sakisvas Δημοσιεύτηκε June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2009 Καλημέρα σε ολους θα ηθελα να με βοηθησετε στο παρακατω προβλημα που εχω. εχω ενα jvc kd-nx5000 το οποιο δεν εχει ελληνικους χαρτεσ. Γνωριζει καποιος καποιον τροπο για να εγκαταστησω χαρτη της ελλαδας? Ειναι της navteq οι χαρτεσ. Ισως να μην ανοιξα θεμα στο σωστο μερος. Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos1966 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Παιρνει κανονικα το Destinator .Μετονομασε το φακελο Destinator σε MobileNavigator και το αρχειο Destinator.exe σε MobileNavigator.exe Παράθεση S.G.C TEAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisvas Δημ. July 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Παιρνει κανονικα το Destinator .Μετονομασε το φακελο Destinator σε MobileNavigator και το αρχειο Destinator.exe σε MobileNavigator.exe Φίλε μου το update γίνεται με ενα dvd που πρεπει να γράψω τα αρχεια που εχω κατεβασει. Δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω. Τα αρχεια που κατεβασα ειναι ενας φακελος με 2 bin αρχεια και ενας υποφακελος με αρχεια configuration settings ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos1966 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Οπ σορυ!!Για λαθος μοντελο jvc καταλαβα Παράθεση S.G.C TEAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts