Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς κανά καλό theme/ app που επιθυμεί να "μοιραστεί" μαζί μας ή ενδιαφέρεται να μοιραστεί το κόστος κανενός προγράμματος πχ (e-Mobile Today Professional (Storm Edition), pocket informat, e-Mobile Task Pro κλπ) ... αααρε RIM....

άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις....:cry:

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Ρε παιδιά παιδεύομαι εδώ και ένα μήνα γιατί δεν μπορώ να βρώ ένα πρόγραμμα να επικοινωνεί το Mac με το Storm. Γιατί σαν δίσκο δεν το αναγνωρίζει. Οπότε ότι θέλω να μεταφέρω το κάνω μέσω bluetooth...καταλαβαίνετε...

Το PocketMac το δοκίμασα και δεν δουλεύει...δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.

Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο software ή γενικώς αν υπάρχει κάποια λύση για αυτούς που χρησιμοποιούν Mac?

Καλησπέρα!

Ρε παιδιά παιδεύομαι εδώ και ένα μήνα γιατί δεν μπορώ να βρώ ένα πρόγραμμα να επικοινωνεί το Mac με το Storm. Γιατί σαν δίσκο δεν το αναγνωρίζει. Οπότε ότι θέλω να μεταφέρω το κάνω μέσω bluetooth...καταλαβαίνετε...

Το PocketMac το δοκίμασα και δεν δουλεύει...δεν αναγνωρίζει τη συσκευή.

Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο software ή γενικώς αν υπάρχει κάποια λύση για αυτούς που χρησιμοποιούν Mac?

doubleTwist.

http://www.doubletwist.com/dt/Home/Index.dt

είναι ότι πρέπει για την δουλεία που τον θέλεις.

doubleTwist.

http://www.doubletwist.com/dt/Home/Index.dt

είναι ότι πρέπει για την δουλεία που τον θέλεις.

Τζίφος!!

Μόλις το συνδέω στη USB δεν αναγνωρίζει τίποτα! Αναρωτιέμαι μήπως χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο module και USB driver για να αναγνωρίσει το Mac το Storm.

Έχω απελπιστεί...

Παιδιά το βρήκα!

Options->Memory->Auto Enable Mass Storage Mode When Connected

Πρέπει να είναι YES!

Τώρα δουλεύει!

Καλησπέρα

Νεός στην παρέα σας με το Storm και παρότι το περίμενα με αγωνία αισθάνομαι πως δεν αρχίσαμε καλά....

Jum Error 102

Τι στο καλό συμβαίνει σήμερα το απόγευμα το παρέλαβα και το έβγαλα απο το κουτί δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα???!!!!!

Πέρνα την τελευταία αναβάθμιση.

υπάρχουν πληροφορίες πιο πίσω.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

καλησπέρα,

θα εκτιμούσα μία βοήθεια στο πως μπορώ να κάνω "πίσω" όταν γρα΄φω ένα κείμενο.

Πχ. γράφω ένα mail και ξεχνάω ένα γραμμά ή κάνω ένα λάθος και θέλω να πάω 3γράμματα πιο πίσω. Πώς στην ευχή το κάνω αυτό; (προσπάθησα με τον τρόπω του cut/paste αλλά έτσι επιλέγει και τα άλλα γράμματα):mad:

Επίσης πώς μπορώ να επιλέξω μόνο (πχ) το 1ο & 3ο μήνυμα (στα windows γίνεται γρατώντας το ctrl);

Πέρνα την τελευταία αναβάθμιση.

υπάρχουν πληροφορίες πιο πίσω.

Ευχαριστώ για την βοήθεια...λογικά είμαι οκ

καλησπέρα,

θα εκτιμούσα μία βοήθεια στο πως μπορώ να κάνω "πίσω" όταν γρα΄φω ένα κείμενο.

Πχ. γράφω ένα mail και ξεχνάω ένα γραμμά ή κάνω ένα λάθος και θέλω να πάω 3γράμματα πιο πίσω. Πώς στην ευχή το κάνω αυτό; (προσπάθησα με τον τρόπω του cut/paste αλλά έτσι επιλέγει και τα άλλα γράμματα):mad:

Επίσης πώς μπορώ να επιλέξω μόνο (πχ) το 1ο & 3ο μήνυμα (στα windows γίνεται γρατώντας το ctrl);

Καλημέρα blekos, για το θέμα μεταφοράς μέσα σ' ένα κείμενο, προσωπικά όταν έκανα αναβάθμιση στην 113 επέλεξα και άμεση ενημέρωση για όλες μου τις εφαρμογές και όταν ξαναπροσπάθησα να γράψω μήνυμα κρατώντας το δάχτυλό μου πάνω στον κέρσορα και κάνωντας drag μεταφέρομαι όπου θέλω.

PIN: 20D9CF1C STORM

There are no frontiers

οποιος προλαβε προλαβε:p

Τα γνωστά κύριοι...το 'να τ' άλλο...μάθετε μπαλίτσα...:lol:

Ως εδώ ήταν οι γλύκες της voda για το Storm, από εδώ και πέρα γδύσιμο:X:p:D

There are no frontiers

Η τιμή του διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζητηση. Αν δεν έχει πωλήσεις να δείτε πως κατεβαίνει αμέσως στα 350 ευρω.....αλλα είπαμε, τρέξανε όλοι να πάρουν την "πατάτα" (εχει γεμίσει το Buy&Sell) και λογικό είναι να αυξηθεί η τιμή της.

ακριβώς. είναι το πιο μοσχοπουλημένο bb στην ελλάδα και το έχουν πάρει και άτομα που στο πισί τους δεν ήξεραν τι σημαίνει firefox... :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

ε...αυτοί το πουλάνε. Εδω τρέξανε όλοι και πηραν το Iphone να μου πεις στα 569 ευρω και τωρα το πουλάνε στα 370. Γιούρια ειμαστε ολοι, ότι ******* μας πλασαρουν τρεχουμε και φορτωνουμε τις καρτες μας. Και τι παραπάνω εχει το στορμ απο αλλες συσκευες? Τι δικαιολογει αυτη την αύξηση της τιμής??? Η ΖΗΤΗΣΗ προφανως!

Επόμενο ήταν να αυξήσουν την τιμή ρε παίδες. Κάθε λογικός έμπορος το ίδιο θα έκανε. Άσε, μπας και πουλήσει και κανένας άλλος γιατί σε λίγο δεν θα υπήρχε χώρος για τίποτε άλλο.

There are no frontiers

Minimoni: Παιδιά, έχω την εντύπωση ότι το minimoni δημιουργεί πρόβλημα με τη μνήμη (memory leak??). Εαν το έχει κάποιος φίλος ας το επιβεβαιώσει...

Βγήκε λέει η 4.7 για τα Storm της BELL (9530) για δοκιμάστε .

Ουπς απ'ότι είδα είναι για τη CDMA version οπότε μάλλον δεν σας κάνει... Υπομονή!

Η τιμή του διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζητηση. Αν δεν έχει πωλήσεις να δείτε πως κατεβαίνει αμέσως στα 350 ευρω.....αλλα είπαμε, τρέξανε όλοι να πάρουν την "πατάτα" (εχει γεμίσει το Buy&Sell) και λογικό είναι να αυξηθεί η τιμή της.
Χαρακτηριζεις το storm "πατάτα" επηδη εχει γεμίσει το Buy&Sell?