OculatusAbis Δημοσιεύτηκε June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα laptop, το Fujitsu-Siemens Amilo L1310G και εδώ και αρκετές μέρες δεν μπορεί να διαβάσει κανένα dvd, ούτε με ταινία, ούτε με δεδομένα. Αντίθετα, διαβάζει κανονικότατα όλα τα CD! Τι μπορώ να κάνω για να μπορεί να διαβάσει και τα dvd; format δεν θέλω να κάνω, απλώς σκεφτόμουν αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να του επιτρέπει να δει τα δεδομένα. Δοκίμασα να κάνω επανεγκατάσταση των drivers μέσω των πληροφοριών hardware αλλά τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blindguard94 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 hm..κοίτα δεν φτένε τα codecs γιατι θα σου διαβαζε δεδομένα και χωρίς αυτά οπότε μάλλον πρόβλημα του drive μου φένεται ,παρε το στην κατασκευάστρια εταιρεία αν έχεις εγγύηση ητε αλλιώς σε κανέναν ψαγμένο να σου το αλλάξει και πιστευώ θα είσαι οκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται κάποιο firmware update :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Τέτοιου είδους προβλήματα δεν διορθώνονται με firmware updates. Είναι hardware πρόβλημα και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το drive. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Τέτοιου είδους προβλήματα δεν διορθώνονται με firmware updates. Είναι hardware πρόβλημα και ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το drive.Παίρνει το NEC ND-6650A και αν είδα καλά, κοστίζει κάπου 130 ευρώ :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blindguard94 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται κάποιο firmware update :shifty: Συμφωνώ απόλυτα,μαλλον hardware problem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts