Alexkass Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 ακόμα και στην μπαταρία βγάζει περισσότερο το 141 από το 3G. τα έχω και τα δύο και βλέπω. επίσης τείνει να κολλάει το 3G πια πιο πολύ. μην το κάνετε vs. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ως πρώην χρήστης iPhone 3G έχω να σου πω πάντως ότι το μοναδικό πλεονέκτημα του storm είναι το BIS. Σε όλους τους άλλους τομείς το iPhone είναι τάξεις ανώτερο. Λοιπόν για να τελειώνει το παραμύθι...το iphone 2g ήταν και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη gadgetoαπάτη του αιώνα... Κλειδωμένο μόνο σε ένα δίκτυο, κλειδώμενο bluetooth, camera για τα σκουπίδια, μέχρι και η μπαταρία κλειδωμένη, όχι gps , μπλά μπλά, ένα καλό περιτίλιγμα και μία ακριβή τιμή (γιαυτά που προσφέρει) και τρέξαν τα πρόβατα να αγοράσουν ένα ανύπαρκτο τεχνολογικά δημιούργημα... Και ξέρεις γιατί λέω είναι η δεύτερη μεγαλύτερη απάτη?? Γιατί η πρώτη (αφού ξέραμε ήδη την δεύτερη) είναι το iphone 3g. Ακόμα κλειδωμένα όλα, μηχανή χάλια, video yok, bluetooth yok, bis ή παρόμοιο yok, gps yok, interface yok, μπαταρία κλειδωμένη κτλ...αλλά ξέρεις κάτι? Ήταν & είναι ακόμη ποιό ακριβό από συσκευές-μαζί και το στορμ- που προσφέρουν πολλά πολλά περισότερα (ακόμη και το bis που του υποβαθμίζετε με λόγια όπως "ε μόνο το bis έχει παραπάνω"). Ένα bis που όλες οι εταιρείες "σκοτώνουν" για να αποκτήσουν αλλά τόσα χρόνια δεν το έχουν καταφέρει. Ένα BIS που σου δίνει τέτοια δύναμη στο smartphone σου όσο μας έδωσε το internet στα σπίτια μας. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι τα δυνατά σημεία του iphone όχι vs του storm αλλά γενικά vs ενός smartphone και συνεχίζουν κάποιοι να το υποστηρίζουν??? Για όλα τα παραπάνω που γράφω να ξέρεις ότι δεν αναφέρομαι σ'εσένα προσωπικά αλλά σε όλους εκείνους που δίνουν τη χαρά στον steve και σε κάθε steve να μας παίρνουν έτσι εύκολα τα λεφτά και να τους παινεύουμε από πάνω... υ.γ. Alexkass τι να το κάνεις το safari όταν για να το χαρείς πρέπει να πληρώνεις με το τσουβάλι ή να ψάχνεις τζάμπα wifi σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 θα κάνω μία ερώτηση που ίσως έχει ξαναγίνει, αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. πως βάζεις τόνο στα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 μην το κάνετε vs. Σωστος ο Alexkass. Για συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η καταλληλη ενοτητα . Μην το συνεχισουμε λοιπον,συνεχεια στο θεμα μας .... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Σωστος ο Alexkass. Για συγκρισεις κλπ ,υπαρχει η καταλληλη ενοτητα . Μην το συνεχισουμε λοιπον,συνεχεια στο θεμα μας .... Για να συνεχίσουμε στο θέμα μας λοιπόν θέτω την εξής ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς την "no evaluation copy" του Garmin γιατί δυστυχώς η "trial version" δεν είναι διαθέσιμη για το μοντέλο μας :( και δεν σκοπεύω να δώσω almost 100usd χωρίς τουλάχιστον να μάθω εάν και πως δουλεύει στο μοντέλο μας. ;) Ευχαριστώ Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 θα κάνω μία ερώτηση που ίσως έχει ξαναγίνει, αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό. πως βάζεις τόνο στα Ελληνικά; Άσε το δάχτυλο για λίγο (μην το πατήσεις) πάνω από το γράμμα που θέλεις να τονίσεις (πχ όμικρον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3xis Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Για να συνεχίσουμε στο θέμα μας λοιπόν θέτω την εξής ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς την "no evaluation copy" του Garmin γιατί δυστυχώς η "trial version" δεν είναι διαθέσιμη για το μοντέλο μας :( και δεν σκοπεύω να δώσω almost 100usd χωρίς τουλάχιστον να μάθω εάν και πως δουλεύει στο μοντέλο μας. ;) Ευχαριστώ Σωστός και εγώ θέλω να μάθω αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το Garmin και αν είναι εξίσου καλό πχ με destinator (στην Ελλάδα τουλάχιστον).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Επίσης έχω δύο blackberroερωτήσεις που δεν βρήκα απάντηση στο thread. 1. Τι είναι το accelerometer? 2. Τι είναι το compatibility mode και πως το κάνουμε? 3. Το minimo (gprs traffic monitor) μου βγάζει διάφορα προβλήματα (μικρή οθόνη, unknown error etc). Είναι θέμα compatibility mode ή δεν είναι για την 4.7 ? Ξέρετε κάποιο παρόμοιο utility? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Επίσης έχω δύο blackberroερωτήσεις που δεν βρήκα απάντηση στο thread. 1. Τι είναι το accelerometer? 2. Τι είναι το compatibility mode και πως το κάνουμε? 3. Το minimo (gprs traffic monitor) μου βγάζει διάφορα προβλήματα (μικρή οθόνη, unknown error etc). Είναι θέμα compatibility mode ή δεν είναι για την 4.7 ? Ξέρετε κάποιο παρόμοιο utility? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :) 1.Το αξελερόμετρο βασικά είναι η λειτουργία περιστροφής της οθόνης απο portrait σε landscape mode κ το ανάποδο. 2.Το compatibility mode(συμβατότητα λειτουργίας)θα το βρείς:options>advanced options>applications κ κάνοντας highlight κάποια εφαρμογή που έχεις προσθέσει στην συσκευή(π.χ.minimo)εμφανίζεται enable ή disable compatibility mode.Οσον αφορά το τι είναι,απ'οτι έχω δεί,σε όποια εφαρμογή εγκατέστησα απλά ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το πληκτρολόγιο στην εκάστοτε εφαρμογή(μισή οθόνη πληκτρολόγιο).Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο..:) 3.Τώρα για το minimo αν εννοείς το συγκεκριμενο πρόβλημα(μισή οθόνη πληκτρολόγιο)το φτιάχνεις εύκολα.Το "unknown error and needs to close" μου το εμφανίζει κι εμένα καμιά φορά..Παρόμοια applications υπάρχουν απ'οτι ξέρω αλλά όχι δωρεάν!:X Παράθεση Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosp77 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Kathoti uparxoun arketa paixnidia sto internet gia to STORM ta opoia agorazeis alla paizoun se opoiodhpote kinhto meta , ti tha legate na mazeuomastan kai na agorazame merika kai na moirazomastan ta eksoda ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkoboukalo Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Αν μπορουσε να γινει κατι τετοιο τοτε θα υπηρχαν στα torrents sites με την σεσουλα. Γι αυτο πιστευω πως κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο και αν ηταν, διαλεξες λαθος μερος για να το πεις. Παντως ειμαι μαζι σου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 το quickpull προγραμμα κανει reset αλλα δεν ανεβαζει την memory του τηλεφωνου. Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω εδώ και καιρό να ρωτήσω κάτι και όλο το ξεχνάω...η ερώτηση/πρόβλημα είναι το εξής: Έχω βάλει στο κινητό δόνηση, όμως όταν κάποιος με καλεί, αντί να χτυπάει και να δονείται ταυτόχρονα, πρώτα δονείται μία φορά και μετά αρχίζει να χτυπάει ο ήχος κλήσης! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, αν κάποιος μου κάνει αναπάντητη να μην το ακούω, αφού δεν προλαβαίνει να χτυπήσει ο ήχος κλήσης παρά μόνο να δονηθεί! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για δόνηση + ήχο ταυτόχρονα. