nemos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Όχι δεν λειτουργούν όλα έτσι.... Από αυτά με κουμπιά σίγουρα το C6112 δεν λειτουργεί έτσι...Έχει και βίντεο στο Γιουτιουμπ να δεις την διαφορά...:confused: Γενικά στα πιο ακριβά μοντέλα είναι κανονικά τα πράγματα...δυστυχώς... όπως λέει και το ρητό, "ό,τι πληρώνεις παίρνεις"...:wacko: Ε στο επόμενο θα ξέρεις πια να μην την ξαναπατήσεις! Καλού κακού όοοταν το αλλάξεις, ρώτα και εδώ κανέναν κάτοχο πριν την αγορά να είσαι σίγουρος, γιατί στα μαγαζιά μπορεί να πέσεις σε άσχετο! Το πήρα μεταχειρισμένο για τρίτο κινητό οπότε μικρό το κακό.Απλά μου έκανε εντύπωση σαν πρώτο dual sim ο τρόπος λειτουργίας του.Ακολουθώντας την συμβουλή σου ήδη "γλυκοκοιτάω το B7722" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Το πήρα μεταχειρισμένο για τρίτο κινητό οπότε μικρό το κακό.Απλά μου έκανε εντύπωση σαν πρώτο dual sim ο τρόπος λειτουργίας του.Ακολουθώντας την συμβουλή σου ήδη "γλυκοκοιτάω το B7722" :) Το B7722 δεν αξίζει τα λεφτά του φίλε μου. Η camera δεν είναι τόσο καλή, το ίδιο και το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts