Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Εχθές πέρασα την 131. Νομίζω πως είναι εξαιρετική.

Οι photos παρότι συνεχίζουν να μην έχουν την επιθυμητή ταχύτητα, ωστόσο είναι αρκετά πιο γρήγορες. Lock/Unlock και autorotation πολύ πιο αξιόπιστα. Όμως τα καλύτερα και πολύ εύχρηστα εργαλεία που έχει αυτή η firmware είναι το Full Keyboard σε Portrait Mode και η δυνατότητα μετακίνησης του κέρσορα μέσα σε ένα κέιμενο ώστε να το κάνουμε edit. Ειδικά το τελευταίο νομίζω ότι έχει γίνει καλύτερο και απο αυτό του iPhone.

Σε γενικές γραμμές πάντως παιδιά το τηλέφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο. Το μόνο που απομένει να δω είναι η μπαταρία. Μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση μετά το installation θα επανέλθω.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά το upgrade, άλλος να μας πει εμπειρίες από την 131;

Δοκίμασε κανείς να κάνει rollback σε προηγούμενη έκδοση;

Καλησπέρα σε όλους!

Οι photos παρότι συνεχίζουν να μην έχουν την επιθυμητή ταχύτητα, ωστόσο είναι αρκετά πιο γρήγορες. Lock/Unlock και autorotation πολύ πιο αξιόπιστα. Όμως τα καλύτερα και πολύ εύχρηστα εργαλεία που έχει αυτή η firmware είναι το Full Keyboard σε Portrait Mode και η δυνατότητα μετακίνησης του κέρσορα μέσα σε ένα κέιμενο ώστε να το κάνουμε edit. Ειδικά το τελευταίο νομίζω ότι έχει γίνει καλύτερο και απο αυτό του iPhone.

Σε γενικές γραμμές πάντως παιδιά το τηλέφωνο είναι πολύ πιο γρήγορο και αξιόπιστο. Το μόνο που απομένει να δω είναι η μπαταρία. Μετά την πρώτη πλήρη φόρτιση μετά το installation θα επανέλθω.

Όταν λες "αξιόπιστο" σημαίνει ότι κολλάει και λιγότερο; Δοκίμασες να το βγάλεις απότομα στον ήλιο (εμένα εκεί τρώει reset);

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Καλησπέρα σε όλους!

από την 113 έχουμε ολόκληρο πληκτρολόγιο στην κάθετη όψη.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Επειδή κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά το upgrade, άλλος να μας πει εμπειρίες από την 131;

Δοκίμασε κανείς να κάνει rollback σε προηγούμενη έκδοση;

Όταν λες "αξιόπιστο" σημαίνει ότι κολλάει και λιγότερο; Δοκίμασες να το βγάλεις απότομα στον ήλιο (εμένα εκεί τρώει reset);

Ακριβώς..κολλάει λιγότερο.

Αν μπορει κανεις να βοηθησει: γραφω SMS ελληνικά, αλλά μετά την αποστολή τοτε τους περισσότερους χαρακτηρες τους εμφανίζει ????? ???? και σε μένα και σε αυτον που το λαμβάνει. Ξέρει κανεις τι μπορει να συμβαινει. Εχω ηδη κανει reset αρκετες φορες αλλα παλι τα ιδια.

Μετά απο 17 ημέρες συμβίωσης μπορώ να πω πως όταν δουλεύει είναι η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ........(symbian , WM, iPhone κλπ)....

Το πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύει συχνά....δεν έχει συμπληρώσει 48 ώρες λειτουργίας χωρίς να πετάξει JVM 102 error και πάπαλα ,ούτε αν βγει η μπαταρία δεν κάνει τίποτα.......(μόνο σύνδεση με Pc και ξαναπέρασμα τα πάντα)

Το απόγευμα θα πάω στην Voda και ελπίζω να βγάλω άκρη ίσως ζητήσω το Bold που έχω ακούσει πως είναι σταθερότερο....

δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει

με το δικο μου ποτε jvm error

μερικες φορες μμπορει να μπουκωνει αλλα μεχρι εκει

:X

Αν μπορει κανεις να βοηθησει: γραφω SMS ελληνικά, αλλά μετά την αποστολή τοτε τους περισσότερους χαρακτηρες τους εμφανίζει ????? ???? και σε μένα και σε αυτον που το λαμβάνει. Ξέρει κανεις τι μπορει να συμβαινει. Εχω ηδη κανει reset αρκετες φορες αλλα παλι τα ιδια.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Νομίζω ότι μόλις πήρα το τηλ. έστελνα κανονικά τα sms με ελληνικούς χαρακτήρες. Ξαφνικά το πείρα είδηση.

Καμία λύση?

Βρήκα τι φταίει? Καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις απλά το σύνδεσα με το Desktop Manager και έφτιαξε από μόνο του ....

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλο το forum,

Μια διευκρινηση... απο το παραπάνω link ποιο απο όλα πρέπει να κατεβάσω για την 131?Είναι σε γλώσσα που δεν την καταλαβαίνω :worry:!

Και κάτι άλλο,έχω τώρα v4.7.0.100 (Platform 4.0.0.124) δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα αν βάλω κατευθείαν την 131,(το ρωτάω μιας και δεν εναφέρθηκε πουθενά[εκτός αν μου ξέφυγε])

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!;)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,όταν λες Αγγλικά εννοείς τον τίτλο,επειδή δεν κατάλαβα καλά μπορείς να γίνεις πιο σαφείς?Αν όχι κανένα link?

ekserites entupwseis apo thn 131

poly poio grigora to mono 8ema p exw einai oti akoma o browser paei poio arga k apo ton 8anato!!+ ena neo problima p molis diapistwsa einai oti otan pataw to username ,to pass sto forum k pataw login m leei kalwshr8ate sto myphone forum perimenw ligo k meta me bgazei pali sthn kentrikh o8onh pou xreiazete pali na balw username k pass !! dhladh enw to pass k useraname einai swsta dn mphka gt??

Ti tou sumbainei PALI!!!???

PIN:20DDA587

BB STORM

Βγες και μπες ξανά. Κι εμένα μου το έκανε σε παλιά αναβάθμιση αλλά τελικά έκανε κανονικά log in.

.131: Για όσους δεν καταλαβαίνουν γαλλικά, μετά τον τίτλο BLACKBERRY STORM O.S. v4.7.0.131 Officiel (Plate-forme 4.0.0.158)

κλικάρουμε στο Lien : v4.7.0.131:)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

το Iphone 3G δεν είχε ούτε θέματα με αυτονομία αλλά ούτε με κολλήματα (βλέπε unix).

Ναι αλλά μέχρι πρόσφατα είχε πολύ σοβαρότερα προβλήματα βλέπε dropped calls(κάτι το οποίο παρεπιπτὀντως μου το έχει κάνει και το storm αρκετές φορές) καθώς επίσης και το τραγικό φαινόμενο του να είναι το τηλέφωνο ανοιχτό και σε περιοχή με κάλυψη , και όταν σε καλούσαν να ακούν"ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανών το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο..."χαχαχαχα.....παιδικές ασθένειες :p . Sorry για το off topic...

:mobile:

Η .131 το κάνει "άλλο" τηλέφωνο. (οκ θέλει ακόμα διορθώσεις αλλά υπάρχει μεγάλη βελτίωση).

Απορία. Μου στέλνει κάποιος ένα SMS και πατάω το πλήκτρο του τηλεφώνου για να τον πάρω τηλέφωνο και βγαίνω... στην οθόνη του τηλεφώνου... Υπάρχει τρόπος να καλείς απευθείας τον αποστολέα του SMS;

Η .131 το κάνει "άλλο" τηλέφωνο. (οκ θέλει ακόμα διορθώσεις αλλά υπάρχει μεγάλη βελτίωση).

Απορία. Μου στέλνει κάποιος ένα SMS και πατάω το πλήκτρο του τηλεφώνου για να τον πάρω τηλέφωνο και βγαίνω... στην οθόνη του τηλεφώνου... Υπάρχει τρόπος να καλείς απευθείας τον αποστολέα του SMS;

όλα τα κάνεις με το blackberry button.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

εβαλα 131 και ειναι ολα καλα. ειχα την 100 vodafone

ποσο χρονο χρειαστηκατε για το update ? Σε εμενα περιπου 40 λεπτα

smartphone madness:)

Κι όμως φίλτατε, μπες σε ένα μήνυμα κ πάτα το blackberry button. Υπάρχει επιλογή Call sender? :rolleyes:

Υπάρχει,αρκεί ο "κέρσορας" να είναι στον αποστολέα και όχι στην ημερομηνία...

:mobile:

Υπάρχει,αρκεί ο "κέρσορας" να είναι στον αποστολέα και όχι στην ημερομηνία...

+1000! Προσέχουμε τι έχουμε επιλέξει αλλιώς BB Button.

@Just Me: Όχι μόνο call αλλά και pin,email,sms ανάλογα τι έχεις καταχωρήσει. Τα πάντα όλα...:)

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