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά όλο κ κάποιος θα σε βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για δόνηση + ήχο ταυτόχρονα. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά όλο κ κάποιος θα σε βοηθήσει VibAndRing http://software.*****berry.com/product.asp?id=19664 Οπου ***** = c r a c k χωρις κενα .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Η δική μου ερώτηση: Έχοντας μια κλήση στις προσφάτως εξερχόμενες, πώς μπορείς να προσθέσεις τον αριθμό σε υπάρχουσα επαφή; Το να φτιάξεις καινούρια είναι σχετικά εύκολο. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Για ταυτόχρονο ήχο και δόνηση υπάρχει το berrybuzz. @ damokles: Στον αριθμό που θες πατάς το κουμπί με τα μούρα και κάνεις copy. (δεν θυμάμαι αν έχει κάτι άλλο) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Μετά από κάποιες μέρες με την .141 είπα να κάνω soft reset για να δω πόση παραπάνω μνήμη θα έχω, όμως το quickpull αντιδρά. Αρχίζει τη διαδικασία αλλά λέει "please wait" χωρίς να κάνει κάτι. Κάποιος με παρόμοια εμπειρία;;;:worry: Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Εβαλα και εγω το QuickPull, τρεχει αλλα αργει λιγακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didedes Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Ως πρώην χρήστης iPhone 3G έχω να σου πω πάντως ότι το μοναδικό πλεονέκτημα του storm είναι το BIS. Σε όλους τους άλλους τομείς το iPhone είναι τάξεις ανώτερο. Sorry ρε παιδια αλλα εαν δεν εβγαινε το iphone ακομα στο 9000 ειμασταν και ολες οι εταιριες βγαζουν touch και ψαχνουν το iphone killer Τωρα για μενα η οθονη τα app και το safari δεν παιζονται ειναι καλυτερα απο το storm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 τώρα έκλεισε. πάνω από 35 ώρες ανοιχτό. και έβγαλα και 1 ώρα σχεδόν βίντεο τον πρόεδρο. :) αν δεν το πιστεύεις δεν σου φταίω. εσύ φταις :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantinosp77 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Αν μπορουσε να γινει κατι τετοιο τοτε θα υπηρχαν στα torrents sites με την σεσουλα. Γι αυτο πιστευω πως κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο και αν ηταν, διαλεξες λαθος μερος για να το πεις. Παντως ειμαι μαζι σου. :lol: Lathos meros ? Giati ? To thread anaferetai sto STORM ... Kai poio tha htan to swsto meros ?? Anyway , merika paixnidia pou exw agorasei apla sou dinoun ena activation code. Amfivallw an o code autos elegxei kai to pin ths suskeuhs p.x. wste na eksasfalisoun oti den tha treksei se allh suskeuh ... Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Είναι αλήθεια η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Lathos meros ? Giati ? To thread anaferetai sto STORM ... Kai poio tha htan to swsto meros ?? Anyway , merika paixnidia pou exw agorasei apla sou dinoun ena activation code. Amfivallw an o code autos elegxei kai to pin ths suskeuhs p.x. wste na eksasfalisoun oti den tha treksei se allh suskeuh ... Γιατί αμφιβάλεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 περιμενω ενα 9500 την πεμπτη.εχω κανει ενα data pack των 250 mb για το iphone που ειχα.αυτο ειδα ειναι το ιδιο και για το BIS?η θελει καποια περαιτερω ενεργοποιηση?με το που βαλω την σιμ μεσα ολα οκ θα δουλευουν μονα τους?δεν ξερω αλλα απο το λιγο ψαξιμο που εχω κανει μου φαινεται λιγο μπερδεμα το λειτουργικο και η ολη φαση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts