blekos Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Έχει κανείς κανά καλό theme/ app που επιθυμεί να "μοιραστεί" μαζί μας ή ενδιαφέρεται να μοιραστεί το κόστος κανενός προγράμματος πχ (e-Mobile Today Professional (Storm Edition), pocket informat, e-Mobile Task Pro κλπ) ... αααρε RIM.... άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπέρα! Ρε παιδιά παιδεύομαι εδώ και ένα μήνα γιατί δεν μπορώ να βρώ ένα πρόγραμμα να επικοινωνεί το Mac με το Storm. Γιατί σαν δίσκο δεν το αναγνωρίζει. Οπότε ότι θέλω να μεταφέρω το κάνω μέσω bluetooth...καταλαβαίνετε... Το PocketMac το δοκίμασα και δεν δουλεύει...δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο software ή γενικώς αν υπάρχει κάποια λύση για αυτούς που χρησιμοποιούν Mac? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 αργεί γιατί είναι java. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπέρα! Ρε παιδιά παιδεύομαι εδώ και ένα μήνα γιατί δεν μπορώ να βρώ ένα πρόγραμμα να επικοινωνεί το Mac με το Storm. Γιατί σαν δίσκο δεν το αναγνωρίζει. Οπότε ότι θέλω να μεταφέρω το κάνω μέσω bluetooth...καταλαβαίνετε... Το PocketMac το δοκίμασα και δεν δουλεύει...δεν αναγνωρίζει τη συσκευή. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο software ή γενικώς αν υπάρχει κάποια λύση για αυτούς που χρησιμοποιούν Mac? doubleTwist. http://www.doubletwist.com/dt/Home/Index.dt είναι ότι πρέπει για την δουλεία που τον θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Να στείλεις.. τι; prospathw na steilw hxous mp3 h photos kai tetoia alla tpt Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonstruck12 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 doubleTwist. http://www.doubletwist.com/dt/Home/Index.dt είναι ότι πρέπει για την δουλεία που τον θέλεις. Τζίφος!! Μόλις το συνδέω στη USB δεν αναγνωρίζει τίποτα! Αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο module και USB driver για να αναγνωρίσει το Mac το Storm. Έχω απελπιστεί... Παιδιά το βρήκα! Options->Memory->Auto Enable Mass Storage Mode When Connected Πρέπει να είναι YES! Τώρα δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Καλησπέρα Νεός στην παρέα σας με το Storm και παρότι το περίμενα με αγωνία αισθάνομαι πως δεν αρχίσαμε καλά.... Jum Error 102 Τι στο καλό συμβαίνει σήμερα το απόγευμα το παρέλαβα και το έβγαλα απο το κουτί δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα???!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πέρνα την τελευταία αναβάθμιση. υπάρχουν πληροφορίες πιο πίσω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 καλησπέρα, θα εκτιμούσα μία βοήθεια στο πως μπορώ να κάνω "πίσω" όταν γρα΄φω ένα κείμενο. Πχ. γράφω ένα mail και ξεχνάω ένα γραμμά ή κάνω ένα λάθος και θέλω να πάω 3γράμματα πιο πίσω. Πώς στην ευχή το κάνω αυτό; (προσπάθησα με τον τρόπω του cut/paste αλλά έτσι επιλέγει και τα άλλα γράμματα):mad: Επίσης πώς μπορώ να επιλέξω μόνο (πχ) το 1ο & 3ο μήνυμα (στα windows γίνεται γρατώντας το ctrl); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πέρνα την τελευταία αναβάθμιση. υπάρχουν πληροφορίες πιο πίσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια...λογικά είμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 μπηκα στο πλαισιο και ειδα οτι η τιμη του απο 399Ε πηγε 459Ε. :blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 οποιος προλαβε προλαβε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 καλησπέρα, θα εκτιμούσα μία βοήθεια στο πως μπορώ να κάνω "πίσω" όταν γρα΄φω ένα κείμενο. Πχ. γράφω ένα mail και ξεχνάω ένα γραμμά ή κάνω ένα λάθος και θέλω να πάω 3γράμματα πιο πίσω. Πώς στην ευχή το κάνω αυτό; (προσπάθησα με τον τρόπω του cut/paste αλλά έτσι επιλέγει και τα άλλα γράμματα):mad: Επίσης πώς μπορώ να επιλέξω μόνο (πχ) το 1ο & 3ο μήνυμα (στα windows γίνεται γρατώντας το ctrl); Καλημέρα blekos, για το θέμα μεταφοράς μέσα σ' ένα κείμενο, προσωπικά όταν έκανα αναβάθμιση στην 113 επέλεξα και άμεση ενημέρωση για όλες μου τις εφαρμογές και όταν ξαναπροσπάθησα να γράψω μήνυμα κρατώντας το δάχτυλό μου πάνω στον κέρσορα και κάνωντας drag μεταφέρομαι όπου θέλω. Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 :X:X αντι να το χαμηλωσουνε το ανεβαζουνε??:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 οποιος προλαβε προλαβε:p Τα γνωστά κύριοι...το 'να τ' άλλο...μάθετε μπαλίτσα...:lol: Ως εδώ ήταν οι γλύκες της voda για το Storm, από εδώ και πέρα γδύσιμο:X:p:D Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Η τιμή του διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζητηση. Αν δεν έχει πωλήσεις να δείτε πως κατεβαίνει αμέσως στα 350 ευρω.....αλλα είπαμε, τρέξανε όλοι να πάρουν την "πατάτα" (εχει γεμίσει το Buy&Sell) και λογικό είναι να αυξηθεί η τιμή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ακριβώς. είναι το πιο μοσχοπουλημένο bb στην ελλάδα και το έχουν πάρει και άτομα που στο πισί τους δεν ήξεραν τι σημαίνει firefox... :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ε...αυτοί το πουλάνε. Εδω τρέξανε όλοι και πηραν το Iphone να μου πεις στα 569 ευρω και τωρα το πουλάνε στα 370. Γιούρια ειμαστε ολοι, ότι ******* μας πλασαρουν τρεχουμε και φορτωνουμε τις καρτες μας. Και τι παραπάνω εχει το στορμ απο αλλες συσκευες? Τι δικαιολογει αυτη την αύξηση της τιμής??? Η ΖΗΤΗΣΗ προφανως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimious Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Επόμενο ήταν να αυξήσουν την τιμή ρε παίδες. Κάθε λογικός έμπορος το ίδιο θα έκανε. Άσε, μπας και πουλήσει και κανένας άλλος γιατί σε λίγο δεν θα υπήρχε χώρος για τίποτε άλλο. Παράθεση PIN: 20D9CF1C STORM There are no frontiers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Minimoni: Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι το minimoni δημιουργεί πρόβλημα με τη μνήμη (memory leak??). Εαν το έχει κάποιος φίλος ας το επιβεβαιώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 γενικά το storm έχει θέμα . Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Άντε να βγάλουν κανα firmware της προκοπής... δεν κάνω την τρελή χρήση, αλλά θέλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 φορά τη μέρα battery pull.... :mad::!::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Βγήκε λέει η 4.7 για τα Storm της BELL (9530) για δοκιμάστε . Ουπς απ'ότι είδα είναι για τη CDMA version οπότε μάλλον δεν σας κάνει... Υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 αυτή η κάρτα δε κάνει για το storm? http://www.mobiletechreview.com/tips/Spectec-miniSD-WiFi-card.htm Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Η τιμή του διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζητηση. Αν δεν έχει πωλήσεις να δείτε πως κατεβαίνει αμέσως στα 350 ευρω.....αλλα είπαμε, τρέξανε όλοι να πάρουν την "πατάτα" (εχει γεμίσει το Buy&Sell) και λογικό είναι να αυξηθεί η τιμή της.Χαρακτηριζεις το storm "πατάτα" επηδη εχει γεμίσει το Buy&Sell? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts