το κινητό βρίσκεται στο holster η εκτός.

Το Holster είναι μακράν η καλύτρερη θήκη και λόγω αισθητήρα αλλά και γιατί σου προστατεύει την οθόνη.

Ναι, ειναι μαλλον η καλυτερη θηκη αλλα ειναι και ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Εμενα προσωπικα δεν με βολυει καθολου!

Τρομερή η θήκη, εμένα με έχει καταβολέψει κ δεν την βρίσκω τεράστια αλλά η αλήθεια είναι ότι από πεσίματα δεν προστατεύει καθόλου το πάνω μέρος.

Το πήγα πίσω σήμερα γιατί τελικά είχε πρόβλημα με την μπαταρία.

Μου είπαν ότι σε 7 ημέρες θα μου φέρουν καινούργιο!

Περιμένω λοιπόν.

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

τι πρόβλημα?

Λογικά σε αυτό αναφέρεται!

Η μπαταρία με ανοιχτό msn, google talks, bugweaterh, viigo με αρκετά email send & receive και μέτρια χρήση internet μου κρατάει 1 ημέρα

Λογικά σε αυτό αναφέρεται!

Σωστά φίλε μου αλλά χειροτέρεψε κατά πολύ. Το τηλέφωνο μέσα σε 2-3 ώρες τελείωνε η μπαταρία.

Εχθές έκλεισα το GPS, το 3G και πολλά άλλα και μου έκανε πάλι το ίδιο γιαυτό πρωί πρωί με την αυγή τους το πήγα και αμέσως τα παιδιά μου είπαν ότι πάω για αντικατάσταση. Μου έδωσαν και ένα SE να κάνω την δουλειά μου (συχρονίζει με outlook) και μάλιστα επειδή έχει ξεχάσει το καλώδιο usb και αν δεν έχεις τα πάντα μέσα δεν στο αλλάζουν, μου δάνεισε το δικό του. Σωστός μάγκας.

Το είχα αναφέρει το πρόβλημα και ποιο πάνω...

Επαναφέρω το θέμα με την μπαταρία.

Δύο συνεχόμενες φορές το φόρτισα το βράδυ (το βάζω φορτίζει, το βγάζω από την μπρίζα το βάζω στο off, το ανοίγω στις 8:30 και στις 10:30 έχεις φτάσει η μπαταρία στο 25%)

Έχω ανοιχτά συνέχεια τα :

msn messenger

google talk

viigo

bugweather (σήμερα έκλεισα το "my location" μήπως και έκανε αυτό την ζημιά)

mobile data alerter (traffic counter) αυτό μάλλον θα το βγάλω γιατί δεν βλέπω να φτάνω πάνω από 200mb σε καμία των περιπτώσεων.

Πήγα σήμερα το πρωί στην βοιδαφον και μου έλεγε ο υπεύθυνος ότι είναι "ψιλόφυσιολογικό"!

Άντε να δεχτώ να το φορτίζω κάθε βράδυ αλλά να δεχτούμε σαν φυσιολογικό σε 3 ώρες να πέφτει η μπαταρία κατά 75% δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Μου είπε να το πάω αύριο με την απόδειξη για να το στείλει και σε 10 ημέρες θα έχουμε νέα. Θα μου δώσει μία συσκευή να έχω αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

Απλά θα ήθελα λίγο να συγκρίνουμε την διάρκεια και την χρήση που κάνει ο καθένας μας για να δούμε τι γίνετε.

Επίσης βρήκα εδώ http://www.brighthub.com/mobile/blac...les/30743.aspx κάποια πολύ ενδιαφέροντα tips για να μεγαλώσουμε την διάρκεια της μπαταρίας μας.

Επίσης να σας πω ότι εγώ δεν το αφήνω όλο το βράδυ στην πρίζα και επίσης ότι ΔΕΝ χρησιμοποιώ την θήκη που σου δίνουν μαζί με το storm

Το Holster είναι μακράν η καλύτρερη θήκη και λόγω αισθητήρα αλλά και γιατί σου προστατεύει την οθόνη.

Για να το λες έτσι θα είναι, απλά μου φαίνεται εντελώς άβολη. Άσε που για να το βγάλεις κάθε φορά που έρχεται email πρέπει να κάνεις ολόκληρη ιστορία.

Όπως έγραψα και παραπάνω, παράγγειλα μία από το ebay που είναι δερμάτινη και αγκαλιάζει όλο το τηλέφωνο με κούμπωμα (σαν μπλοκάκι).

επιτελους ολα ενεργοποιηθηκαν το τηλεφωνο ΤΑ ΣΠΑΕΙ μονο ενα προβλημα.εχω κανει με ενα φιλο για το ΒΒ ΙΜ ανταλλαγη τα ΡΙΝ μας εχει κανει ο καθενας στο αλλα invite μηπως κολλησε εχω κανει και κανα 2 ατομα εδω μεσα αλλα pending.δεν μου βγαζει πουθενα το request toy φιλου μ ουτε το δικο του κτλ κτλ.any idea?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

επιτελους ολα ενεργοποιηθηκαν το τηλεφωνο ΤΑ ΣΠΑΕΙ μονο ενα προβλημα.εχω κανει με ενα φιλο για το ΒΒ ΙΜ ανταλλαγη τα ΡΙΝ μας εχει κανει ο καθενας στο αλλα invite μηπως κολλησε εχω κανει και κανα 2 ατομα εδω μεσα αλλα pending.δεν μου βγαζει πουθενα το request toy φιλου μ ουτε το δικο του κτλ κτλ.any idea?

Baterry Pull:lol:

Στείλε ξανά service books και διέγραψε τα request και στείλε ξανά.

Είδες που τώρα όλα είναι οκ?:)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Καλημέρα, εδω και κάμποσες μέρες στους 4 λογαριασμούς email που εχω (2 εταιρικούς, gmail & yahoo) παίρνω mail μόνο στον ένα απο τους εταιρικούς...Οι αλλοι τίποτα...Ακόμη και με reset και με αποστολη service book δεν διορθώνεται..Κανείς?

πήρες την εξυπηρέτηση πελατών να ελέγξουν την γραμμή σου?

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν στο my phone

Είμαι νέος κάτοχος ενός blackberry storm και αισθάνομαι λίγο έξω από τα νερά μου καθότι τα προηγούμενα τηλέφωνα μου ήταν htc με windows.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις φωνητική κλήση στα ελληνικά καθότι στο voice dialing Language οι γλώσσες που έχω σαν επιλογή είναι μόνο αγγλικά

Επίσης με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω σε μια επαφή προεπιλογή αριθμού για κλήση οτα εχω 2 η 3 αριθμους.

Διαβάζοντας τα προηγούμενα post δεν βρήκα κάτι σχετικό ως απάντηση, εάν υπάρχει συγχωρέστε με.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν στο my phone

Είμαι νέος κάτοχος ενός blackberry storm και αισθάνομαι λίγο έξω από τα νερά μου καθότι τα προηγούμενα τηλέφωνα μου ήταν htc με windows.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις φωνητική κλήση στα ελληνικά καθότι στο voice dialing Language οι γλώσσες που έχω σαν επιλογή είναι μόνο αγγλικά

Επίσης με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω σε μια επαφή προεπιλογή αριθμού για κλήση οτα εχω 2 η 3 αριθμους.

Διαβάζοντας τα προηγούμενα post δεν βρήκα κάτι σχετικό ως απάντηση, εάν υπάρχει συγχωρέστε με.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων

δυστυχώς δεν μπορείς! δεν έχει ουτε την επιλογή για να ηχογραφήσεις όνομα επαφής! οι φωνητικές εντολές και τα ονόματα είναι pre-loaded στα Αγγλικά! το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις κάποιο Update αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι

δεν έχει ουτε την επιλογή για να ηχογραφήσεις όνομα επαφής!

Αυτό τουλάχιστον πρέπει να προστεθεί. Είναι αρκετά χρήσιμο

ναι αρκετά χρήσιμο για μας που έχουμε ελληνικές επαφές.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

kalispera kai sorry an fanw ligo asxeth alla pragmatika mou exoun spasei ta nevra.loipon,exw to bb storm kai thelw na energopoihsw ta mail mou.phga se ena katasthma vodafone kai mou valane mesa kapoia uphresia kai eipane oti se 2 meres tha eidopoihthw me ena mhn oti eimai ok.tote egw tha prepei na kleisw to kin,na vgalw thn mpataria kai na ta ksanavalw!e, afto to mhn den hrthe pote..kai rwtaw.yparxei kapoios tropos na ta energopoihsw monh mou?mphka se mia diefthinsh pou eixe valei ena paidi apo dw ths vodafone kai mou eipe oti akomh den exw graftei sto diktio alla mporw na sunexisw me aples rithmiseis.to ekana,perasa kapoia mail alla kai pali den leitourgoun.px otan pataw mail sto kin mou leei no message service configured.you ll only be able to save draft.paw sto setup kai me rwtaei an exw kapoio password.meta mou leei na simplirwsw to mail kai to password.evala to diko mou mail alla den mpainei.mporei kapoios na me voithisei ti prepei na kanw?mhpws na ksanaparw thl to 13830??pls an kapoios kserei as me kathodighsei vhma vhma kai ton efxaristw polu ek ton prwteron!
Don't give up! :!:

Ρε 'σεις... Έχω πάθει εξάρτηση... :D

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ χωρίς blackberry... Που είναι αυτός ο ήχος ο αγαπημένος του νέου email??

Καλά λένε στην Αμερική *****berry αντί για blackberry... Έχω τα πρώτα σημάδια της εξάρτησης....:mad::X:ninja::cry::O:lol:

kala ola afta kai egw exw pathei eksarthsh me to berry alla as me voithisei kapoios pls me ta mail mou...tha to erwteftw akomh pio poli!!:X

και εμένα δέν μου ήρθε μήνυμα! απλά μ μεγάλωσαν τα γράμματα του gprs και 3g και μετά μου ήρθε το ΒΒ registration. εικονιδια maps και browser έχεις?

για να βρώ άκρη για το τι γίνεται με την υπηρεσία έπρεπε να πάρω αρκετά τηλ στο 13830. ξαναπροσπάθησε!

και εμένα δέν μου ήρθε μήνυμα! απλά μ μεγάλωσαν τα γράμματα του gprs και 3g και μετά μου ήρθε το ΒΒ registration. εικονιδια maps και browser έχεις?

για να βρώ άκρη για το τι γίνεται με την υπηρεσία έπρεπε να πάρω αρκετά τηλ στο 13830. ξαναπροσπάθησε!

poia grammata les?egw to 3g to exw vgalei. maps den exw dei na exei..sto inernet ths vodafon epishs den mpenei....ouf....kata t alla se 2 meres mou eipan..

Προφανώς εννοείς ότι είναι κεφαλαία που σημαίνει ότι μπηκες στο ΒΒ Network... (BIS)... Όταν είναι μικρά, τότε δουλεύεις απλό GPRS του δικτύου σου..

poia grammata les?egw to 3g to exw vgalei. maps den exw dei na exei..sto inernet ths vodafon epishs den mpenei....ouf....kata t alla se 2 meres mou eipan..

Πάνω δεξιά εκεί που δείχνει σε ποιο δίκτυο είσαι...

Αν δεν γίνουν κεφαλαία στο GPRS, δηλ. να ενεργοποιηθεί το BIS δεν θα σου έρθουν Maps ούτε θα μπαίνεις στο Interent μέσω BIS...

Αν πάλι γίνει το GPRS κεφαλάια και σου έρθει και mail & πάλι δεν εμφανιστούν εικονίδια, κάνε battery pull, και αν πάλι δεν έρθουν ξαναστείλε service books..

P.S. Κάντε και κανένα search... Τσάμπα είναι..

δυστυχώς δεν μπορείς! δεν έχει ουτε την επιλογή για να ηχογραφήσεις όνομα επαφής! οι φωνητικές εντολές και τα ονόματα είναι pre-loaded στα Αγγλικά! το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις κάποιο Update αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι

Εχω κάνει αναβάθμιση σε 141 αλλά μαλλον για να εφαρμοστει η φωνητική κληση θα πρεπει να φτάσει στην 1410 (Υποτίθετε οτι εφοσον το εισάγουν επίσημα στην Ελλάδα θα πρέπει και να το υποστηρίζουν τουλάχιστον στα βασικά απο vodafone :mad:)

Κρίμα :(

Σχετικα με το άλλο ερώτημα

***Επίσης με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω σε μια επαφή προεπιλογή αριθμού για κλήση οτα εχω 2 η 3 αριθμους.*** ξέρει καποιος αν γίνετε η θα φάω πικρα και σε αυτό :(

Ευχαριστώ