LaMame Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2009 Καταρχήν, καλημέρα σε όλους. Τώρα τελευτάια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μου σκάνε οι κάρτες μνήμης :O και τα στικάκια usb που χρησιμοποιώ και χάνω δεδομένα :confused:. Βασικά αυτό το μπλοκάρισμα, για αρχή, γιατί γίνεται - πως στο καλό το καταφέρνω - και πως σώζω τα αποθηκευμένα αρχεία μου;;;;;;;; Μου μπλοκάρει το PC και δεν μπορώ καν να ανοίξω την κάρτα/στικάκι. Τι να κάνω και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Για να σώσεις μερικά κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για data recovery για μορφωποίηση FAT. Θα βρείς αρκετά σε φόρουμ. Κάνε το recovery και μετα θα τα ανοίξει. Η άλλη λύση είναι να κατεβάσεις το total commander. Είναι explorer σαν τον explorer των windows, ο οποίος δεν κρασάρει τόσο εύκολα. Έτσι πιθανότατα να τα ανοίξεις τα αρχεια αου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τί εννοείς με τον όρο σκάνε. Δεν τα διαβάζει το pc ή καταστρέφονται ολοσχερώς? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Πάντως αν δεν τα ''βλέπει'' ο υπολογιστής τότε σφιχτά τα πράγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts