Jump to content

<<Κερδίσατε ενα 4ημερο ταξίδι!>>

fantomas_ktm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου τυχαινει το κουπονι κ παιρνεις τηλεφωνο για να διεκδικησεις το δωρο σου. Μαθαινεις ωστοσο οτι πρεπει να αγορασεις ενα βιβλιο "για να μην μπεις σε κληρωση", καθως και να πληρωσεις καποιο "ποσο συμμετοχης". Τελικα μονο δωρο δν ηταν το ταξιδι!!! Εχει κανεις αλλος αυτην την εμπειρια??? Υπαρχουν και αλλα "κρυφα ποσα" που παραμονευουν αργοτερα?? Αραγε το εισητηριο του πλοιου αν πας σε νησι (γιατι εχεις κ επιλογες) το καλυπτουν?? Μου ετυχε αυτο το περιστατικο και θελω τις γνωμες σας!!!!
Shit Happens!!!

η να ερθεις να παρακολουθησεις μια παρουσιαση για χρονομεριδια κλπ.

μου τα εχουν πει πολλες φορες.

Εστω οτι θελω να παρω πχ το βιβλιο και να δωσω τη σμμετοχη ή να συμμετασχω στο σεμιναριο-παρουσιαση, το ταξιδι το παιρνεις?? :) Η σου βγαζουν κ αλλα φεσια μετα??
Shit Happens!!!

καποιοι γνωστοι μου πηγαν αγοραζοντας ενα βιβλιο που τους ειπαν...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

αν ειναι μονο αυτο οκ! να δωσω 50€ για να γλυτωσω 300€ γιατι οχι.. Μην παω εκει κ μου λενε αλλα μετα, αυτο φοβαμαι
Shit Happens!!!

αν ειναι μονο αυτο οκ! να δωσω 50€ για να γλυτωσω 300€ γιατι οχι.. Μην παω εκει κ μου λενε αλλα μετα, αυτο φοβαμαι

μα σου λενε θα αγορασεις το βιβλιο, θα δωσεις τα 50ευρο και ΑΝ κερδισεις πηγαινεις... αλλιως bye-bye 50ευροπουλακια

If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

το πηρα το βιβλιο κ ο θεος βοηθος!!

αφου σκασεισ τα 50 μπαινεισ σε κατι σαν κληρωση. τα 50 ειναι σαν να αγοραζεισ λαχνο που θα σε βαλει στην κληρωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εστω οτι θελω να παρω πχ το βιβλιο και να δωσω τη σμμετοχη ή να συμμετασχω στο σεμιναριο-παρουσιαση, το ταξιδι το παιρνεις?? :) Η σου βγαζουν κ αλλα φεσια μετα??

Εγώ πήγα στην παρουσίαση και πήρα το ταξίδι αλλά έπρεπε να πάω στην Κύπρο σε ορισμένες ημερομηνίες (όχι Ιούλιο, Αύγουστο). Η διαμόνη ήταν δωρεάν αλλά έπρεπε να πληρώσω σε αυτούς τα αεροπορικά εισιτήρια. Τους είπα θα πάω όποτε θέλω με το καράβι και μου απάντησαν "δεν γίνεται".

αν μιλαμε για τον ιδιο διαγωνισμο,παιρνεις το βιβλιο και αυτοματα παιρνεις το δωρο σου.

αλλιως με το νικητηριο κουπονι,μπαινεις σε κληρωση..

κατ εμε δεν αξιζει τον κοπο

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αν μιλαμε για τον ιδιο διαγωνισμο,παιρνεις το βιβλιο και αυτοματα παιρνεις το δωρο σου.

αλλιως με το νικητηριο κουπονι,μπαινεις σε κληρωση..

κατ εμε δεν αξιζει τον κοπο

οχι απλα δεν αξιζει τον κοπο, ειναι γελοιο το ολο θεμα κ το στησιμο τησ κομπινασ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το βιβλιο σου εξασφαλιζει κ καλα το "βραβειο" Οτι ναναι... Και μετα ερχεται κ ενα φεσι 40€ το ατομο για τα διαδικαστικα.. Επειδη ενα φιλικο ζευγαρι το πηρε το πηρα κ εγω να παμε γκρουπακι Σαντορινη. Για να δουμε, θα κατσει???
Shit Happens!!!

• 3 weeks later...

Εγώ κέρδισα μια 3 ήμερη διαμονή σε νησί ή στην Πελοπόννησο, αφού είχα συμπληρώσει ένα κουπόνι στην Ecolife και μετά υποτίθεται έγινε (; ) κλήρωση και κέρδισα και με πήρανε να πάω σε μια παρουσίαση του τουριστικού γραφείου και να παραλάβω το δώρο μου.

Το γραφείο υπάρχει στ' αλήθεια (στην Κατεχάκη) και είναι κανονικό ταξιδιωτικό γραφείο με ταμπέλες, εκδίδει εισιτήρια πλοίων, αεροπορικά κλπ

Μου είχαν κλείσει ραντεβού στις 8 το βράδυ και επειδή ως τις 9 παρά 15 δεν με είχαν δεχτεί για την παρουσίαση, μού δώσανε απλά το κουπόνι μου που λέει ότι κέρδισα και έχει πεδία για να συμπληρώσω τις ημερομηνίες που θέλω να πάω στα συνεργαζόμενα καταλύματα.

Δεν μου είπαν ούτε για βιβλίο, ούτε για έξτρα κόστη, ούτε για εισιτήρια να βγάλω από αυτούς ούτε τίποτα. Τώρα, αν μου βγάλουν κάτι όταν πάω να κλείσω τις ημερομηνίες, δεν ξέρω.

Μάλλον δεν είναι το ίδιο θέμα...